Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:09® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos> Až budu starý a přestanu dělat do ryb, začnu dělat do včel. Protože jak tak koukám na své spoluobčany, za pár let u nás ani neodkvetou jabloně…
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:16® osprey
Sander> Myslíš výrazy jako keš a švorc?
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:15® osprey
hecht> Morava byla minule. A my Chile rádi. Je silnější a výraznější (tak nějak v průměru). K zasvěcené diskuzi o víně mě nedostaneš, na to mám moc plechovou hubu.
- Pondělí 17. ledna 2011 v 19:17® osprey
sethy> Gratulace. Já dnes dovlekl dvě láhve červeného (Chile). Tuhle jsme hledali a … hrůza…doma nic. Tak jsem se rozhodl to napravit.
- Pondělí 17. ledna 2011 v 0:25® osprey
hecht> Není ti pomoci…
- Pondělí 17. ledna 2011 v 0:07® osprey
hecht> O cajku to není, proto se těchle debat účastním jen proto, že je u toho sranda.
Ale i letos se na Blanici minimálně jedna metrovka chytla. Máme rezervy. A ty nemáš Toro
Knihu mi půjčit můžeš. Číst a psát jsem se před časem naučil v korespondenčním kurzu
- Neděle 16. ledna 2011 ve 23:54® osprey
hecht> Neprovokuj tady Mistra a koukej dneska ještě něco udělat, ať máš rychle nasysleno na to Revo Toro
Naše padesátky touží po tom být chytány světově
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:53® osprey
Prutos> Chtělo by to ty potvory chlupatý nějak zhodnotit – třeba sem tam prohnat udírnou
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:47® osprey
troutkiller> Už před pěti lety okusovali natřený kůly, co na nich byly informační cedule v lednickým parku. K nám se teprv chystaj.
To bude konečně důvod koupit bytelnej cajk. Asi půjdu do Saltigy.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:37® osprey
Prutos> Ono by se toho člověku líbilo…
Ale v reálu se fiška vytáhne i na to, co je. Já bych rád vytáhl za deset let štiku metr dvacet na některou ze svých černých vykopávek. Zatím se všechny tváří, že by na to měly.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 20:24® osprey
Prutos> Zdravím. Jsem rád, že žiješ, protože kdybys nežil, měl bych v květnu o problém víc.
Daiwa zdražila spoustu věcí a to tak, že dost. Nic víc, nic míň.
- Neděle 16. ledna 2011 v 0:21® osprey
sethy> Nebo nemáš dostatečně vyvinutý smysl pro nesmysl
- Sobota 15. ledna 2011 ve 21:18® osprey
artagon> V první řadě nekupuj hromadu věcí, ale pár a dobře si prohlídni, co to v té vodě dělá. A pak si s tím hraj, abys měl pocit, že s tím dokážeš přesvědčit rybu, aby to sežrala.
No a začátky nebudou lehké, u vody je na dravce docela fronta. Jinými slovy není tak těžké něco uvláčet, kdyby tě co chvíli nepředběhli jiní.
- Sobota 15. ledna 2011 v 0:26® osprey
Sander> Má to jako trenažér. Pustí si DVD od Rapaly, drží prut, vlasec uváže ke stolku pod televizí a pak celý ten film prožívá úplně jinak.
- Pátek 14. ledna 2011 v 19:43® osprey
PetrC> Tak si dám dva hrnky čaje, obuju si boty a půjdeme…
- Pátek 14. ledna 2011 v 19:28® osprey
PetrC> Šímo jsem nefotil, Daiwou posloužit mohu. Ale už jsem vypnul comp, kde to je uložené. Dnes až do úplného zblbnutí budu plnit zásobník připravenými články.
Takže ač nalogován, v diskuzích vidět nebudu.
- Pátek 14. ledna 2011 v 19:26® osprey
svery> Je to úplně jedno. Tohle jsou rozumné poměrně levné foťáky s ucházející kvalitou obrazu. Ve většině situací budeš spokojen. V těch, kdy nebudeš (málo světla, rychle se pohybující objekty apod.), tak ti pomůže až foťák několikanásobně dražší, nejlépe zrcadlovka.
Takže si svobodně vyber, např. na základě sympatií ke značce. Abych ti popsal nějaký rozdíl oběma modely, musel bych je mít. Papírově je to jedna sorta a rozdíl nebude velký.
- Pátek 14. ledna 2011 v 18:49® osprey
PetrC> Mohu ti ukázat fotky mašinek po svém odvážném průniku do jejich útrob. Odvaha mi nechybí, schopnost vrátit většinu věcí na jejich místo zatím taky ne.
Po hechtově působení se nějak divně kously převody (to víš, Šímo) a tak jsem to rozebral, chvilku do toho koukal jako husa do flašky, pak jsem aspoň namazal vše, co mi přišlo rozumné a smontoval to dohromady. Chodí to jako dřív.
Dokonce jsem rozebral i jednu Daiwu – kousnul se ten Twitchin kripl. Nad tím už jsme bádali se synem, ale spravil jsem to taky. Ani mi těch kousků moc nezbylo.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 23:35® osprey
PetrC> Dobrá, detaily dohodnem po osobkách časem. Zatím zkus dohnat to, na čem aktuálně děláš do definitivního konce.
A dobrou.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 23:18® osprey
hecht> Přijeď mi prodat dvě krabice džusu, ať ti stoupnou zisky