Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:50® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
tiki> Pěkné ryby. V téhle velikosti se okoun posouvá do jiné dimenze.
- Neděle 23. ledna 2011 v 18:56® osprey
Tomik> Tohle jsou hodně cenné stránky. Znám…
- Sobota 22. ledna 2011 v 17:22® osprey
Prutos> No ale to je téměř ideální sestava – vysoce univerzální, chytlavá a vytáhne se na ní i pneumatika

- Sobota 22. ledna 2011 v 17:00® osprey
Dejwík2504> Mě jo, ale nebyla to tatranka, byl to croissant. Asi je to důležité. A taky se to musí dobře napíchnout.
- Sobota 22. ledna 2011 ve 12:14® osprey
macino ambrossiny> Jinak ten řád bys porušoval – marmyška je brána jako vláčecí nástraha.
- Sobota 22. ledna 2011 ve 12:13® osprey
macino ambrossiny> A co ke hnojákovi pod splávkem na háček napíchnout proužek staniolu?
Bude to plavaná, tahat si to můžeš jak chceš a rybářský řád tuhle eventualitu vůbec neřeší.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 21:21® osprey
Char> Máš ty woby nějaké přepadlé. Krmíš ty je vůbec?

- Středa 19. ledna 2011 ve 22:01® osprey
Jak.novi> Hele, já přežil už šest konců světa, první v roce 1982. To bys byl pěknej chcípák, kdybys nedal ani jeden

- Úterý 18. ledna 2011 ve 22:09® osprey
RM> Já si zaplatil loni soukromák jednou – nevyšli mi kapři na řece ani na chytejsrazu, tak jsem to dohnal v ZOO.
Ale jina suohlasím, divoké přírodní ryby jsou jiný level. Jenom je škoda, že jich ubývá.
Nedávno dokonce jistý rybářský činitel prohlásil, že to, co žerou kormoráni v Plzni je plevelná ryba s cenou 20 Kč za kilo.
To nedocenění přírodních ryb (sportovně, finančně, ekologicky,…) je jeden z největších průserů současné rybařiny.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 21:09® osprey
RM> Zajdi na soukromák a budou i sedmdesátky. I když měl jsem na řece kapry, ze kterých mi šla hlava kolem a 70 cm neměli, zatímco mnohá soukromáková hovádka šla na feederu ze záseku až pod nohy bez vrznutí brzdy.
Každpádně kapr opravdu brzdu rozbzéká podstatně líp než štika stejné váhy.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 20:47® osprey
RM> Já taky dávám sedmdesátku jen občas. Není kde brát. Vláčkařů je jak much a pořád přibývají další.
Kapr je dobrý trenažér

- Úterý 18. ledna 2011 ve 20:35® osprey
RM> Daiwa má jinak řešené převody. Málokterá chodí naprázdno tak jako Stella, ale když táhneš rybu nebo těžkou nástrahu, ten naviják šlape skoro stejně. Když jsem poprvé tahnul na feederu s Certatem rybu, vůbec jsem si nebyl jistý, jestli ji tam mám. Prostě ten naviják ji bral skoro smykem (prut byl heavy do 150 g).
- Úterý 18. ledna 2011 ve 20:19® osprey
RM> Luvias není naviják v kategorii Stelly – rozeber tu brzdu, vysyp podložky a uvidíš.
Nicméně se jedná v obou případech o skvělé stroje.
- Úterý 18. ledna 2011 v 19:51® osprey
RM> Stela je vynikající naviják – v podstatě to nejlepší, co Shimano dělá. Za ty prachy jsi koupil dobře.
Daiwy mají robustnější převody, naprázdno Stella chodí možná nejlíp ze všech smekáčů na našem trhu.
- Úterý 18. ledna 2011 v 19:09® osprey
troutkiller> Zajdi do multíkárny. Nechápu jak je to možné, ale PetrC z toho udělal nejplodnější otázku celého serveru.

- Úterý 18. ledna 2011 v 19:03® osprey
troutkiller> Ahoj.
- Úterý 18. ledna 2011 v 19:03® osprey
macek2> Hlavně jedna věc – pokud je plac a všechno funguje, dá se sumec uvodit i na slabý cajk. Ale lepší je ten cajk předimenzovat. Vezmi pletenku kolem 20 kg, klidně o něco víc a není od věci zakončit ji návazcem ze silnější pletenky nebo vlasce (klidně nějaká sedmdesátka).
Oni bójkaři dávají na stokilovou šňůru bužírky, aby se nepředřela o kartáče a nejeden vláčkař se hrozně diví, když mu patnáctka pletenka při obratu ryby na těch kartáčích povolí jak nit.
- Úterý 18. ledna 2011 v 18:12® osprey
macek2> Mám STREN Super braid. Ta je rozhodně dobrá. Ty levnější jsem nezkoušel. Ale v USA je STREN renomovaná značka a drží se na špici.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:06® osprey
Prutos> Taky u nás ráno přituhlo – je to dobré, snižuje to průtok v řece a čistí vodu.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:57® osprey
Prutos> Varroáza, jestli to píšu dobře a nepletu se.
Právě jsem v potu tváře vysázel článek. Je to těžké soustředit se na to a občas odskočit, aby člověk viděl o co tady v těch diskuzích přichází.
Dnes jsem byl ve městě a viděl jsem řeku. Zastesklo se mi po rybách, ale nebyl čas, navíc je pořád nahoře. Tak jsem si koupil Rapalu