Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:06® osprey
osprey

mannice> U jižana taky, to se neboj. A když chytám jako o život, tak s nima dokážu chytat skoro stejně dobře jako on.

Někdy… Málokdy.

Tento příspěvek byl editován 10.2.2011 20:11:43 uživatelem osprey.
Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:04® osprey
osprey

sethy> Koupil jsem je v létě v Písku – akorát těch desítek je tam možná míň, snad jen deset. Kdo si to má všechno pamatovat… Ty menší jsou po dvaceti, to vím. Tak jsou třeba dražší.

Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:01® osprey
osprey

jižan> No, občas to ten gumový hajzlík ozvláštní. Mám pocit, že jsou vody, kde je potřeba vyrukovat s něčím novým, jinak na to ryby dlabou.

U nás na řece mi někdo tvrdil, že na jednom fleku vyndal několik candátů jen na rotačku s rybičkou, jiného prý nic nechtěli.

Buď lakoval nebo měl pravdu, to nevím. Já tam nevyndal zatím žádného. Ale je to flek dost pod tlakem, takže co tam naplave, to je rychle venku.

Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:56® osprey
osprey

sethy> Ale klidně – Prutos shání pevnostní kroužky. Já mu slíbil sehnat Cormoran Blacksafe.

Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:55® osprey
osprey

jižan> Jak to – i leckterá rotačka tam má svoji vlastní gumu:-)

Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:50® osprey
osprey

Prutos> Proč já? Ptal se tebe…

No nic, pokusím se nějaké dovalit. Problém je, že se věechno dělá velké. Dokonce i zamačkávací trubičky na lanka jsou všude tlusté jak kráva a sehnat rozumný rozměr je problém.

Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:31® osprey
osprey

Prutos> OK. Pokud je budou mít, beru je. Myslím, že v létě chtěli 70 Kč za 20 ks a to byly desítky.

Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:28® osprey
osprey

Prutos> Já k nim nemám přístup. Já prostě jen mám jedno balení. Musel bych se podívat v Písku, jestli je v Cormoranu mají. Jinak mezi 6 a 7 mm je dost velký proporční rozdíl. Sedmička se mi už jeví bytelná, šestka ani moc ne, pokles síly drátu je velký.

Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:18® osprey
osprey

Prutos> Myslíš kroužky? Kterou velikost chceš vyfotit? Těch 7 mm? A co chceš – vyfotit balení nebo nějaký maximální detail jednoho kroužku?

Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:15® osprey
osprey

Prutos> To víš, že to s těmi hladinovkami je tak, jak píšeš. Ryby to zajímá, ale jak jednou vědí, co v tom vězí, zatraceně se jim do toho nechce.

Ale občas padneš na ryby ve žrací náladě a pak je skoro jedno, co tam hodíš. To je ale tak dvakrát do roka. Slušné to bylo třeba tenkrát, jak jsem ve tvé společnosti utopil ten foťák.

Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:12® osprey
osprey

Kalužmistr> S tím 16.6. to není tak hrozné. Jsou pstruhovky a taky spousta ryb, na které by si člověk ani jinak neudělal čas.

A jestli ti chybí akce, co třeba začít muškařit?

Středa 9. února 2011 ve 23:26® osprey
osprey

gomz> Úplně v klidu. Není kam spěchat ani co honit. Teď chytám tlouště a plotice (když chytám). Dneska jsem si říkal, že když mi půjde práce od ruky, na chvíli vyrazím. No a jak tak koukám na hodiny, asi už nevyrazím:-))

Středa 9. února 2011 ve 23:19® osprey
osprey

gomz> Ten tvůj zůstal v tlamě štiky – otevřela se karabina. Šlak by mě trefil. A byla to kudla kolem míry.

Po ztrátě asi dvou dalších (už bez ryby) jerkuju jen s karabinami konstrukce, kterou má Berkley Crosslock. Tu si nástraha otevřít nemůže.

Středa 9. února 2011 ve 23:12® osprey
osprey

Libor> Jo, popové nejsou potápiví. Zato když se to stane s potápivým jerkem… Jednou jsem ho nedokázal najít na čtverečním metru, kde bylo vody po kolena.

Středa 9. února 2011 ve 22:02® osprey
osprey

Dredaty> Ten znám. Tajně jsem doufal, že to bude něco delšího. Je to jerkáč, to jsou od přírody kůly:-)

Středa 9. února 2011 ve 21:38® osprey
osprey

Dredaty> Který to by, přesně? (Ten Guide Select do 80 g.)

Středa 9. února 2011 ve 21:14® osprey
osprey

Dredaty> Za tu cenu to ujde. IM6 byl standardním materiálem někdy před 12 lety, holt jsme dál.

Ale díky za reference.

Středa 9. února 2011 ve 20:47® osprey
osprey

grizzly450> Prut si vybírá rybář. Takže pokud ti sedí, klidně si ho kup.

Středa 9. února 2011 ve 20:13® osprey
osprey

grizzly450> Je to nový model, moc zkušeností s ním zatím nebude, ale prvotní reference jsou docela dobré. Já bych se ho nebál, ale radši kupuju pruty, když si na ně můžu sáhnout.

Známí mají podobné chvějivky ze série Team Dragon a jsou spokojeni. Jednou jsem si to půjčil a asi bych byl taky.

Středa 9. února 2011 v 19:49® osprey
osprey

Noodling> Reakce by měly časem být taky. Ale jak jsi viděl, teď se řešily Nka.:-)