Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 31. prosince 2010 ve 21:06® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Joko> Na sever s kamarády, co už tam byli. A mistra si odpusť, nikdy jsem neměl pocit, že bych byl něco extra. S tím vybafni na Kubíka Vágnerovic
skwor> To je klasika. Zažil jsem v krásné severské přírodě dva dny bez kontaktu.
Důležité je neztratit víru, přemýšlet a běhat (nebo jezdit lodí). Většinou si pak člověk nějaký záběr vykoleduje. Což platí i u nás.
- Pátek 31. prosince 2010 v 19:44® osprey
skwor> Ale jo, z něčeho ty metrovky vyrůst musejí.
Neboj, až se vrátíme, já sem tu fotku té jedné chycené čtyřicítky dám
- Pátek 31. prosince 2010 v 19:16® osprey
Prutos> A kurňa, nedělní chvilka poezie? To nám ten rok pěkně končí. Člověk snad i uroní slzu.
No, velikostní průměr by tam měl být kapku větší. Dvanáctku vlasec nechám doma.
- Pátek 31. prosince 2010 v 18:58® osprey
Prutos> To víš, tři čtvrtiny vláčkařů jsou vděčni za každou šupinu. Cajk necajk.
Ale jinak to víš – blbě se jerkuje, když tři ryby ze čtyř ani nemají míru.
Proto jedem tam, co jedem a na český kudly je…!
Račiž si všimnout, jaká jsem citlivá poetická duše
- Pátek 31. prosince 2010 v 18:43® osprey
dam> Pracuju na tom. Ale znáš to…
- Pátek 31. prosince 2010 v 18:43® osprey
A jedno osobní jen pro Prutose. Přeju ti to, co ostatním, ale víc. Zasloužíš si to. A už se těším na květen.
- Pátek 31. prosince 2010 v 18:40® osprey
Já taky popřeju všem zdejším návštěvníkům. Dokonce mám někde PFko. Kam já ho jenom dal…
A už ho mám. Tak ať se ten nový rok vydaří.
- Pátek 31. prosince 2010 v 18:38® osprey
tarn> Pánové, díky oběma. Tu vaši zdravou, chutnou a hospodárnou výživu bych přijel ochutnat. Schovejte mi kousek na léto
- Pátek 31. prosince 2010 ve 14:20® osprey
Looser> Jak píše Sethy – je to superdrahá výroční Daiwa Exist. Poslední v republice. Skvostná věc, ale za strašlivé peníze. Dokonce se dodává se dvěma kličkami – majitel si může vybrat mezi subtilnější a silovou s velkým madlem.
Myslím, že Had má ukrutné cukání ji koupit, protože je fakt dobrá, ale je to hodně peněz, takže jsem sám zvědav. Jestli ji bude mít, začnu mu říkat „Muž se zlatou zbraní“
Druhý exemplář koupil někdo, kdo s tím chytal na moři a hrozně se divil, že se mu ho navzdory extrémní námaze nepodařilo ani poškodit, natož zničit. Asi je to vážně top cajk.
- Pátek 31. prosince 2010 ve 13:51® osprey
Looser> Zlatý a hodně hezký? To bych možná věděl.
- Pátek 31. prosince 2010 ve 12:49® osprey
pruhac> To mě těší. V zimě je zábava důležitá, v létě se zabavíme na rybách.
A pokud jde o mě, já padám do vody i s prutem a foťákama
- Pátek 31. prosince 2010 ve 12:42® osprey
sethy> Víš, on to byl docela porod. Třeba karikatury jsem už několik let nedělal. A dělat to s nevykreslenou rukou je něco strašného.
- Pátek 31. prosince 2010 ve 12:35® osprey
sethy> Samozřejmě článek. Jaksi to nemohlo počkat.
Dělám sice i na jiné věci, která by se ti mohla líbit, ale ta může počkat.
- Pátek 31. prosince 2010 v 0:11® osprey
PetrC> Zítra se podívej na chytej, co jsem dnes celý den dělal.
Pokud jde o Daiwu, tak kdybych ten odpracovaný čas (a tím nemyslím chytání) chodil třeba na melouchy na stavbu, mohl bych si koupit nejmíň dvě a hodně dobré. Takže doufám, že mi opravdu nějaká zbyde.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:41® osprey
Looser> Jo, pročuměl jsem tam předloni v mrazu pěkných pár nocí. To jsem měl ještě čas.
No a rybu jsem nedal… No a na to konto mám problémy vyrazit, protože představa, jak tam budu zase čekat jestli něco a ono nic a následně to budu za klávesnicí dohánět ve dvě ráno, ta mě spolehlivě odradí.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 22:20® osprey
Looser> Já už se na mníky chystám asi tři měsíce. Tím pádem myslím, že už je vypustím.
Poslední dobou cykluji mezi postelí, klávesnicí, ledničkou a koupelnou.
- Středa 29. prosince 2010 v 0:05® osprey
jarad> Je třeba si ujasnit priority – woby, prut, Caldia… Co doopravdy potřebuješ?
- Pondělí 27. prosince 2010 v 19:56® osprey
Mejra> Však povídám, že už jsem hledal.
A taky musejí existovat nějaké objektivní důvody, kvůli kterým si mě David vydržuje jako redaktora
- Pondělí 27. prosince 2010 v 19:49® osprey
Mejra> http://www.fishingtackle24.de/…uct_info.php?…
Myslím, že Shimano dělá Beastmastera v přijatelných parametrech. Ale připouštím, že tahle kombinace vlastností se u nás hledá blbě. Taky jsem hledal
- Pondělí 27. prosince 2010 v 19:33® osprey
Mejra> Tak třeba DAM Calyber baitcast: http://www.fishingtackle24.de/…uct_info.php?…
Je to trochu míň, reference by ti poskytl kolega sethy.
Ještě se někam mrknu.