Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 10. srpna 2012 v 15:25® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Piscicapus> Já nezlomil ani jedno, viděl zlomit oboje.
Je mi jasné, že u tebe to bude s lámáním Shimana problém.
A pokud jde o jejich navijáky – hodnotím staré Aero s bojovkou výše než Stradic FB.
- Pátek 10. srpna 2012 ve 14:52® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
džigit> Už jsem to zrušil. Dělal jsem si pořádek ve fotoarchivu, tak jsem tu chvilku nebyl a hned toho někdo využil.
Je třeba být bdělý a připravený, ale u mé věčně ochrápané maličkosti to bude kapku problém.
Tento příspěvek byl editován 10.8.2012 14:52:15 uživatelem osprey. - Pátek 10. srpna 2012 ve 14:50® osprey
Piscicapus> Chceš mít toho nevinného člověka na svědomí?
- Pátek 10. srpna 2012 ve 14:26® osprey
jajco> 270 cm vláčák do 50 g na Slidery desítky? Ne, že by to nešlo, ale půjč si od někoho na chvíli nějakou kratší a tvrdší tyčku a vyzkoušej. S dlouhým prutem je to lepší tam, kde házíš daleko a táhneš to rychleji. Klasické jerkové vedení je lepší s tuhým kraťasem. Je na tobě, co od toho chceš.
Jinak ten prut je dobrej, ale prasknout může jako všechny – kolegovi v něm letos křuplo na bolenech, když házel thrilla a jsou to trhliny do hloubky – což znamená sehnat nový díl.
- Pátek 10. srpna 2012 ve 14:18® osprey
TJSS> Já svoje metrovky pustil. Trofej na zeď nepotřebuju a na jídlo mi stačí menší. Navíc jsem všechny své velké štiky chytil daleko od domova a než bych je dovezl…
- Pátek 10. srpna 2012 ve 14:14® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Já tvrdím, že stříbrňák – viz např. ta hřbetní ploutev. Barva je dána podmínkami, kde žije.
Jednoznačný důkaz by byla barva výstelky břišní dutiny, ale David nechtěl svého oblíbence ztratit
- Pátek 10. srpna 2012 v 0:39® osprey
Je obecný nebo stříbřitý?
Vedli jsme o tom s Davidem dlouhou akademickou debatu.
- Pátek 10. srpna 2012 v 0:28® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Kopfjager> Je to tak. Proto by měl člověk lovit pro radost a pro vlastní dobrý pocit.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 22:19® osprey
TJSS> Populace štik stojí a padá s těmi od 40 do 80 cm. Sežraná metrovka nic nevytrhne.
A jestli chceš metrovku uvláčet, tak to je o prutohodinách, hledání, čekání a štěstí.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 21:56® osprey
TJSS> Tady si, kolego, tykáme, takže můžeš tu přehnanou zdvořilost opustit.
Jestli jsem pochopil otázku, tak se ptáš, jestli si po těch několika letech myslím pořád to samé?
Ano, myslím – mimo jiné i proto, že moc nových poznatků jsem tady u nás od té doby nenabral. Nejsou štiky. A pokud nějaké chytám, moc se o podrobnostech nešířím.
To, co máte u vás, je taky už jen malá část toho, co jste tam měli před pěti nebo více lety.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 17:06® osprey
- Diskuze: Feeder
Tak jsem včera poprvé zlomil špičku, přesněji řečeno špičku špičky. Čekal jsem na ten zážitek deset let a ani jsem si to neužil – prasklo to jak nic.
Uhlíková na půl unce.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 15:07® osprey
Fryw> My bychom rádi, ale nějak nemáme čas tam sedět a čekat, až se dá nějaká ta přerostlá fiš chytit.
Představ si, že po třech dnech čekání se dočkám dvoumetrového sumce. A pak sem dám pár fotek a budu to tu týden nadělávat
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 14:58® osprey
Fryw> Možná se David k něčemu nachomýtne. Ale ono je to hájený jak olympijská vesnice – pořádně k tomu nemůžeš.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 10:38® osprey
mvincik> Na Orlík beze zbraní? Vem si aspoň kapesní nůž.
- Středa 8. srpna 2012 v 0:17® osprey
Scanix> To není o blbé chvilce. Taky ti nijak nezávidím, jen jsem byl zvědav, jestli šli.
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:47® osprey
Scanix> Čekal jsem, kdy to sem nasypeš. Já jako tradičně dřepím u compu.
- Úterý 7. srpna 2012 ve 22:47® osprey
Scanix> Oni umí atakovat. A když chtějí, tak docela dobře.
- Úterý 7. srpna 2012 v 19:28® osprey
David Havlíček> Jistě. Dokonce tu někde bude fotka. Akorát je to tak 4–5 let.
- Úterý 7. srpna 2012 v 18:56® osprey
David Havlíček> Ne, ale slyšel jsem o těch případech. Ze zdejších návštěvníků má, myslím, dva uvláčené tolstolobiky regulus.
- Úterý 7. srpna 2012 v 17:18® osprey
kubas> Gratulace.
Fotografické náčiní je třeba opečovávat se stejným úsilím jako to sumcařské. Náhradní baterka je něco jako Owner na Rapale.
Taky bych si povodil, ale za klávesnicí se mi to těžko povede. Snad se teď někdy taky urvu.