Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 14. září 2012 ve 13:05® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Luccini> Totalitní stát je o tom, že nemůeš, ale my můžem.

Je to o tom, že zatím nevznikla slušná opozice. V téhle zemi je minimálně řada slušných starostů, ale problém je, že ti, co se nejvíc drápou nahoru podporováni silnými ekonomickými subjekty, tam vesměs nemají co dělat.

Pátek 14. září 2012 ve 13:01® osprey
osprey

MIG-35> Víš co se na 2 km napádluju? Bohužel jsem je za celé léto potkal jednou.

A do jednoho jsem ve špenátu zapích pádlo – málem jsem s ním dostal do zubů.

Pátek 14. září 2012 ve 12:15® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Luccini> Demokracie je i k volbám nedorazit. Proto i při hlasování bývají možnosti: pro, proti, zřekl se hlasování.

S demokracií je spojena i odpovědnost – zvolený se odpovídá voličům za své skutky. A to tady není.

No a jsou rozhodnutí, se kterými nikdo moc souhlasit nechce,ale udělat se musí. Vláda třeba snížila schodek státního rozpočtu. Budiž jí to ke cti. Mohla to dělat jinak než udělala, ale s ohledem na to, kdo tahá za nitky v pozadí. vlastně nemohla. Až tam bude jiná vláda, bude to podobná taškařice, jen z jiné strany.

Pokud lidé myslí, že spravedlivá vláda by jim zajistila výrazně víc peněz, tak podle mě žijí v iluzi, peníze nerostou na stromech. Ale spravedlivá vláda by jim dala pocit, že věci, které se kolem nich dějí, jsou nutné a správné.

Nezbývá než skutečně navyšovat tlak veřejnosti na všechny volené zástupce a dávat jim sakra najevo, že oni jsou tam pro nás.

Pátek 14. září 2012 ve 12:07® osprey
osprey

David Havlíček> Ten Technoplankton. A kajak. Asi by to nebyla brnkačka, ale zážitek by to byl super. A nedej bože tu bitku fotit…

Čtvrtek 13. září 2012 ve 22:59® osprey
osprey

TJSS> Naviják neznám.

Asi před týdnem jsem se byl tam u vás podívat. Ryby tam pořád máte.

Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:20® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

skwor> Já jsem se chtěl někam zaměřit, ale než jsem se zaměřil, tak je léto v čudu. Co jsem chyt, to jsem chyt. :-))

Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:19® osprey
osprey

Char> A protože jsme závistivej národ, tak musí být na srazu tolik žrádla, abychom si ho vzájemně nervali z tlamy:-))

Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:09® osprey
osprey

rákosník> Špatné. Pár padesátek, nejvíc 53 cm. Ale zmršil mi jeden trouba flek, chytali se tam o dost větší. A já nemám čas hledat nový a někde ty ryby nahánět. Tak zase za rok…

Čtvrtek 13. září 2012 v 19:56® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

fikus> Musí být ještě na stromech:-))

Já si ty dvě tři vycházky na lipany snažím užít. Nemám chuť píchat zdejší akvarijní ryby do huby celý rok.

Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:53® osprey
osprey

Barr> Myslím, že moc už toho před sebou nemám a o ideály a iluze už jsem nenávratně přišel.

Teď potřebuju, aby mi dostudovaly děti a doběhla hypotéka. Budu pracovat a platit co komu kde mám, tak jako většina ostatních.

Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:46® osprey
osprey

rákosník> Já jsem zase feederující vláčkař. Věnoval jsem se dravcům i v létě:-))

Čtvrtek 13. září 2012 v 11:57® osprey
osprey

Barr> Já vím, akorát na to musím našetřit.

Letos jsem to s utrácením kapku přehnal. Takže za dva tři roky…

Čtvrtek 13. září 2012 v 11:53® osprey
osprey

rákosník> Uvidíme, třeba tomu taky někdy přijdu na chuť. Bojím se, že teď už toho moc nenafeederuju. Je podzim a já jsem především vláčkař.

Čtvrtek 13. září 2012 v 11:24® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

laconexion> Není to nutné. Lze použít montáže, s nimiž se ryba zasekne sama anebo se dívat na špičky prutů jako při lovu na feeder (jde to i s teleskopy nebo kaprovými děličkami).

Ale musí si to člověk vychytat. Nějaké problémy asi budou (nedobrané záběry, spadlé ryby a tak).

Čtvrtek 13. září 2012 v 11:22® osprey
osprey

rákosník> Já jak kdy, jak co. Protože o tom sem tam píšu, zkouším všechno.

Na svých vodách chytám na vzdálenost 8 – 15 m a na to klipovat nemusím.

Ale když ti letí do vody velký krmelec, je snadnější zastavit ho pomocí klipu a pružnosti prutu – aspoň u mě to tak funguje.

Pořád platí to pravidlo, že jaké si to člověk udělá, takové to má.

Čtvrtek 13. září 2012 v 11:19® osprey
osprey

Barr> Já jsem prd muškař. Když pojedu na sever, bude muškařina okrajová záležitost. Jako tady – krásná ryba na suchou mouchu je poezie. Raz za čas je to krásné a nezkusit to, člověk by se o něco okradl, ale většinu času jsem prostý surový prozaik.:-))

Čtvrtek 13. září 2012 v 11:15® osprey
osprey

Bigpista> Zvedneš po záseku prut a jeho sklonění a průtažnost vlasce ti dá nějaký čas, abys to z toho klipu dostal. Pokud nedostaneš, můžeš jen doufat, že návazce vydrží.

Letos jsem odklipovával třikrát, pokaždé úspěšně. Loni jednou a nestihl jsem.

Čtvrtek 13. září 2012 v 9:52® osprey
osprey

Barr> Uvidíme, já zajdu na lipany až později.

Nějak se mi nezdálo, že by jich tam plavalo bůhvíkolik, tak si aspoň počkám, až to bude mít nějakou atmosféru. Zlaté listí a tak.

Čtvrtek 13. září 2012 v 9:50® osprey
osprey

krysak1> Větší problém je odklipování, když ti vezme větší ryba. Dá se to, ale je třeba to udělat rychle a přesně. A mít zaklipovanou délku označenou.

Co vím, ty rád chytáš kapry jedlé velikosti, tam je klipování poněkud dvousečná zbraň.

Čtvrtek 13. září 2012 v 9:47® osprey
osprey

hraji> Ještě vám tam z jižních Čech něco posíláme. Snad vám to na Vysočině nevypijou.:-))