Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 14. září 2012 ve 13:05® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Luccini> Totalitní stát je o tom, že nemůeš, ale my můžem.
Je to o tom, že zatím nevznikla slušná opozice. V téhle zemi je minimálně řada slušných starostů, ale problém je, že ti, co se nejvíc drápou nahoru podporováni silnými ekonomickými subjekty, tam vesměs nemají co dělat.
- Pátek 14. září 2012 ve 13:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
MIG-35> Víš co se na 2 km napádluju? Bohužel jsem je za celé léto potkal jednou.
A do jednoho jsem ve špenátu zapích pádlo – málem jsem s ním dostal do zubů.
- Pátek 14. září 2012 ve 12:15® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Luccini> Demokracie je i k volbám nedorazit. Proto i při hlasování bývají možnosti: pro, proti, zřekl se hlasování.
S demokracií je spojena i odpovědnost – zvolený se odpovídá voličům za své skutky. A to tady není.
No a jsou rozhodnutí, se kterými nikdo moc souhlasit nechce,ale udělat se musí. Vláda třeba snížila schodek státního rozpočtu. Budiž jí to ke cti. Mohla to dělat jinak než udělala, ale s ohledem na to, kdo tahá za nitky v pozadí. vlastně nemohla. Až tam bude jiná vláda, bude to podobná taškařice, jen z jiné strany.
Pokud lidé myslí, že spravedlivá vláda by jim zajistila výrazně víc peněz, tak podle mě žijí v iluzi, peníze nerostou na stromech. Ale spravedlivá vláda by jim dala pocit, že věci, které se kolem nich dějí, jsou nutné a správné.
Nezbývá než skutečně navyšovat tlak veřejnosti na všechny volené zástupce a dávat jim sakra najevo, že oni jsou tam pro nás.
- Pátek 14. září 2012 ve 12:07® osprey
David Havlíček> Ten Technoplankton. A kajak. Asi by to nebyla brnkačka, ale zážitek by to byl super. A nedej bože tu bitku fotit…
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 22:59® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
TJSS> Naviják neznám.
Asi před týdnem jsem se byl tam u vás podívat. Ryby tam pořád máte.
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:20® osprey
- Diskuze: Feeder
skwor> Já jsem se chtěl někam zaměřit, ale než jsem se zaměřil, tak je léto v čudu. Co jsem chyt, to jsem chyt.
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:19® osprey
Char> A protože jsme závistivej národ, tak musí být na srazu tolik žrádla, abychom si ho vzájemně nervali z tlamy
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:09® osprey
rákosník> Špatné. Pár padesátek, nejvíc 53 cm. Ale zmršil mi jeden trouba flek, chytali se tam o dost větší. A já nemám čas hledat nový a někde ty ryby nahánět. Tak zase za rok…
- Čtvrtek 13. září 2012 v 19:56® osprey
- Diskuze: Muškaření
fikus> Musí být ještě na stromech
Já si ty dvě tři vycházky na lipany snažím užít. Nemám chuť píchat zdejší akvarijní ryby do huby celý rok.
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:53® osprey
Barr> Myslím, že moc už toho před sebou nemám a o ideály a iluze už jsem nenávratně přišel.
Teď potřebuju, aby mi dostudovaly děti a doběhla hypotéka. Budu pracovat a platit co komu kde mám, tak jako většina ostatních.
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:46® osprey
rákosník> Já jsem zase feederující vláčkař. Věnoval jsem se dravcům i v létě
- Čtvrtek 13. září 2012 v 11:57® osprey
Barr> Já vím, akorát na to musím našetřit.
Letos jsem to s utrácením kapku přehnal. Takže za dva tři roky…
- Čtvrtek 13. září 2012 v 11:53® osprey
rákosník> Uvidíme, třeba tomu taky někdy přijdu na chuť. Bojím se, že teď už toho moc nenafeederuju. Je podzim a já jsem především vláčkař.
- Čtvrtek 13. září 2012 v 11:24® osprey
- Diskuze: Kaprařina
laconexion> Není to nutné. Lze použít montáže, s nimiž se ryba zasekne sama anebo se dívat na špičky prutů jako při lovu na feeder (jde to i s teleskopy nebo kaprovými děličkami).
Ale musí si to člověk vychytat. Nějaké problémy asi budou (nedobrané záběry, spadlé ryby a tak).
- Čtvrtek 13. září 2012 v 11:22® osprey
rákosník> Já jak kdy, jak co. Protože o tom sem tam píšu, zkouším všechno.
Na svých vodách chytám na vzdálenost 8 – 15 m a na to klipovat nemusím.
Ale když ti letí do vody velký krmelec, je snadnější zastavit ho pomocí klipu a pružnosti prutu – aspoň u mě to tak funguje.
Pořád platí to pravidlo, že jaké si to člověk udělá, takové to má.
- Čtvrtek 13. září 2012 v 11:19® osprey
Barr> Já jsem prd muškař. Když pojedu na sever, bude muškařina okrajová záležitost. Jako tady – krásná ryba na suchou mouchu je poezie. Raz za čas je to krásné a nezkusit to, člověk by se o něco okradl, ale většinu času jsem prostý surový prozaik.
- Čtvrtek 13. září 2012 v 11:15® osprey
Bigpista> Zvedneš po záseku prut a jeho sklonění a průtažnost vlasce ti dá nějaký čas, abys to z toho klipu dostal. Pokud nedostaneš, můžeš jen doufat, že návazce vydrží.
Letos jsem odklipovával třikrát, pokaždé úspěšně. Loni jednou a nestihl jsem.
- Čtvrtek 13. září 2012 v 9:52® osprey
Barr> Uvidíme, já zajdu na lipany až později.
Nějak se mi nezdálo, že by jich tam plavalo bůhvíkolik, tak si aspoň počkám, až to bude mít nějakou atmosféru. Zlaté listí a tak.
- Čtvrtek 13. září 2012 v 9:50® osprey
krysak1> Větší problém je odklipování, když ti vezme větší ryba. Dá se to, ale je třeba to udělat rychle a přesně. A mít zaklipovanou délku označenou.
Co vím, ty rád chytáš kapry jedlé velikosti, tam je klipování poněkud dvousečná zbraň.
- Čtvrtek 13. září 2012 v 9:47® osprey
hraji> Ještě vám tam z jižních Čech něco posíláme. Snad vám to na Vysočině nevypijou.