Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:02® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.10. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Bobo je můj vzor. Už jsem si pořídil i tu černou tapetu.
Ale guma je od Relaxu. Sorry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. října 2012 v 16:15® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
stopař> Ten odkaz mi nefunguje, nějak to nemůžu dohledat.
- Čtvrtek 18. října 2012 v 16:04® osprey
- Diskuze: Feeder
emperor> Nová verze je od oka v pohodě (měl jsem ji v ruce, u vody ne). Na řeku si vezmi ten delší prut.
- Čtvrtek 18. října 2012 v 16:03® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Luccini> Ale je to salámismus.
- Středa 17. října 2012 v 19:59® osprey
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Přívlač
Pořád ještě umím dopravit nástrahu do rybí tlamy. Tak je to zatím dobrý.
Samozřejmě se vezu na žluté vlně, protože za dva roky se toho ryby budou bát a tak je třeba kout železo dokud je žhavé
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. října 2012 ve 14:15® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> Když není radost z ryby, musí být z cajku.
Já nedávno vyvenčil Destinku do 21 g. Nepraskla a dokonce i rybu vytáhla.
- Středa 17. října 2012 ve 14:13® osprey
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> No když nebudeš nic vkládat, tak nezjistíš, jak ti to ty fotky mrší
A já něco hrotit? Na to chybí čas i energie.
- Středa 17. října 2012 ve 13:31® osprey
Mates(původní)> Pouze obětuju pár minut svého času a dám ti písemně vědět.
Kdybych bydlel u rodičů, nebylo by to nemožné, včil to mám kapku z ruky.
- Středa 17. října 2012 ve 13:06® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Bigpista> Já se neopaluju, takže tomu nerozumím. Tři stupně jsou málo? A co takhle zvýšit podíl UV složky ve světle?
ssg.Jimmy Wild> Tak choď v noci na mníky
- Středa 17. října 2012 ve 12:43® osprey
Mates(původní)> Osobně ti dám vědět, až Radim ten program na kompresi fotek přenastaví.
- Středa 17. října 2012 ve 12:39® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ssg.Jimmy Wild> To je optimální teplota, co bys chtěl
- Úterý 16. října 2012 ve 21:20® osprey
Mrakoš> Ne. Protože v téhle kategorii už jsem zásoben, vzal bych ten kratší do kajaku, ale to je teorie. Nevezmu žádný.
- Úterý 16. října 2012 ve 20:29® osprey
Mrakoš> Aerocasta má troutkiller a je s ním spokojený. Což je pro ten prut velmi dobrá vizitka.
Neutrácet tuhle sezónu jako magor, sám bych po něm šilhal.
- Úterý 16. října 2012 v 17:13® osprey
vodar> Jojo, mockrát díky.
- Úterý 16. října 2012 v 17:12® osprey
cormaxx> Infinity, TD i Destiny jsou pohodové pruty. Plus minus mám to samý.
No a navijáky – tu peletovou štiku, co byla nedávno ve Z lovu chytil David na moje Shimano z roku 1993.
Takže mít nějaký hypercajk není nezbytně nutné.
Přesto jsem se letos zadlužil na vrub budoucích generací a něco koupil. Souvisí to s mým přesunem na větší a vzdálenější vody. Na Blanici jsem vybaven nadosmrti.
- Úterý 16. října 2012 v 11:17® osprey
cormaxx> Jo – na tom červeným mi vadila rychlobrzda. Rychlý nástup, malý rozsah. Nemám to rád.
Pro mě by byla dobrá investice třeba TDX 3012. Asi 200 liber, ale to už je naviják.
Že je drahý? Pokud něco chci, dokážu nežrat, netelefonovat, nejezdit a čekat. Ona se pak časem ta investice do dobrých navijáků vrátí.
- Úterý 16. října 2012 v 11:13® osprey
cormaxx> Napsal jsem, že Daiwa kolem 3000 nic extrovního nemá. Skutečné poklady jsou opravdu výš.
A osobně mi Zauber sedí líp než Excellery, což ale neznamená, že musejí být špatné. Ale pokud už bych něco tahal z Británie, tak aspoň tu Caldii.
- Úterý 16. října 2012 v 10:28® osprey
jajco> Tak sháněj v Británii doprodávané Caldie. Ještě před měsícem jsem je viděl za 100 liber, což je tak ty tři tisíce. Nic lepšího asi nenajdeš.
Pro začátek si najeď na ebay.cz, tam si můžeš nechat vyselektovat nabídky jen z Británie.
Pak už jen Excelery. Ona toho Daiwa za 3000 moc extrovního nemá. A než Excelera, to bych asi radši koupil Zaubera.
- Úterý 16. října 2012 v 10:03® osprey
jajco> A cena?
- Úterý 16. října 2012 v 9:47® osprey
jajco> Není problém. Všechny větší e-shopy v EU fungujou spolehlivě a například z Německa mi přišel naviják rychleji než z českého e-shopu (za dva dny).
Jde o to co chceš, odkud to chceš a tak.