Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 15. října 2012 v 17:30® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prichy> To určitě – stáří, skladování, konkrétní výrobní šarže… Záviset může na spoustě věcí.
Já zatím skutečně sedmikilovou „dvacítku“ nepotkal. A samozřejmě bych rád, kdyby to nějak šlo.
- Pondělí 15. října 2012 v 17:17® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Mrakoš> Materiálově je Aerocast lepší než Speed.
- Pondělí 15. října 2012 v 16:38® osprey
- Diskuze: Muškaření
Buko> Kdybys tam nebyl celou dobu, dej mi vědět, kdy tam budeš. Bylo by mi ctí se s tebou setkat.
- Pondělí 15. října 2012 v 11:50® osprey
Buko> Určitě se s tím musí něco udělat. Přece jen, doba pokročila. Psal jsem programátorovi další mail, tak uvidíme.
- Pondělí 15. října 2012 v 11:22® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
TOMMY CATFISH> S desítkou na parmu? Jak to ty větší rozplavávají?
- Pondělí 15. října 2012 v 11:20® osprey
SURF> Ale to je v pořádku. Výměna názorů není od toho, abychom se plácali po ramenou. Oba napíšeme, jak to vidíme a možná nás pohled kolegy posune nebo aspoň donutí k zamyšlení.
Věř, že nic osobního za tím není. Oponent není nepřítel, i když se to tak dneska často vnímá.
- Pondělí 15. října 2012 v 11:00® osprey
SURF> Vlasec příležitostně vyzkouším. Měl jsem ho kdysi v dvanáctce. Zkušenosti dobré, ale nevnímal jsem výrazný rozdíl proti jiným vlascům. Je to už pár let, ty výrobní technologie se mění a to, co se motá na ty špulky dnes, určitě není to, co v dobách začátků. Prostě zkusím.
- Pondělí 15. října 2012 v 10:49® osprey
SURF> Nepronásleduju tě. Chci to vědět. Nejsem neomylný, všeznalý a potřebuju mít rozhled.
Pokud vím, zklamal jsem tě ohledně popisu prutu, s nímž nemám žádnou praktickou zkušenost a zavlekl do diskuze, kde jsem si dovolil oponovat názoru, že nalití peněz do rybařiny samo o sobě něco vyřeší.
A neboj. Pokud se s tebou bavím, tak mi za to stojíš.
- Pondělí 15. října 2012 v 10:30® osprey
Buko> Je mi líto. Je tu z dřívějších dob nastaven vysoký stupeň JPG komprese, který se takhle projevuje.
Řešíme to i ve fotografické otázce. Teď má David hrozný hoňky ohledně DVD a natáčení, ale slibuju, že to přes zimu zkusíme nějak ošetřit. Přesněji řečeno za sebe slibuju, že budu naléhat, aby se tak stalo.
- Pondělí 15. října 2012 v 10:15® osprey
SURF> Prosím tě, bez jakékoli ironie – který vlasec o průměru 0.20 mm má nosnost 7 kg?
Já takový neznám. Neznám ani takový, co by měl 5 kg. Na některých je to sice napsáno, ale buď to není pravda anebo se ukáže, že jsou mnohem silnější.
Tento příspěvek byl editován 15.10.2012 10:16:34 uživatelem osprey. - Neděle 14. října 2012 ve 22:45® osprey
mvincik> Problém je, že zánik druhu je dnes blesková věc, vznik nového trvá minimálně desetitisíce let, často mnohem víc.
- Neděle 14. října 2012 ve 21:49® osprey
mvincik> Kdyby v tom revíru bylo nevím co, v téhle zemi je během měsíce tam, kde ty ostatní.
Neřeším. Ryby jsou. To, že to není snadné je chytit, je na jednu stranu dobře.
- Neděle 14. října 2012 ve 21:36® osprey
mvincik> No a jak u nás dopadne dobře zarybněný revír?
- Neděle 14. října 2012 ve 20:46® osprey
Alov> Jo, možná bychom se neshodli na detailech, ale v principu je to ono.
- Neděle 14. října 2012 ve 20:22® osprey
Před časem jsme tu vesele debatili na téma závody. No, uklízení pořadatelům těchhle akcí pořád moc nejde…
- Neděle 14. října 2012 ve 20:20® osprey
SURF> A co bys chtěl vědět o prutě, se kterým jsem si jednou třepal na výstavě?
Mě stačí sáhnout a vím, že by mi sednul. Já nevím, co chceš, abych ti tu napsal. Jednou ses vyjádřil, že něco jako v Duelu. Duel je pro mě víc než den práce a dávám do něj cajk, který jsem měl přinejmenším několikrát u vody anebo tam tlumočím názory někoho jiného, kdo s ním chytal.
Pokud jde o nedostatek ryb, tak ten pociťuju taky, ale dokážu se pořád k nějaké dostat.
A je dobře, že ses nechal strhnout k diksuzi o zásadních věcech, protože to, jakým klackem budem u vody mávat, to je věc zcela podružná.
- Neděle 14. října 2012 ve 20:14® osprey
David Havlíček> Pokud jde o mě, tak já v té diskuzi neřekl o kaprovi a duhákovi ani slovo.
Jen ať je sypou.
- Neděle 14. října 2012 ve 20:10® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: sobota večer | Způsob lovu: Feeder
Pokusil jsem se zlikvidovat zásobu kuklících se červů v lednici tím, že se naposledy letos vypravím na parmu.
Iluze jsem si nedělal a taky nebyly na místě. Zachránila to aspoň podoustev 46 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. října 2012 ve 13:24® osprey
a@a.com> A proto nezbývá než vysoce ocenit tvůj přínos celé věci.
- Neděle 14. října 2012 ve 13:11® osprey
SURF> Peníze by nepomohly. Ne v prvním sledu. Musíš mít koncepci, program, know how, podporu v zákonech, páky na vymahatelnost práva v praxi, musíš změny vysvětlit lidem.
Jinak ty peníze budou jen lity do tunelu.
Mimochodem – co se stane, když do rybníka vysadíš 100 štik? Do týdne jich bude 90 pryč.
U nás se kdysi vysadilo asi 20 štik 60 – 75 cm. Ta největší strávila ve vodě od vysazení 4 hodiny.