Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 29. září 2012 v 15:20® osprey
osprey

Kazan> Mnohá nadjezí jsem letos ani neviděl.

A jestli to byly kudly do 50 cm, tak mám radost, ale nepůjdu tam.

Budu otravovat tu „peleťačku“. Já vím o ní, ona ví, jaké je to na břehu. Tohle bude fér souboj. Předpokládám, že to dopadne smírně (nechytím ji).

Ale to je můj problém.

Sobota 29. září 2012 ve 14:54® osprey
osprey

Georgino> Takový sádky tady u nás nemáme:-))

Pátek 28. září 2012 ve 22:25® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.9. 2021 | Způsob lovu: Feeder

Dnes při natáčení lovu na feeder jsem připravil flek (den předem ráno a večer rozumně předkrmen vařenou pšenicí).

Ráno jsem nabil dva feedery – sobě na bílou rybu a Davidovi s halibut peletkou na delším návazci ze čtrnáctky na kapříka nebo tlouště (proto delší návazec), aby se nemusel kolem toho klacku tolik honit.

Bílá ryba s výjimkou ouklejí moc nešla, zato David po nějaké době dostal záběr. Šlo to přes brzdu, asi sto metrů jsme to zvíře pronásledovali a nakonec jsme slavili úspěch.

Štika 85 cm – light feeder, návazec 0.14 mm, regulérní záběr ze dna.

Tento příspěvek byl editován 28.9.2012 22:26:08 uživatelem osprey.
foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50755.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50756.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 28. září 2012 ve 21:45® osprey
    osprey

mvincik> Poslední dobou ztrácím kontakt se světem u vody – ne, že bych u ní nebyl, ale pokaždé je jiná.

Dnes jsem to poznal pozdě. Ale byl.

Tento příspěvek byl editován 28.9.2012 22:18:36 uživatelem osprey.
    Pátek 28. září 2012 ve 20:52® osprey
    osprey

Scanix, TJSS> Ad Z lovu.

Dnes byl TEN den. Já ho, bohužel, profeedroval a co jsem neprofeederoval, to jsem podělal.

Čtvrtek 27. září 2012 v 17:47® osprey
    osprey

SURF> Věř, že bys to na té fotce poznal. Sedmdesátka má úplně jiné proporce.

Čtvrtek 27. září 2012 v 17:32® osprey
    osprey
    Diskuze: Feeder

Mrakoš> Když se sekají, 15 cm stačí. Když se nesekají… tak děláš, co umíš.

Čtvrtek 27. září 2012 v 17:29® osprey
    osprey

SURF> Měl jen 60 cm – fotky lžou. 73 cm vypadá úplně jinak.

Scanix> Nezabil jsem ho, jen mě napadla ta fráze. Musel jsem ho vyndat na břeh, páč do vody bych za ním spad. A tak, když už tam ležel jako prkno, jsem ho cvaknul. Seklý byl za šavli, odplaval víc než dobře. Vezmu si jiného z vody, kde nebude tolik chybět. Anebo budu hlady.

Bobo> No já u vás byl a nemít s sebou ty rohlíky, tak jsem si ani na rybu nesáh… :-))

Jinak já bych ho za tu tvoji kudlu i vyměnil.

Tento příspěvek byl editován 27.9.2012 17:30:21 uživatelem osprey.
    Středa 26. září 2012 ve 22:18® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Přívlač

Kdo chce céčko bít, hůl si vždycky najde.

(měla to být štika, ale co už…)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50723.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Středa 26. září 2012 ve 22:16® osprey
      osprey

SURF> Destinka bude o chlup tužší a má jiné sedlo a rukojeť.

Ale na detailní rozdíly bych tu ten prut musel mít. Je to už dlouho, co jsem ho měl v ruce. Destinku mám.

Nevím, čím tě zklamal Black Hunter. Mě by vyhovoval, ale pohled na cenovku mě vždy odradil.

Středa 26. září 2012 ve 20:46® osprey
      osprey

satan666> A ty za mnou pojedeš k nám na Blanici?

Středa 26. září 2012 ve 20:44® osprey
      osprey

Bigpista> Gratulace. Taky jsem hrdým majitelem. Akorát něčeho jiného – musel bych se podívat do kouta. Ale koupil jsi dobře.

Středa 26. září 2012 v 11:36® osprey
      osprey

cormoran> Na něco v tomhle duchu narážím. Ale to byli Slávisti proti Sparťanům. Když zařve: „Baník!“, půjdou po něm všichni:-)

Středa 26. září 2012 v 10:55® osprey
      osprey

satan666> Chodím na ryby kdykoli mám čas a chuť. Nikdy jsem si nezakládal na tom, kolik a jak velké nachytám, ale jsem trošku hrdý na to, že můžu jít na ryby s reálnou šancí na úlovek skoro vždy s výjimkou období silných mrazů (to mě tahají kamarádi na dírky).

A poznám už na naší řece podmínky, kdy se můžu otočit a jít domů.

Mimochodem, pokud toužíš v Praze po zážitku, ochotně ti sdělím místo a čas, kde se pak jen postavíš a zařveš: „Banik, pyčo!“ A budeš mít o zábavu postaráno. :-D

Středa 26. září 2012 v 10:41® osprey
      osprey

Scanix> Jo, Destiny je ta řada, kterou Draci udělali pro mě. Mám víc než jednu a mohl bych jich mít víc než mám. Ale představ si, že za to chtějí peníze:-))

Středa 26. září 2012 v 10:40® osprey
      osprey
      Diskuze: Plavaná

hraji> Plnit ne, ale třeba chytneš něco pěkného. Ani já tam nedávám vše, co chytím.

Středa 26. září 2012 v 10:35® osprey
      osprey

troutkiller> Osobně jsem dokonce uvažoval, že ty MF Draky (určitě ten do 14 g) jsou postavené na muškařských blancích.

Ta akce je dlouhá, nehodí se na všechno, ale ten lehčí mám jako takovou zdolávačku. Jak jsi psal, šedesátka štika na vlasci 0.14 mm se vydovádí na prutu a ani si nemusí vzít vlasce přes brzdu nebo si vezme tak metr dva.

Ten do 21 g jsem nikdy neměl, osahal jsem si ho, není to až taková hadice, ale moje srdcovka taky ne.

Úterý 25. září 2012 ve 21:36® osprey
      osprey

Bigpista> Kup si to Shimano, dáš za něj relativně málo a ještě se ti bude dobře vozit.

Úterý 25. září 2012 v 15:52® osprey
      osprey

Bigpista> Velmi dobrý prut, když ti nebude vadit ten oválný profil. Ona je to někdy i výhoda, ale lidi se do toho nehrnou.

Ze zdejších to vlastní troutkiller.

Za tu cenu super.

Úterý 25. září 2012 ve 14:17® osprey
      osprey

skwor> Jestli je Skeletor Pro čtvrtá generace (když započítáš Series One, tak jo), tak čekám na pátou.