Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 18. září 2012 ve 22:07® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
Chlapi, já bych vám rád pomohl, ale programování není můj džob.
- Úterý 18. září 2012 ve 22:06® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
ondra pe> Ne, to neznám. Já myslím, že by sis měl ujasnit, co vlastně budeš k té rybařině potřebovat. To se odvíjí od toho co chceš chytat a na jaké vodě. Já bych pro začátek pořídil jeden univerzální teleskop s navijákem a chytal na plavanou a na těžko s policajtíkem před špičkou.
- Úterý 18. září 2012 ve 22:02® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Veronika3> Tak jsem se s mořským rybolovem neujal, obrázek je jednoznačně kaprařina. Té taky moc nehovím.
Dej toho sem co nejvíc – texty, obrázky. My s tím něco uděláme.
- Úterý 18. září 2012 v 0:14® osprey
- Diskuze: Kaprařina
skwor> A co takový ten těžší plavačkový prut do 40 g s normálními očky nebo kaprový cca 1.5 lbs ve trojdílu.
Moc toho není, ale občas se něco najde.
- Úterý 18. září 2012 v 0:12® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
SURF> Ten článek tu byl dřív než v Kajmanovi.
- Úterý 18. září 2012 v 0:10® osprey
Veronika3> Tak tos mě dostala. Myslel jsem, že o rybařině něco vím, ale tohle je pro mě španělská (anglická) vesnice. Všechno pojmy z mořského rybolovu. To bude oříšek někoho sehnat
- Pondělí 17. září 2012 ve 12:58® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Tak opět chytili jednoho z těch fakt velkých.
Možná se o něm bude mluvit i o jako novém rekordu ČR – otázkou je, kdo tenhle žebříček vlastně vede a eviduje.
- Pondělí 17. září 2012 v 11:54® osprey
hraji> To je tak – lidi chtějí chytat a rádi se v tomto ohledu přivzdělají.
Můj postoj k závodění znáš – ale závodění je taky motorem vývoje náčiní, materiálů, receptur, má obrovský ekonomický a společenský význam.
Nějakou tu prezentaci si zaslouží. Nemůžu a nechci tě k ničemu nutit. Nabídka padla, rozhodnutí je na tobě. Jsi zaměstnaný a vytížený člověk, takže rozhodně nebudu tvé odmítnutí vnímat ani trochu negativně.
- Pondělí 17. září 2012 v 11:34® osprey
hraji> Neboj, já si tím hlavu nelámu.
Ale když to tak vezmeš, jdu lidem příkladem a dokonce jsme pořádali i akce, které měly přísun příspěvků do Z lovu zvýšit.
Ono je to těžké. Chytat, nechytat, fotit, nefotit, sežrat, nesežrat, závodit, nezávodit…
Co ta moje nabídka? Budeš tu chtít Mistrovství nějak prezentovat?
- Pondělí 17. září 2012 v 11:13® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Gratulujem k hysterickému, ej, čo to táram, historickému úspechu.
- Pondělí 17. září 2012 v 11:11® osprey
- Diskuze: Sumcařina
MatesKGB> Já bych to už letos nepřepínal, v klidu to vyřešil, počkal na nějaké zimní slevové akce a odpálil bych to v nové sezóně.
Koncem září je lov sumců už totálně závislý na počasí, možná, že bys stihl dvě tři vycházky s vyhlídkou na úlovek.
- Pondělí 17. září 2012 v 11:09® osprey
TJSS> Štika je problém. Na tisíci místech se dočteš jak ji lovit (i když v reálu stačí nahodit tu rybku a otevřít lahváče), ale skutečná kvalitní diskuze o tom, jak je to se stavy této ryby a jak je zlepšit, nikde vidět není.
- Pondělí 17. září 2012 v 11:04® osprey
hraji> Mediální mrdka tě zdraví
Já vkládám do Z lovu jaksi z titulu své práce. Jinak jsem tak činíval velmi sporadicky.
Pokud chceš, nabízím ti pomoc s mediální prezentací uplynulého mistrovství na našem serveru (článek hlavní či čtenářský).
- Neděle 16. září 2012 ve 21:49® osprey
skwor> Já lovím z hladiny s dlouhým prutem. Pokud to teda jde.
Většinou něco plavačkového nebo feeder.
- Neděle 16. září 2012 ve 21:48® osprey
Erik> Toho jsou hromady. Navíc je otázka, jestli chceš spíš tahat třpytky a woby nebo víc gumovat.
- Sobota 15. září 2012 ve 22:47® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
kety.vydra> To tě nemělo nasrat, to je takové smutné konstatování. Zkus se na tu větu podívat z víc stran.
Anebo zapomeň.
Rozhodně ti nezávidím a nechci se v tvých problémech dál rýpat. Takže končím.
- Sobota 15. září 2012 ve 22:39® osprey
Ono v průměru se nemáme zle. Problém je v tom, že když se v průměru sní kuře na osobu, tak je docela dobře možné, že někdo měl dvě a jiný prd.
- Sobota 15. září 2012 ve 22:28® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.9. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Jednou ročně chodím na jeden možná až přerybněný soukromák, spíš až chovný rybník. Sáhnout si na velkou rybu, vyzkoušet některé náčiní včetně zapůjčeného, k jehož důkladnému otestování jsem jako obvykle za celé léto nenašel čas a taky pohonit si ego. To je důležité. Kdo nemá ego, je bez ega.
I ve mě je kus egohoniče a proto přijměte následující snímky shovívavě. Na svazovce jsem takovou rybu nikdy nechytil.
Tento příspěvek byl editován 15.9.2012 22:29:14 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. září 2012 ve 21:40® osprey
skwor> Osahávám je na výstavách. Osobně jsem takhle chytával silnějším žvejkoidním vláčákem. Vůbec to není špatné. Pár lidí si na tohle kupovalo Forcemastery od Shimana. Ten vláčák vejde levněji.
Když se krčíš pod vrbou a házíš to pár metrů, tak je to ideální prut – ať už originální Stalker nebo nějaký ten vláčák.
- Pátek 14. září 2012 v 16:35® osprey
regulus> Ty, když na něco se…š, tak z tebe stejně vypadne půl stránky.