Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 14. října 2012 ve 13:06® osprey
osprey

SURF> Je spousta chyb. Ale kdykoli se je pokusíš řešit, narazíš.

Neděle 14. října 2012 ve 12:47® osprey
osprey

SURF> Jo, na rybnících je to v zásadě jedno. Je otázkou, co tam MO sype a já ti nedokážu říct, jestli tam ty ryby opravdu máte nebo ne.

Ale zjistil jsem jedno. Současný svaz se svou členskou základnou i vedením ti lepší rybolov nenabídne.

Neděle 14. října 2012 ve 12:26® osprey
osprey

SURF> Neznám vody, kde chytáš. Ale když tam nikdo nic nechytá, tak to tam opravdu nic nežije?

Možné to je. Zajdi pohovořit s pány ze své MO.

Neděle 14. října 2012 ve 12:22® osprey
osprey

SURF> Stále víc se ujišťuju, že na mě vůbec nezáleží.

Jsem černá ovce české sportovní rybařiny a myslím to vážně.

A odmítám model, kdy se do přírody bude sypat kdejaký ksindl odchovaný v umělých podmínkách, jen aby bylo čemu roztrhat hubu.

Neděle 14. října 2012 v 11:40® osprey
osprey

SURF> Nedovedu posoudit, ale s překvapením zjišťuju, že ryby v té vodě pořád jsou.

Mé případně hovnochytství není důkazem toho, že tam není ani šupina. Ano, kdysi to bývalo mnohem snazší.

Ale na druhou stranu je to dobře.

Neděle 14. října 2012 v 11:38® osprey
osprey

Scanix> Ad Z lovu – tohle za ty peníze, co dav platí, na svazovku nikdo vysazovat nebude.

Tyhle vysazenky z rybníka jdou z vody dřív než se rozkoukají, takže to si může dovolit možná nějaký majitel soukromáku.

Však víš, co platíš za kus strouhy, kam se sypou pořádný granule.

Pátek 12. října 2012 ve 22:16® osprey
osprey

Scanix> Na tom nesejde. Každý máme svá malá tajemství. Jistě i ty:-))

Pátek 12. října 2012 ve 22:10® osprey
osprey

Jenom to neumíme. Dnes jsem dostal lekci. Bylo to velmi poučné.

Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:55® osprey
osprey

mvincik> Jo, můžu si pořídit opravdovou kocovinu. U té vím, jak dlouho trvá:-))

No, přes ten je mi trošku líp. Uvidíme.

Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:50® osprey
osprey

mvincik> Cože? Ono by to mohlo trvat celý podzim? :-O

Čtvrtek 11. října 2012 v 16:37® osprey
osprey

hecht> Nevím, asi krize středního věku.

Čtvrtek 11. října 2012 v 16:36® osprey
osprey

cormaxx> Tohle je katamaran, ne? To by mělo být stabilní dost.

Čtvrtek 11. října 2012 v 10:10® osprey
osprey

Ouklejobijec> No tož jako od písmenek dobrý. Ale co ta věc udělá u vody, to se můžu jen dohadovat, nikdy jsem ho neviděl.

A pokud jde o ty hody – když rozebereš rotnu a dáš místo oranžového korálku oranžový tungsten (wolframovovu kuličku), bude to vidět víc jak těch 30 čísel délky prutu.

Čtvrtek 11. října 2012 v 10:06® osprey
osprey

Srdečně zdravím celou sešlost.

Nevím, jak jsem k tomu přišel, ale mám nejlevnější kocovinu na světě. Nepožil jsem ani kapku a příznaky evidentní. Že by se dostavilo definitivní životní vystřízlivění? :-))

Středa 10. října 2012 ve 20:59® osprey
osprey

SURF> Sázím článek. A ten klacek jsem držel jednou v ruce.

Středa 10. října 2012 ve 20:20® osprey
osprey

SURF> Prostě je to to, co bych za některých okolností chtěl držet v ruce. Nevím, co k tomu víc psát. Parametry znáš, jak vypadají pruty HM80 jako vlastník Black Huntera víš.

Jestliže tobě BH nesedí, nemusel by ani tento.

Středa 10. října 2012 ve 20:03® osprey
osprey

SURF> Vo co gou?

Středa 10. října 2012 v 16:35® osprey
osprey

dravec15> Tak klidně čtrnáctku (většina čtrnáctek jsou stejně reálně šestnáctky) a až se vychytáš, možná zjemníš (na spoustě vod to nebude nutné a pokud tam mají velké ryby, tak ani žádoucí).

Středa 10. října 2012 v 16:33® osprey
osprey

mvincik> Věděl jsem, že by tam mohla být. Ale přišla nečekaně. Překvapivě bojovná, což je u krátkého ostrého prutu v kombinaci s pletenkou spíš nepříjemné.

Na hraní tady mám jinou, dokonce větší, ale tu už letos nedám.

Středa 10. října 2012 v 15:37® osprey
osprey

dravec15> Pořád jsi nenapsal, jakou technikou chceš lovit. Šestnáctka být může, já používám dvanáctku. Tam, co chodím, nejsou žádné megaryby a při mizerném braní je to lepší.

Jenom vláčím. Pstruha se splávkem chytat nebudu. Ne, že by to nešlo, ale je to jak pít šampus z ešusu.