Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 14. listopadu 2012 ve 21:50® osprey
osprey

Scanix> Tady nebylo vidět nic a nikdy není vidět nic. Proto nepíšu, čeho jsem si všiml.

Tam k vám budu muset pracovně zajet. Až na to dojde, ozvu se.

Středa 14. listopadu 2012 ve 21:31® osprey
osprey

Scanix> Ono to není jen tak. Musel bych k vám.

V tomhle byla finta. Byl jsem fotit pruty a všiml jsem si, že…

A vyšlo to.

Středa 14. listopadu 2012 ve 21:30® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Ty maďarské rákosiny, to je správná džungle. Líbí se mi to.

Středa 14. listopadu 2012 ve 21:28® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

TOMMY CATFISH> Tak jsem ti zkusil tu padesátku jelce chytit. Bohužel, jen 49 cm.

foto/diskuze/slovensko/2012/th-img52963.jpg
Středa 14. listopadu 2012 ve 21:27® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.11. 2012

Každý listopad ugumuju nějakého pěkného tlouště. Dnes jsem to na chvilku zkusil a dokonce jsem se krátce radoval, že by zas jednou mohla být padesátka.

Centimetr chybí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52962.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 14. listopadu 2012 ve 14:10® osprey
    osprey

troutkiller> Já až na pár výjimek taky (pstruzi, lovící okoun, někdy tloušti, bolenové hladinovky).

Martin mi při nákupu doporučoval toho Illexíka tahat bez lanka, tak proto ten komentář.

Do vřavy, kde to mydlí okouni, to není problém. Jinak vždy lanko. Kudla nikdy nespí.

Středa 14. listopadu 2012 ve 12:47® osprey
    osprey

troutkiller> Mě největší česká spadla při rozebírání podběráku. Nabrala trávu a vyhákla si woba.

Alandy neřeším, tam to šlo dobře. A snad i proto jsem se letos tady u nás o štiky moc nestaral.

Nevím, jestli to na přehradě taháš s lankem. Pokud ne, možná lepší, že se netrefila. Já vozím menšího popa nabitého bez lanka a házím ho po lovících okounech, když na ně narazím. Když s ním chytám v zátoce, převážu na větší model a lanko dám. Na řece mám lanko pořád, od té doby, co mě jedna kudla vyléčila z optimismu.

Středa 14. listopadu 2012 ve 12:11® osprey
    osprey

troutkiller> Já teď chytám na popy celkem málo, možná v tom je ta chyba. A proto zas možná mám ty kudly. Větší braly v říjnu, teď jsou to fakt malé ryby.

Jak jsem psal, je to hledání, ryby jsou zatím spíš bonus. Když už se ale dostanu na vodu, něco pochytám.

Středa 14. listopadu 2012 ve 12:06® osprey
    osprey
    Diskuze: Plavaná

hraji> Tak to je dobrá práce. Ostroretka kolem kila začíná být ostroretkou (možná mám takových za rok míň než vy za ten den, takže to neber jako machrování, ale stačí mi to).

Ty pod 40 cm se snažím nechytat (což někdy jde a někdy ne). Ale my jsme se o našich prioritách už bavili tolikrát, že si jistě rozumíme.

Středa 14. listopadu 2012 ve 12:02® osprey
    osprey

MIG-35> Naviják by se u mě našel za cenu lepšího wobblera, proutek seženem – v nejhorším ti za 14 dní přivezu něco z veletrhu, pokud to do té doby vydržíš.

Máš li zájem, napiš osobku.

Středa 14. listopadu 2012 v 11:59® osprey
    osprey
    Diskuze: Muškaření

hraji> Taky tenhle způsob řešení je na prd. Je třeba napadnout základy tohoto systému. Netvrdím, že to dokážu. Ale nasrat lidi jsem uměl vždycky.

Tady se s velikou slávou zrevitalizuje 300 m a jedním tahem téže ruky o kousek vedle zkurví kilometr. A ta revitalizace je provedena tak, že by bylo stokrát lepší, kdyby to nechali být.

A všechny MO už jsou naučené, že stejně nic nezmůžou, tak nic nedělají.

Středa 14. listopadu 2012 v 11:51® osprey
    osprey

noba> Byl jsem velmi věcný, v té zprávě chybí 36 převážně sprostých slov, která jsem po zralé úvaze smazal:-))

Středa 14. listopadu 2012 v 11:48® osprey
    osprey

sethy> Napsal jsem přesně to, na co se kolega ptal.:-))

Kdyby to šlo, na nic jiného bych je nechytal.

Středa 14. listopadu 2012 v 11:47® osprey
    osprey

troutkiller> Illexe jsem nedávno koupil jednoho, páč o tom psal jeden Písečák na chytej, že prej to funguje:-))

Barva je taková, no… prostě zajdi k Martinovi, ať ti prodá toho, co mu zbyl.

A jinak, poslední kudly mi zabraly hádám tak v 8 – 10 m a byly malé.

Ale chytám jinde a poslední dvě vycházky jsem trefil do dost pasivních dnů. Okouny mám menší než vy, hodně času trávím ježděním, prohlížením, focením a jinými ptákovinami. Prostě poznávám vodu, loď, hledám a bavím se. Předchozí znalosti jsou malé, jedna hlava moc nevymyslí, jedny ruce tolik nestihnou, ale nestěžuju si. Je to krásný revír a teď, když se tam jednou za týden urvu, je tam klid.

Středa 14. listopadu 2012 ve 2:02® osprey
    osprey

David Havlíček> Osobka.

Středa 14. listopadu 2012 v 1:26® osprey
    osprey

Salmo1> Souhlas.

Středa 14. listopadu 2012 v 1:15® osprey
    osprey

David Havlíček> Co je vše?

Středa 14. listopadu 2012 v 0:09® osprey
    osprey

LaMa> Do budoucna bych rád dostal odpověď na jednu otázku: proč to nejde jinak.

Bojím se, že cestou k odpovědi se mi podaří nas…at dost lidí. Zkus se zeptat na jediné – stěžovala si někomu MO, která daný úsek obhospodařuje? Ono to teda není nic platné, ale pokud si nikdo nestěžuje, tak se to takhle bude hrabat pořád.

Středa 14. listopadu 2012 v 0:06® osprey
    osprey

groovy> Popa.

Středa 14. listopadu 2012 v 0:05® osprey
    osprey

Raf> Já ne:-))