Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 5. ledna 2011 ve 21:59® osprey
osprey

džigit> Uhejbal bych…:-))

Středa 5. ledna 2011 ve 21:56® osprey
osprey

crazykapr> Dobrý kousek. Vysoká užitná hodnota, velká výdrž, pocitově slušný, maličko těžší.

Vnutil jsem ho dvěma kamarádům, další si ho vnutili sami. Reference vesměs dobré, po sezóně jsou všichni spokojeni a nikdo mě nemlátí:-))

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:12® osprey
osprey

Arnej> Dragony jsou velmi slušné pruty. Některé řady jsou trochu vyhnané a je snadnější je zlomit. Mám Dragony už několik let, aktuálně asi 6 různých prutů a jsem s nimi spokojen.

Zlomil jsem jen jeden a to jsem se s ním zřítil ze 2 m do řeky a padl na něj. Koupil jsem nový díl a mám ho dál.

Pokud jde o jednání pana Procházky, považuju ho za dobrého a seriózního člověka, znám ho osobně.

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:04® osprey
osprey

Hany> To určitě. Dost známých ji takhle má.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:58® osprey
osprey

Hany> Ony ty ceny Caldií půjdou nahoru celkově. Daiwa zdražuje a v tomhle je Procházka nevinně. Ostatně jeho Daiwa neživí a obvykle ji prodával v podobné relaci jako jiní. POtřebuje tam mít slušný naviják, protože ty od Dragona zas takové perly nejsou.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:51® osprey
osprey

Arnej> Pan Procházka má výhradní zastoupení, takže ostatní mají potíže to sem tahat. Vede sice trochu zvláštní obchodní politiku, ale jinak mi nepřísluší to komentovat.

Fakt je, že s osaháváním Dragonů je problém a to jsem na tom trochu líp než ostatní.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:49® osprey
osprey

PetrC> Jo, čekám na definitivní verzi.

Následně můžeme rozebrat Daiwu na atomy a podívat se, jestli je atom daiwáckého hliníku lepší než ty ostatní.

U Abu to platí.:-))

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:44® osprey
osprey

skwor> Není. Podívej na reklamu Shimana a dalších firem. Normální tvrdý boj. Já chytám se Shimany léta a momentálně mám pocit, že se ta značka zviditelňovala až moc.

Pokud jde o chytej, nám Daiwa dala ceny, tak se tu o ně soutěží.

To, že je hodně v Duelu, je dáno tím, že k nim mám přístup. A bohužel, pozadí to má docela smutné, ale to sem nepatří.

Hodně rád bych pomohl propagaci i anglických a amerických výrobků a konec konců jsi viděl, že na natáčení jerkovačky jsem si vzal Abu. Tahle komerce byla, je a bude vždycky problém, ale je třeba se přes to přenést.

Já to mám nejtěžší, živí mě peníze inzerentů.

Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 20:48:07 uživatelem osprey.
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:38® osprey
osprey

PetrC> Já si jen rejpnul.:-))

Mě C3 v pohodě stačí. Zatím jsem s tím odchytal všechno a v pohodě.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:36® osprey
osprey

skwor> Všechny firmy si dělají reklamu. A teď si představ, že jsi firma rovnocenná Shimanu a vstupuješ do země, kde to tvůj distributor léta flákal, takže se konečně rozhodneš udělat si vlastní zastoupení. No a pak nemůžeš čekat, až si tě lidi všimnou, musíš udělat masivní reklamu, aby sis urval svůj podíl na trhu.

Všiml jsem si, že jsi měl dobré vztahy s časopisem Rybář. Ten udělal to samé a ještě se nabízel pod cenou. Je to normální obchodní politika.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:29® osprey
osprey

Arnej> Team do 14 g se vyskytuje asi ve třech variantách. Jeden med-fast, poměrně žvejkovitý, možná stavěný na muškařském blanku a pak rychlejší, který se loni nebo v závěru předloňského roku inovoval a ta nová verze připomíníná trošku Destinku. Rozhodně je tam krok vpřed proti předchozím letům. Měl jsem to v ruce a je to docela slušné, za žvejku bych to neoznačil.

Problém je, že Dragon má miliardu modelů, sem tam je inovuje, ale na výstavách se s ním nepotkáš. Je těžké udržet si přehled.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:10® osprey
osprey

PetrC> Ustupuješ ze svých pozic, drž se.

Ale měl jsem těch navijáků se sluníčkem letos v ruce dost a jsou poměrně návykové. Pohledy na cenovky již méně…

A co se musí troutkillerovi nechat, tak na Plutonu jsem nenašel chybu a kombinace magnetické a mechanické brzdy dovoluje regulovat si otáčky líp než to dokážu s Ambassadeurem.

Ale mám Abu rád. Je to takový rybářský Kalašnikov. Jednoduché, funkční, snadná údržba.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:32® osprey
osprey

dam> Proto je problém dávat univerzální rady. Většinou je to tak, že člověk dělá co může.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:26® osprey
osprey

balda9> Pstruh bojuje víc dynamicky – hodně sebou mlátí.

A ta UL bez protihrotů je chvályhodná. Já ji dost omezil, i když ne na nulu – ostatně na pstruhovce je to většinou UL. Snažím se ale naučit chytat větší ryby.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:20® osprey
osprey

balda9> Brousím i zamačkávám. Měl jsem kdysi jigové hlavy, kde 50% pokusů o zamačknutí protihrotu končilo ulomením celé špičky háčku, tak jsem se naučil oboje.

Ale nástrahy na velké ryby nechávám s protihroty. Jerk bez protihrotů mi přijde dost ztrátový. Naopak gumy na okouny, co nám plavou v řece žádný protihrot nepotřebují. A na pstruhovce máme BL povinné.

Sobota 1. ledna 2011 v 19:02® osprey
osprey

Looser> Neboj, já se mu taky vyhnu. Buď bych se o něj moc bál nebo bych si o sobě moc myslel. Ani jedno není ideální.

Joko> Myslím, že kdo tam opravdu chce, nakonec se tam fakt dostane. Nejhorší jsou trajekty. Kdyby odpadly, hned by to vyšlo o dost levněji. Navíc se platí za auto, takže je lepší, aby v něm bylo co nejvíc lidí, čímž se náklady výrazně sníží.

Pátek 31. prosince 2010 ve 22:56® osprey
osprey

Joko> Já byl nahoře poprvé, když mi bylo třicet osm. Ono to všechno má svůj čas.

A metrovka? Vždycky jsem si říkal, že jednou to plácne a bude tam. No a jednou to pláclo…

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:20® osprey
osprey

Joko> Jo, jedeme za štikami. Přece jen je tam větší šance na pěknou rybu a navíc člověk se má celé měsíce na co těšit.

A pokud jde o to, co umím – musím se hodně snažit, abych se vyrovnal kamarádům. Jsou zatraceně dobří:-))

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:17® osprey
osprey

Looser> Na tebe bych zapomněl. Vyštrachal jsem fotku.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img39883.jpg
Pátek 31. prosince 2010 ve 21:15® osprey
osprey

skwor> Já uvidím. Sám bych se tam asi nehnal, ale měla tam jet super parta. Trochu sice prořídla, ale ukecal jsem Prutose, takže je to zase dobrý.

Popravdě řečeno, kdyby se tahle sestava chystala na pískovnu v Horní Dolní, jel bych asi s nima. Časem člověk zjistí, že kamarádi jsou důležitější než kolik se toho vytahá z vody.