Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele osprey, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 21:37® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Noodling> Uvidíme, třeba se taky dostanu. Nebo bys stál o setkání?
Mimochodem, ta moje (byť zprávy jsou z loňska) není malá.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:27® osprey
sethy> Já se budu muset krotit. Doba je nejistá, synek půjde na VŠ, cajku doma hromada a ryby v lepším případě pořád stejné.
S tím, co mám, vydržím. Hlavně aby bylo co tahat na břeh.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:19® osprey
sethy> Hm, tak to to Daiwy nebudou mít jednoduché. A je to dobře. Radovat se má zákazník – rybář, firmy se mají starat
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:15® osprey
sethy> Jen aby to byl kvalitní kus. Třeba mají jedinou, šustí jako prase a nikdo ji nechce.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:12® osprey
sethy> To je ňoumální. Já to mívám taky takhle zapráskané, ale akční rádius mám tak 6 km. Úplně mi to stačí.
spike> Přes pole jsem to brával na rameno. Unavený jsem byl stejně, pomalejší o chlup a já i kolo jsme byli podstatně čistší.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:10® osprey
Noodling> Níž. Jednotlivé kusy jsou k zastižení i o hodně níž. Potíž je, že jsou to fakt jednotlivé kusy a poslední zpráva o nich je třeba rok stará. A pak mám flek, kde si myslím, že je, ale nemám pro to jediný důkaz. Už tam epizodicky chodím třetím rokem – a prd. Největší hlína by byla, jestli tam ta ryba opravdu není
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:29® osprey
Noodling> Já jo, ale to je tak všechno…
- Sobota 27. listopadu 2010 v 19:44® osprey
skwor> Je to hezký prut, je možné, že by ti možná stačila. Ryze na štiky bych ještě kousek přidal. Bohužel tu do 45 g jsem neviděl.
- Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:32® osprey
albin> Je to barevná odchylka – tihle okouni se občas chytají. Voda byla normálně čistá a tuhle barvu ryby jsem zatím chytil asi dvakrát.
- Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:25® osprey
Sander> To je právě ten fór, že to musí plavat a mrskat se. Těch tuhejch je na každým výlovu pytel.
- Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:18® osprey
Tady jsem vyhrabal jednoho nedobarveného, abych udělal radost Dejwíkovi
Už je to sice pár let, co jsem ho chytil, ale zrovna jsem dneska něco hledal a kdo hledá najde… Ledacos.
- Středa 24. listopadu 2010 ve 21:58® osprey
cormaxx> Slider se nepotápí moc rychle. Asi jak píše Libor.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 23:08® osprey
chosebaits> Jednou jsem zažil podobnou situaci. Metr asi neměla, ale 90+ mít mohla. Neměl jsem tu kliku. Zdolával jsem do prvního zatřepání hlavou…
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:05® osprey
kubas> On naráží na to, že fotíš dlouhou štiku a máš to na výšku. Tady nejde o mobil, selhal lidský faktor.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:04® osprey
pepos.93> Za tu cenu to nebude žádná bomba, ale mám pocit, že jsem to snad na jaře na výstavě držel a nebylo to zas tak špatné. Pokud je pro tebe důležitým faktorem cena, tak to nebude nejhůř investovaných sedm stovek.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:59® osprey
mvvv> Když jsem se díval na ty 3 cm, tak ty jsou stříbrné s polepem. Nevím, jestli máš možnost koupit jiné barvy než stříbrnou, ale pokud jo, stačí oloupat nějakou z těch polepených.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:54® osprey
mvvv> Díval jsem se ti na Google, zdá se, že tam nic nevědí.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 20:38® osprey
zelenáč> Když se nedá zamačknout, dá se koupit diamantový pilníček a ty hroty upilovat.
Ale velké nástrahy si nechávám s protihroty. Když štika mlátí hlavou, je schopná vyhodit i nástrahu, která protihroty má.
Na druhou stranu, pokud vidím útok malé ryby, vůbec nesekám a následně ji nechám na pokoji.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:06® osprey
chosebaits> Taky se snažím mít klid. Ale musím ujít těch několik (kilo) metrů pěšky.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:51® osprey
chosebaits> Mě berou na loď jen kamarádi. Já ji nemám. Ale jsou vody, kde je ryba u břehu jen pár desítek minut a na volné vodě si ji najdeš celý den.
Proto mám rád malé říčky, tam se přede mnou nic neschová – leda pod břeh