Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 12. ledna 2011 ve 13:43® osprey
osprey

Mysho 22> Já jsem jen obyčejný jihočeský venkovan, kde bych se k tomu dostal:-))

inspo> Samozřejmě, že to není úplně snadné. Nemůžeš položit prut a zalézt do bivaku:-)

Středa 12. ledna 2011 ve 13:33® osprey
osprey

inspo> Kogut není stoprocentní náhražka, ale vyžití je podobné a je to náročnější než na tu zdechlinu. Snadné věci mě nebaví.

Středa 12. ledna 2011 ve 13:25® osprey
osprey

inspo> Kus mradlavého masa zase nemusíš vláčet. Když se nehýbe, smrdí úplně stejně:-)

Středa 12. ledna 2011 ve 13:24® osprey
osprey

Mysho 22> Já měl v téhle kategorii jen ty dva pruty z Duelu, jinak chvějivky. Mě UL zas tak moc neláká. Chytám to rád, ale jen omezený počet vycházek.

Z té Daiwy, co je s tím ULX v Duelu, mi ryby nepadaly, je to takový zdolávací prut, ještě o chloupek měkčí než ULX. Hodně lidí je teď nadšených z prutů Norstream, ale tam jsem měl v ruce jen krátké lehké modely kolem 180 cm a ty mě nezajímají. Zvykl jsem si na krátké pruty u velkých nástrah, u malých zatím ne.

Jenom je mi divné, že ti ryby z toho ULX tolik padají. Není problém jinde? (háčky apod.)

Středa 12. ledna 2011 ve 12:55® osprey
osprey

Tino> Draškovič je vysloveně candátový systémek určený především pro vertikální lov z lodě.

Vyhodíš rybu do sloupce, necháš padat. Dopadne, počkáš pár vteřin a opakuješ.

Nechytám na to – na Orlíku se strašně trhá a ty utrhané okované ryby jsou každá taková malá past na malé blbé a hladové podměrečné ryby.

Poláci vymysleli věc zvanou Kogut. Použití do jisté míry podobné a když to urveš, nemusíš si lámat hlavu, co s tím bude pak.

Středa 12. ledna 2011 v 11:12® osprey
osprey

PetrC> V první řadě musíš překousnout fakt, že bolena 80 cm ta sestava prostě dá. :-))

Středa 12. ledna 2011 v 11:07® osprey
osprey

sethy> Já mu ho neprodám a při pružné cenové politice jsi proto stále ještě ve hře. Hlavně nesmíš zapomenout zdůraznit, že Destiny je vyšší řada než Team a podívat se, jestli máš v pořádku korek:-))

Středa 12. ledna 2011 v 11:00® osprey
osprey

inspo> Ten můj Team Dragon se na to, co píšeš, jeví vynikající, desítka Slider (40 g, potápivý asi o chlup víc) je už jeho konečná. Jde to, ale dře to. Taky rezerva pro zásek je už pak dost bídná.

Ale za ty peníze moc lepších neseženeš.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2011 10:00:36 uživatelem osprey.
Úterý 11. ledna 2011 ve 23:01® osprey
osprey

džigit> Proto jsem nakonec skončil u C3. Je to pro mě něco jako Kalašnikov. Jednoduché, funkční, snadno udržovatelné a líbí se mi to. Fakt je, že bych mohl mít delší prsty.

Úterý 11. ledna 2011 ve 22:36® osprey
osprey

sethy> To je pro monitorovače, o tobě nepochybuju. Ale někdo by mohl roznášet drby, že jsem tě viděl s nějakou Julií:-D

Úterý 11. ledna 2011 ve 22:32® osprey
osprey

sethy> A nenaolejovala by ti to Julie? :-D

(dle jakzykolamu: Nenaolejuje li mě to Julie, naolejuju si to sám.)

Úterý 11. ledna 2011 v 16:34® osprey
osprey

sethy> Nad Entrem je klávesa, co dělá tu dvojtečku a pokud je to vtip, tak soráč. Já se vždycky snažím být užitečný:-))

Úterý 11. ledna 2011 v 16:16® osprey
osprey

PetrC> Já jsem od Abu taky opisoval – než jsem se naučil napsat Ambassadeur a Suverän zpaměti, dalo mi to zabrat.

Úterý 11. ledna 2011 v 15:57® osprey
osprey

inspo> U Shimana končí levoruké verze jedničkou, jinde název obsahuje L (left) nebo i LH (left hand). Kdo se hrabe v katalozích, ten ví.

Naviják je to ucházejícoucí, něco o tom vím, páč ho mám. Taky z druhé ruky.

Pondělí 10. ledna 2011 v 18:37® osprey
osprey

PetrC> Já to vím.

Pondělí 10. ledna 2011 v 18:24® osprey
osprey

PetrC> Bojím se, že nás dostanou ne frontálním útokem, ale infiltrací.

Nejsem sice schopen rozeznávat národnosti jednotlivých Asiatů, ale je jich mnoho a přibývají.

Bojím se, že svět národnostních států, kde ve Francii žijí Francouzi, v Německu Němci a v Čechách Češi pomalu spěje k zániku. Jenom nevím, zda mám pilovat svou slabou angličtinu anebo se raději učit čínsky nebo vietnamsky.

(nevím, jestli Moravané a Slezané jsou něco extra a případně se jim omlouvám)

Pondělí 10. ledna 2011 v 17:57® osprey
osprey

sethy> To je teď. Nedělal jsem tu recenzi včera. Ostatně je dostupný až za pár dní a to nové zboží inzerují v Libeci někdy od přelomu roku.

Jisté je, že svět se neustále mění a udržet si přehled je stále více ubíjející.:-))

Tento příspěvek byl editován 10.1.2011 16:58:13 uživatelem osprey.
Pondělí 10. ledna 2011 v 17:37® osprey
osprey

jiris> Je hodně dobře udělaný, kvalitní korek, pěkně sedí v ruce, sedlo má cvrčka.

Když jsem dopsal recenzi, šel jsem se podívat, co to stojí, abych se vyjádřil k poměru cena – výkon. A pod 9000 jsem to nenašel:-((

Pondělí 10. ledna 2011 v 17:36® osprey
osprey

sethy> Ano, ten. Je to pod nátěrem, ale dospěl jsem k názoru, že je to fakt kov. Kdybych měl popsat, jak se to chová, tak jako chvějivka na kvadrát – prostě malá chvějivka strčená do velký. Ale nemá to dvě chvějivé špičky, jenom blank má takovou akci a nahoře se rychle ztenčuje.

Pondělí 10. ledna 2011 v 17:30® osprey
osprey

jiris> V článku? Team Daiwa Cielo. Asi měsíc jsem měl to štěstí. Velmi povedený speciál na klasický DS, na štiky moc ne, ale drahý jako prase.

Počkám až nějaká firma postaví něco podobného s 95% užitné hodnoty a za třetinovou cenu (nebo i menší). Je to reálné a možná už i realizované. Já těch DS klacků zatím v ruce moc neměl. Asi šest sedm.