Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 30. října 2012 v 16:00® osprey
osprey

džigit> Potvrzuji, ani mě to nejde. Donedávna to šlo normálně.

Úterý 30. října 2012 v 15:40® osprey
osprey

troutkiller> Taky bych ho koupil, ale říká se, že i to hovado ví, kdy má dost. Tak si říkám, že už bych si už asi měl dát pauzu.

Stejně nakonec chytám s věcma určenýma do Duelů, což je někdy radost a jindy za trest. Loni mě to stálo skoro všechny největší dravce – popadali mi.

Úterý 30. října 2012 v 15:34® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

sunet> Nejmenovaná firma technologicky nemá na to, aby dělala železné zátěže.

Asi nejlevnější by byl váleček z osmičky drátu použitelný jako zátěž na Drop Shot. Zvládl bych ho vyrobit za pomoci brusky, vrtačky a pětiminutového epoxidu. Za trojnásobek ceny olověného odlitku. A to je ten problém.

Ta feederová krmítka mě potěšila – přece jen je to jednodušší, zátěž je jen obdélníček ze silného plechu připevněný na spodní stranu klece.

Úterý 30. října 2012 ve 14:50® osprey
osprey

nerf> Ten Aerocast by to srovnání nesnesl, protože aby prut s očkama Alconite a blankem ze špičkového uhlíku byl srovnáván s relativně levnou řadou s očky z oxidu titanu, to by musel být velmi snášenlivý.

Aerocast je vysoká řada, která se blbě prodávala, páč je to:

1. trojdíl
  2. prut s oválným blankem

Reálně by se mohl prodávat někde kolem 4000 Kč. Takže svým způsobem to Mercedes za cenu stodvacítky je.

Úterý 30. října 2012 ve 13:24® osprey
osprey

lubo OV> Pavle je lepší napsat přímo. Stačí i osobkou.

Úterý 30. října 2012 ve 13:15® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Kdysi existoval jeden film, který neměl s rybařinou nic společného, ale měl dobrý název: Jdi a dívej se.

Snažím se o to a vidím, kolik věcí dneska člověku brání v tom, aby se mohl opravdu dívat. A hodně lidí, zejména mladých, to už neumí vůbec.

Tím nechci říct, že já to umím. Jak jsem psal, snažím se.

Úterý 30. října 2012 ve 12:53® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Železný plátek (destičku) připevněný na spodku klece. Jsou toho mraky, určitě i u vás ve Vodňanech.

Vem si někdy do krámu magnet. Možná zjistíš, že svět se nám mění pod rukama a my to nechceme vidět.

Úterý 30. října 2012 ve 12:43® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

mvincik> Kdyby byl jeden, co na něj stojí házet, stojí to za to. A takový se tam u vás najde.

Úterý 30. října 2012 ve 12:38® osprey
osprey

Mimochodem, parto. Všimli jste si, kolik je na trhu nových typů feederových krmítek, která využívají neolověnou zátěž?

Ona ta náhrada olova už probíhá – v tichosti a bez zbytečného stresu.

Ostatně můžete tomu pomoct, až si budete nová krmítka kupovat.

Tento příspěvek byl editován 30.10.2012 11:40:35 uživatelem osprey.
Úterý 30. října 2012 ve 12:37® osprey
osprey

Martin Mošna> Ekologie není ochrana přírody. A olovo je pro ekologii jedna z mnoha látek, jejíž pohyb v biologických sytémech může sledovat.

Úterý 30. října 2012 v 0:08® osprey
osprey

Mates(původní)> Později jsem slyšel i od jiných, jak jim to chutná. Je to smutné, přišel jsem k tomu jak slepej k houslím. Ale tu kukuřici opravdu žerou.

Letos jsem na lipanech zatím nebyl. Asi bych se měl rozhoupat. Samozřejmě bude to suchá moucha.

Pondělí 29. října 2012 ve 23:38® osprey
osprey

Jakub> Tak dlouho jsem chytal s bojovkou, až jsem nakonec zjistil, že ji při přívlači vůbec nepoužívám. Tak jsem si přestal navijáky s bojovkou kupovat.

Dobrá je na feeder, když je brzda tak najemno, že při náhozu prokluzuje váhou krmítka, je možné to bojovkou snadno upravit a po náhozu vrátit zpátky. Taky se dá bojovkou trošku nahradit baitrunner.

Pondělí 29. října 2012 ve 23:33® osprey
osprey

Mates(původní)> Jo, tohle bys po jaru v Jestřabicích u­žil.

A možná i jinde. Já chtěl jednou na pstruhovce chytit parmu, tak jsem tam nakrmil kukuřicí. Po dvou hodinách návrat s feederem. Prvních 5 ryb lipani a duháci, každý druhý zažraný. Od té doby mě s feederem na pstruhovce nikdo neviděl.

Pondělí 29. října 2012 ve 23:29® osprey
osprey

Martin Mošna> Na to lepší slovo není. Ty víš, co je ekologie?

Pondělí 29. října 2012 v 17:16® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Bazalbub1922> Mohl to mít. Je štíhlý, ocas uchází do ztracena a přijde na to, jak se s ním vyfotíš.

Navíc na Ebru má ta ryba podstatně hutnější proporce. Kapr 50 cm vedle tloustě 50 cm taky vypadá jinak.

Pondělí 29. října 2012 v 17:14® osprey
osprey

David Havlíček> Mě je to jedno. Byl jsem tam od té doby párkrát a nepotkal jsem ji.

Sejře mě ta víš která. Ta bude dlouho.

Tento příspěvek byl editován 29.10.2012 16:14:38 uživatelem osprey.
Pondělí 29. října 2012 v 16:48® osprey
osprey

džigit> Pomůže to mě. Uleví se mi.

Chytnu před kamerou sto ryb a řeknu tři sprostá slova. Ryb je tam nakonec desetina, ale ty slova všechny.:-D

Naštěstí ještě nikdo nenatočil mou reakci na to, když mi potřetí za sebou během dne padne připojení…

Pondělí 29. října 2012 v 15:44® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> Nevím, co to vyvádělo.

Ale už jsem to našel jinak a vložil i tady do videí.

Pondělí 29. října 2012 v 15:38® osprey
osprey

David Havlíček> Já to věděl. Ber to tak, jako bych ti je právě zopakoval:-)

Pondělí 29. října 2012 ve 14:22® osprey
osprey

David Havlíček> To jsem zvědav, co tam ten Horáček zase bude předvádět. U nich ve vsi zaujal nejvíc tím, že na předchozích videích mluví sprostě. :-))