Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 27. prosince 2010 v 19:08® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Mejra> A co kdybys sem tu délku a gramáž napsal, když máš reálnou představu. Třeba pak bude to radění snazší.
- Pondělí 27. prosince 2010 v 18:44® osprey
Radek Vybíral> Sumec 180 cm většinou bude mít pod 40 kg a stotřicítka pod 20 kg.
Otázku jsi dal do přívlače, takže předpokládám, že budeš vláčet. Pak bych bral pletenku někde mezi 20 – 28 kg. Sám takovou mám, úspěšně vyzkoušenou na rybě, které do těch 180 cm moc nechybělo.
Pořád je to ale kompromis s ohledem na zbytek sestavy. Bude tam pár minut, kdy si ta ryba bude vandrovat, kde si vzpomene a tu šňůru přitom klidně někde zamotá nebo o něco předře. Proto sumcaři používají ještě daleko silnější. Ale s těmi se už blbě vláčí.
- Pondělí 27. prosince 2010 v 18:39® osprey
Mejra> Castingové pruty se seženou. Asi nejvíc jich je na tom rsp-fishing. Mám odtud dva a celkem spokojenost, zvlášť Team 230 cm do 35 g je moc povedený.
Najdou se i Daiwy, Cormorany, Jaxony, Fenwicky, St. Croix…
A není problém nechat si něco třeba i postavit. Vyjde to dráž ale můžeš si toho dost navymýšlet a mnohdy se podaří výrazně překročit kvalitu tovární produkce.
- Pondělí 27. prosince 2010 v 18:35® osprey
skwor> Vždyť to má zábradlí, tam není čeho se bát.
- Neděle 26. prosince 2010 v 0:33® osprey
Mr. Vydra> V některých situacích se na Stormy dá zachytat, nejsou špatné ani nějak mimořádné. Spíš záleží, jak si v daných podmínkách umíš vybrat nástrahu a zaujmout ryby.
Vzhledem k tomu, že jsou to většinou barevné zvukové plasťáky, účinkují hlavně po zahájení a na blbé ryby.
- Sobota 25. prosince 2010 v 18:59® osprey
džigit> To mě jenom zneužili k reklamě
balda9> Nemám, ale mám zkušenosti se stren Superbraid. To je podle mě dobrá šňůra, i když málo se o ní mluví.
Všecky ty šňůry, co mají být neviditelné, svítit a podobně, klidně oželím.
- Pátek 24. prosince 2010 v 18:36® osprey
Přeju všem chytejákům krásný Štědrý večer, bohatou nadílku a příjemné prožití svátečních dnů.
- Středa 22. prosince 2010 ve 21:41® osprey
Char> Já bych teda z hospody radši vláčel wobblera. Nejlíp vyhraného v kartách.
Je to mnohem míň práce a člověk nedojde domů tak špinavej.
- Středa 22. prosince 2010 ve 13:37® osprey
PetrC> Je mi úžasně, když vidím, jak na mě myslíš.
Ještě musím do města. Viděl jsem tam rozmrzlý flek, tak si vezmu klacík. Ale asi se splávkem.
- Středa 22. prosince 2010 ve 13:12® osprey
sethy> Ono to bude takové přežívání. Obvykle všechno přepotácím. Dneska je to furt stejné, akorát navíc blbě mluvím – ale při téhle práci to vlastně žádná indispozice není
- Úterý 21. prosince 2010 ve 22:31® osprey
sethy> Ty máš dneska nějakou přemýšlivou náladu. Mě je divně, něco na mě leze. Konečně jsem se dostal k vánočním nákupům a nějak mě ta atmosféra sestřelila. Půjdu se z toho vyspat.
Je fakt, že mít na stropě jen háčky a věšet navijáky přímo za vlasec na cívce otvírá spoustu nových netušených možností.
- Úterý 21. prosince 2010 ve 22:20® osprey
sethy> Hlavně aby to uneslo ty navijáky. I s určitou rezervou – neriskoval bych, že mi spadnou. Takže klidně ta starí FL, ale dvojitě
Mohl by ses pak z gauče koukat, jak se tam houpají. Věšel bys je pěkně do smyček
- Úterý 21. prosince 2010 ve 21:51® osprey
sethy> Pověs si je naprovázky ke stropu. Ale pozor, nad úrovní čela.
- Neděle 19. prosince 2010 v 19:46® osprey
sidonius> Osobně znám výrobce – Jiří Marek (z toho si dáš možná dohromady i jak vznikl název firmy) z Písku (pokud se nepřestěhoval), ale jak to momentálně vypadá s výrobou, to nevím.
Mám jeden kus doma z dob, kdy se výroba rozjížděla a hádám, že deset let už vodu neviděl.
- Neděle 19. prosince 2010 v 18:59® osprey
Dejwík2504> Z toho si nic nedělej, moje taky. Vylezl jsem na dvůr a zase zalezl.
Toto počasí je jako stvořené pro práci
- Neděle 19. prosince 2010 v 17:02® osprey
Prutos> Duhákem?
- Neděle 19. prosince 2010 ve 12:25® osprey
jirikun> Můj strejda zase včera udělal dvacet dírek do duháka… Špikoval ho, tuším, či co.
- Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 20:33® osprey
vodar> Ahoj. To je dobře, že jsi dojel.
V Čechách je to snad jen na tomhle e-shopu: http://www.rybashop24.com/…100-SHL.html
a kupovat to za tu cenu je holý nesmysl, protože v cizině je to mnohem levnější:
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 19:53® osprey
Mohl by mít kolem metru, ale na 120 cm nevěřím. Ačkoli se snaží schovávat ruce, jsou vidět a to předpažení tam je.
Každopádně já takového ani v reálu neviděl.
- Středa 15. prosince 2010 ve 22:45® osprey
hecht> Přestaň slintat po lodi. Včilkaj můžeš pěhat po hladině jak Kristus pán.
Vrták je to, co potřebuješ.