Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:15® osprey
osprey

Piscicapus> Jak zelený? Černý, jedině černý.:-D

Stellu bezdůvodně nehaň, to není špatný stroj.

Tento příspěvek byl editován 25.11.2012 22:20:48 uživatelem osprey.
Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:08® osprey
osprey

Pepák77> Opravdu těžko říct. Já nevím, jak moc bojovní byli v té vaně. Ale jestli byla ve vaně jiná voda než v rybníku a udělalo se jim líp, tak je problém v té vodě.

Jinak se opravdu nediv. Tady většina lidí chytá na svazovkách a napsat, že jsem lapil tři kapry podběrákem a odnesl, to opravdu leckoho zvedne ze židle.

Sobota 24. listopadu 2012 v 1:32® osprey
osprey

David Havlíček> Tak to abys koupil třeba odchovnu bílých červů někde v Itálii. Abys měl tu mezinárodní firmu.:-D

Sobota 24. listopadu 2012 v 0:40® osprey
osprey

Prichy> Tam, co jsme vybrali ten prut, tam se jim budou nejlíp tahat z vitríny. A podrobně prostuduj materiál a mechanické vlastnosti překlápěče.

Konečně naviják, který mě fakt zaujal. Ne, že by byl tak neskutečně skvělý. Je tak neskutečně svůj. A nemusí stát 30 000 Kč, což je baj voko cena jiného kousku, který s ním může designově soupeřit.

Pátek 23. listopadu 2012 v 16:44® osprey
osprey

TondaN>Quantum je v USA prestižní a zavedená značka konkurující Daiwě a Shimmanu.

Bohužel u nás je trh malý a je to hodně o reklamě. Takže u nás tu značku skoro nikdo nezná.

Další fotky vláčecích navijáků jsem dal do diskuze o veletrhu.

Pátek 23. listopadu 2012 v 16:41® osprey
osprey

_ANTRAX> Jenže většina rybářů chce ryby brát a dokonce i moje letošní kudla jee vlastně dávka pro tři rybáře.

A svaz je do značné míry nakloněn rybožravcům. Na síti to tak možná nevyadá, ale jinak masajstvo silně převládá.

Pátek 23. listopadu 2012 v 0:30® osprey
osprey

_ANTRAX> Když to jde, pustím i mnohem větší. Potíž je, že se 260 000 členů svazu pere asi o 70 000 štik. A když jim tu míru zvedneš, tak už to bude nějakých 30 – 40 000.

To si svaz nikdy nedovolí. Jediná cesta je odouhlasit to na schůzi MO a poslat ke schválení kraji.

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:41® osprey
osprey

kubas> Nebál. Ten naviják vypadá neskutečně, člověk skoro nechápe, na čem to všechno drží, ale v ruce je zcela OK.

Cenově a výbavou je to konkurent Ballisticu a na první dojem bych mu dal jednoznačně přednost.

Nevím, jak by bylo u vody. Ballistic je dobrý stroj (i s tím svým vaklem na klice) a o svou existenci se umí poprat.

Fakt, tohle je Novinka.

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:28® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Lidičky, na výstavě je levně pár velmi použitelných feederů, kdyby někdo řešil obvyklý problém – jak skor za nic koupit celkem slušný prut, tak v jisté míře se dá toto přání realizovat.

Ještě jsem to nezlítal komplet, ale na pár stáncích (např. v tradičním výprodeji u Mivardi) by se něco našlo.

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:25® osprey
osprey

Děkuji všem, co zašli nebo ještě zajdou. Některé rozhovory byly moc fajn.

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:23® osprey
osprey

Kazan> I tak to bylo fajn. Pokračování dáme příště s multíkem v ruce.

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:21® osprey
osprey

Pánové, toto jest naviják, jenž je třeba velmi seriózně prodiskutovat, protože mi přijde fakt dobrej a to jakože opravdu dost.

Dokonalý chod, vůle minimální, brzda velmi dobrá a ty díry skoro nic neváží.

Je na tom napsáno Quantum a lepší americké e-shopy ho nabízejí už nějaký ten pátek.

foto/diskuze/privlac/2012/th-img88806.jpg
Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:18® osprey
osprey

TJSS> Já bych byl pro ještě větší míru, ale porybných je málo, těžko se to uhlídá a co se štikou 55, ze které bude crčet krev?

Na Alandech jsme pustili vše, co se pustit dalo a sežrali vše, co se pustit nedalo. Já tam letos zkonil jednu cca 80 cm, přetrhl jsem jí žaberní oblouk.

V ČR jsem letos bacil jednu, co byla v tak příšerném stavu, že jsem jí dával tak 2 měsíce života.

Středa 21. listopadu 2012 ve 23:22® osprey
osprey

sethy> No tak teď už se toho drž, když je to osud.

Středa 21. listopadu 2012 ve 23:21® osprey
osprey

Katerina.K> Málokdo je dokáže všechny zodpovědně srovnat, protože by je musel číst všechny.

A nemyslím, že by některý byl jasně nej, protože to by pak ty ostatní přišly brzy na buben.

Někde je víc o kaprech, jinde o přívlači, jinde zase o lovu v zahraničí. Těžko říct. Vybrat si musí čtenář.

Já čtu Českého rybáře – protože do něj píšu:-))

Středa 21. listopadu 2012 ve 23:17® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Mates(původní)> Amonite nymph se mi hrozně líbí. Nikdy jsem ji neměl, nevázal, nechytal s ní, ale prostě je to moc hezká moucha.

Vázal bych. Furt jsem ještě nebyl na těch lipanech. Asi se budu muset vetřít na výstavě k Bukovi nebo brčalovi.

Středa 21. listopadu 2012 ve 23:14® osprey
osprey

Scanix> Myslíš Nanofil?

Středa 21. listopadu 2012 ve 23:12® osprey
osprey

Piscicapus> To mě těší. :-))

sethy> Týýý brďo. Já ti snad něco černýho pošlu:-D

Středa 21. listopadu 2012 ve 23:00® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

hraji> Mám to s těmi délkami taky tak. Lighty a heavy. Medium žádné. Speed v heavy není tak tupý, aby tu mezeru nepřeklenul.

Středa 21. listopadu 2012 ve 22:58® osprey
osprey

Alivio> Tak proti tomu není jeden okoun za hubu nic.