Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 21. listopadu 2012 ve 12:15® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Scanix> Ano, chodí to pěkně. Ale nelíbí se mi to.
A přestože jsem ujetej na černý nebo obecně tmavý navijáky, vůbec nemám problém chtat třeba s bílým Stradicem. Těm rybám je to jedno a pokud by měly reagovat na světlý naviják, tak si uvědom, že skoro metr nad ním se klátí tvoje hlava. Velká, pohyblivá, přecházející do ještě většího těla a s relativně světlým obličejem.
A mazat si po ksichtě zelený šminky, s tím jsem ještě nezačal
- Středa 21. listopadu 2012 ve 12:10® osprey
- Diskuze: Feeder
krysak1> Ty mluvila dobrá Čecha. Co ty chtěla?
- Středa 21. listopadu 2012 ve 12:09® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
noba> Ony jsou skoukromé školy různého druhu. Máme tu pár takových, u kterých jsem dodnes nepochopil, k čemu jsou dobré (krom toho, aby na nich člověk proflákal 4 roky života).
Vím i o skvělých soukromých školách, které snesou přísné zahraniční standardy. Problém je, že to oboje koexistuje vedle sebe a maturita z obou typů má stejnou váhu.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 22:32® osprey
- Diskuze: Sumcařina
wallys> Ale to je dobře, že jsi to sem dal.
Realitu je třeba vidět a nezavírat před ní oči.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:23® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
MIG-35> Lepší každej den, než nemít co do žaludku
Na té strouze si rybu chytíš taky.
- Úterý 20. listopadu 2012 v 18:34® osprey
Veronika3> Ona spousta cizích ryb ani české názvy nemá. Kdo se o ně zajímá, tak jako tak skončí u latiny.
Zkus tohle, ale je to rasovina se v tom zorientovat. Dávej tam do vyhledávače latinské názvy a doufej, že na tebe něco vypadne. www.biolib.cz/
Další finta je, že zadáš latinský název do Googlu a necháš si zobrazit jen stránky v češtině. Pokud tam ten název najdeš, koukni, co je to za stránku, věř jen těm, co vypadají dostatečně renomovaně.
- Úterý 20. listopadu 2012 v 1:08® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Jenda17> Není zač. A zkus to hned. Teď je po výlovech, možná by zrovna byla ta správná doba.
- Úterý 20. listopadu 2012 v 1:06® osprey
David Havlíček> A dobré ráno. Začínám den tím nejlepším, čím se dá. Jdu se vycpat.
Pardon, vyspat.
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 23:49® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Jenda17> Okounka chová vodňanská rybářská škola v objektu svého pokusnictví. Když se daří, tak je i prodává.
Tak se tam zkus zeptat.
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 23:47® osprey
wallys> Ono čím víc na jih, tím je ta úcta ke zvířatům menší.
Ale fakt to nechápu. Zas tak bohatá země to není, všelijakých přistěhovlaců tam mají taky hafo, divím se, že nenašli nikoho, kdo by si to vzal. Asi ani nehledali.
Fakt nakopat.
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 22:37® osprey
Paaja> Tak ona to zatím žádná extra rada není. Ty pruty jsou použitelné skoro všechny. Některé jsou o trochu lepší, ale spíš jde o to, aby prut seděl majiteli.
Většinou to dopadne tak, že si koupí první prut a teprve během lovu zjistí, co přesně potřebuje. Já jsem svůj první feederový prut po dvou letech prodal. Neseděl mi. Ale to jsem zjistil až během těch dvou let.
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 22:05® osprey
wallys> Vždyť tyhle jižní národové vypijou všechno, co jde nalejt do kýblu a sežerou všechno, co z něj neuteče.
To je vážně vyhazujou?
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 21:56® osprey
Paaja> Takže bych to viděl na klasické medium ve 360 cm. Taková ta kategorie Mivardi Imperium, Okuma Solitron apod.
Nemusíš se bát, v téhle relaci se seženou dobré pruty. Kdybys náhodou šel teď na výstavu do Holešovic, stav se na chytejkstánku, pomůžu ti to vybrat z toho, co bude k mání.
No a krmítko jde s feederem hodit vždycky. Slovo feeder totiž znamená krmítko
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 13:29® osprey
Katerina.K> Milá dámo či slečno. Všechny batohy jsou v zásadě použitelné. Problém je v tom, jaké máte na to zavazadlo požadavky. Má to být velký batoh, kam se vejdou pruty, vidličky, stolička, kýbl s krmením a spousta dalších věcí nebo batůžek na pár krabiček s nástrahami, svačinu a pláštěnku?
Má to být nepromokavé s membránovým povrchem nebo stačí prostě jen batoh?
A co cena. Koupíte to nejlepší (a tudíž nejdražší) nebo budete koukat po něčem levném?
Každý větší internetový rybářský obchod má batohů na výběr dost.
http://www.rsp-fishing.cz/…sky-pouzdra/ http://www.tropicliberec.cz/…y-a-pouzdra/ http://rybar.braunstar.cz/…tohy--tasky/
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 2:06® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
regulus> Jo, o tom to je.
- Pondělí 19. listopadu 2012 v 0:04® osprey
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Klasická položená
Po dvou letech jsme s kolegou hechtem navštívili místo, kam nás oba v minulosti brával Petr – Sander na mníky.
Mezi vzpomínáním jsme chytili tři tlouště, já jednoho velkého (51), hecht dva menší. Mník se nekonal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. listopadu 2012 v 0:00® osprey
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> Pochvatky (pošvatky?) vypadají skvěle. Hned bych to sežral.
To ty sám?
- Neděle 18. listopadu 2012 ve 23:58® osprey
- Diskuze: Muškaření
Libor> Já bych si vybral šedou.
- Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:27® osprey
Paaja> Ahoj. Tak to by chtělo především ujasnit si kde budeš chytat, jak daleko budeš chytat, jaké ryby budeš chytat, jak těžké zátěže chceš házet a taky kolik peněz to má stát.
- Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:26® osprey
peta128> Na mé lodi je vítr v zádech v pohodě