Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 13. listopadu 2012 ve 23:19® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

olda> Podívej v čem bydlí a jak žije. To je Dagestán, polopoušť. Tam se musíš porvat o každý žvanec, třeba i s vlkem. Navíc tam ženský oddřou nejhorší práci.

Úterý 13. listopadu 2012 ve 23:13® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> Co pěkného konkrétně? Byla nějaká „ryba dne“?

Já ještě budu muset zafeedrovat. Plavanou si šetřím na leden – březen. Už se těším.

Úterý 13. listopadu 2012 ve 23:10® osprey
osprey

nnnap> Já myslím, že vodku vypijou sami.:-))

Úterý 13. listopadu 2012 ve 22:56® osprey
osprey

Zuzka> Ono to je těžké. Ty časopisy se v některých ohledech liší, třeba Kapří svět je poněkud jednostranně zaměřen.

Na tvém místě bych došel někam do supermarketu, prolistoval a dal na dojem, který to v tobě zanechá.

Dá se vyžít i s tím, že chodíš jenom na Internet – dneska je informací všude mraky.

Úterý 13. listopadu 2012 ve 22:52® osprey
osprey

olda> To už je zástupce moderní ztracené generace.

Tohle je pořádná a echtovní ruská žena ze staré školy:

http://www.novinky.cz/…sekerou.html

Úterý 13. listopadu 2012 ve 22:47® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

LaMa> Tohle se děje všude. Pokud jde o zelené, ti neměli žádnou pořádnou koncepci. Kdyby měli, tak jako první by vyhodili K. Jacques z vedení pro nekompetentnost.

Tady pomůže jediné. Odpůrci toho svinstva se musejí spojit a dělat pořádnej bordel. Až nastane chvíle, kdy nebudu s prací 14 dní pozadu, dojedu si popovídat do Budějovic na Povodí Vltavy. A velmi podrobně vypíšu i to, kterýma dveřma a s jakým komentářem mě nakonec vyhodili.

Předpokládám, že moje nabídka níže tě nezaujala.

Úterý 13. listopadu 2012 ve 22:36® osprey
osprey

Char> Uvidíme. Čtyřicítku jsem chytil před časem, letos se mi vypnul okyš, který ještě bral přes brzdu v době, kdy už je pětatřicítka na hladině.

Já si je najdu, chce to jen čas.

Jo, měl bych dodat, že s časem je to teda blbý. Šetřím, kde se dá.

Tento příspěvek byl editován 13.11.2012 21:39:03 uživatelem osprey.
Úterý 13. listopadu 2012 v 15:12® osprey
osprey

Raf> Ale jsou. Každá voda má jistou logiku a skoro na každé se najde někdo, kdo do ní alespoň částečně pronikne. Samozřejmě velké ryby jsou vždycky trochu o štěstí.

Tohle je můj první podzim, kdy jsem na lodi a když je člověk sám, tak se ty střípky skládají pomalu.

Úterý 13. listopadu 2012 ve 12:36® osprey
osprey

Raf> Tam by mi shnily. Já rybařím nonstop, je to jen otázka času.

Pokud jde o velké okouny, nevím, jestli budu mít ještě prostor dostat se k nějakému pěknému. Zatím jsem to pojal v duchu hledání. A ryby nad 35 cm jsou naprosto o náhodě. Jsem na přehradě de facto novej a ptát se nikoho nechci. Prostě si ty velké ryby najdu nebo nenajdu, to už je můj problém.

Úterý 13. listopadu 2012 ve 12:14® osprey
osprey

Raf> Okoun, jak má být. Já si takového letos jen povodil.

Pondělí 12. listopadu 2012 ve 23:08® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Stejně jen teoretizujem.

Mimochodem v létě jede ta naše tlupa do Roháčů. Jedu taky, kluci rostou, pokaždé si říkám, jestli to není poslední rodinná dovolená.

Takže kdybys vyšetřil den…

Pondělí 12. listopadu 2012 ve 22:58® osprey
osprey

rybomil 2> Zdravím. Díky, že ses tu stavil a díky za ty svíčky.

Já si to s Petrem vyříkám v zimě, až budu courat po tlouštích. Tam jsem jen já a voda. A vzpomínky.

Pondělí 12. listopadu 2012 ve 21:15® osprey
osprey

LuboO> Těžko říct, shora to je o dost jiný pohled než když tam pak stojíš.

Pondělí 12. listopadu 2012 ve 20:36® osprey
osprey

LuboO> Pěkné. Popravdě řečeno, když jsi se tam tenkrát nakláněl nad tím kaňonem, tak jsem hodně doufal, že se to s tebou neurve:-)

Být to blízko, někdy bych to dal spodem, ale na to asi nedojde.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 22:28® osprey
osprey

Scanix> Já vím, že nepsal. Ale když předám firmě fotky, tak by měly k něčemu vypadat.

Půjdu znovu, no. V týdnu snad bude víc světla. Ale to je malá ukázka toho, proč pořád nadávám, že mám málo času.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:39® osprey
osprey

Scanix> Tyhle jsou ve velikosti 800 bodů. Polož si tu otázku takhle – dal bys je do katalogu přes celou stranu?

Dělám tuhle práci už čtvrtý rok proto, že ji neojebávám a nemůžu s tím na starý kolena začít:-))

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:36® osprey
osprey

skwor> Udělej ho. Já jich nemůžu regulérně stíhat 30 ročně. A když budou i od jiných lidí, bude jich víc.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:09® osprey
osprey

skwor> Když slíbíš (a máš šanci to splnit), že uděláš firmě dost velkou reklamu, tak ti ho na měsíc dva půjčej. Mě ty dvířka otvírají Duely a recenze, které firmám při vrácení předám:-)) Na druhou stranu, hromadu věcí do Duelu kupuju za své tak jako kdokoli jiný.

Fór je právě v tom, že naviják vracím s recenzí a balíčkem fotek. Byl bych rád, aby ty fotky za něco stály a daly se normálně použít – třeba na reklamní leták. Letos mi buď chybí čas nebo není světlo. Ale budu ten cajk muset vracet a je třeba se snažit.

Akorát ten černej naviják, s tím starost nemám, ten je můj.

A mimochodem, není to jen o Stradicách. Mám tu i Alivio a Sweepfire. Na vlastní žádost. A musím něco odchytat i s těmi.

Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 20:11:12 uživatelem osprey.
Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:31® osprey
osprey

Budete se divit, ale ještě mi letos Petr dvakrát na rybách pomoh. Nic paranormálního, prostě shoda náhod.

Slíbil jsem, že rok nevlezu na jeho fleky, abych netěžil ze smrti kamaráda. Takže možná sem časem dám nějakou tu padesátku tlouště nebo mníka.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:24® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.11.2012

Tak jsem byl jako mnozí u vody. A dnes byl ten den, kdy bych tomu i věřil.

Měl jsem s sebou náruč prutů a tašku navijáků. Bohužel jsem si ani nenahodil, páč jsem ty krámy fotil.

Potřeboval jsem, aby bylo pod mrakem, ale ne takhle. Můžu to z větší části vyházet a jet znova. Těch pár, co tu je, je tak na hraně (jakože snad dobrý). A pruty jsou v háji v podstatě komplet…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52883.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52884.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.