Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 7. srpna 2012 v 17:15® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

holatkojan> Nedělej to. Ta tvrdá musí dlouho bobtnat než se o ni ryby začnou zajímat, pořádně je neláká a ve finále se často stane to, o čem píše Olda.

Feeder je „rychlá“ technika. Chceš si zachytat a ne čekat až to zrní ve vodě změkne.

Normálně si tu kukuřici uvař – dej ji den namočit a pak ji můžeš dát do tlakáče a uvařit do rozpraskání. Ale bacha – dej toho tak čtvrtinu hrnce a do tří čtvrtek to zalej. Musí tam být prostor, hodně to bobtná.

Úterý 7. srpna 2012 v 17:11® osprey
osprey

troutkiller> Já vím, nejlepší je ty zrnka před napíchnutím navrtávat. :-))

Úterý 7. srpna 2012 ve 12:07® osprey
osprey

sharkcom> Važ si toho, že o takové vodě víš. A s těmi štikami – napoprvé jsou to naivky. Ale párkrát je proškolíš a pak už to bude jiné kafe.

Taky jsem takovou vodu měl.

Úterý 7. srpna 2012 ve 12:05® osprey
osprey

krysak1> Jo, změknou, ale to je skoro o ničem. Před vařením se stejně musejí namočit, tak to pak můžeš porovnat.

Úterý 7. srpna 2012 v 11:53® osprey
osprey

krysak1> Já si neumím představit, že bych chytal na neuvařené kroupy.

Podle mě jednoznačně vařit.

Ale kdybys někdy napichoval ty tvrdé z pytlíku na háček, dej vědět, přišel bych se kouknout:-))

Úterý 7. srpna 2012 v 11:01® osprey
osprey

Bigpista> Zdravím. Doufám, že tě jih nezklamal.

Úterý 7. srpna 2012 v 0:07® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.8. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Podruhé v životě jsem chytal na Labi (poprvé to bylo na rozvodněném Labi kdysi uprostřed zimy a neměl jsem ani drb).

Vytáhl mě tam Míra MPčko. A já ho pak vytáhl na flek, co jsem si tam vytipoval podle letecké mapy a Míra si tam chytil osobáček bolena (viz foto). Já jsem si nechytil osobáček, páč v mém případě už by to bylo o dost těžší.

Pak jsme feederovali. Ryb dost, ale malé. Zajímavá voda, mám chuť se tam vrátit.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49878.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 6. srpna 2012 ve 23:30® osprey
    osprey

krysak1> Ano, dá. U každého prutu.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:07® osprey
    osprey

David Havlíček> Je dobře, že sis dobře zachytal. Co výsledky?

Neděle 5. srpna 2012 v 19:37® osprey
    osprey

moulik> Žiješ v kraji, kde je rybářů možná víc než ryb a pro většinu je kapr konzumní živočich. Lepší to hned tak nebude.

Neděle 5. srpna 2012 v 1:29® osprey
    osprey
    Diskuze: Kaprařina

Mrakoš> Proč?

Sobota 4. srpna 2012 ve 20:58® osprey
    osprey

Martin Mošna> Co?

Pátek 3. srpna 2012 v 18:24® osprey
    osprey

alda1974> Zarybňování probíhá podle rozlohy, vybíjení podle návštěvnosti. Takže ač tam nechytám, vybíral bych ty věší a odlehlejší.

A jinak nečekej, že tě někdo požene na nějaký top fleky. To už se téměř neděje. Optimisti, co takhle radili na začátcích rybářského Internetu, už se dávno poučili.

Pátek 3. srpna 2012 v 18:21® osprey
    osprey

moulik> Na Orlík. Ale budeš muset počkat.

Pak jsou tu soukromáky.

A nakonec Otava, kde se ale nedoptáš. Voda to není velká, velkých kaprů tam není moc a kdo ví jak na ně, bude mlčet.

A počítej s tím, že pokud chceš na Otavě velkého kapra, budeš potřebovat boilies a opravdu dobře vybírat flek.

Pátek 3. srpna 2012 ve 13:11® osprey
    osprey

pemalda> Foť to, ukaž to lidem. Zrovna u těch ledolamů se asi nedá nic dělat, ale často ty ryby zdechnou úplně zbytečně.

Víš proč tvrdím, že musí být napřed úplně blbě? Aby rybáři pochopili, že takhle už to dál nejde a začali se snažit, aby měli fungující vodu s rybama.

Pátek 3. srpna 2012 ve 12:30® osprey
    osprey

MIG-35> A to ještě připršelo.

Pátek 3. srpna 2012 ve 12:13® osprey
    osprey

MIG-35> Jestli je rudá, tak potěš řiť…

Pátek 3. srpna 2012 v 11:54® osprey
    osprey

ssg.Jimmy Wild> Myslím, že David jede závodit. Já mu to nezávidím.:-))

Pátek 3. srpna 2012 v 11:29® osprey
    osprey

gabbre> Tak to mu gratuluju a doufám, že něco pošle.

Pátek 3. srpna 2012 v 11:27® osprey
    osprey

pemalda> Já mluvil o řece výš, tam jsou ty ryby ještě dál od sebe. Tohle tady za den nenachytám. A pokud by tu byly lepší fleky, veřejně ani nepřipustím jejich existenci.

Byl letos den, kdy šly štiky. Radši se neptej na velikost, styděl jsem se za to, že je chytám.

Ano, mohl bych nachytat dost ryb, ale UL nádobíčko tahám většinou až v prosinci. Tak radši sednu do auta a jedu někam dál. Tam se vždycky utvrdím, že s těma rukama to ještě tak hrozný není – když tam něco plave, většinou si na rybu sáhnu.