Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 3. srpna 2012 v 11:20® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Ne. Asi až v neděli.

Čtvrtek 2. srpna 2012 ve 12:17® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> No, slyšel jsem ze tmy, jak vedle hází a pak najednou neházel. Tak jsem se tam po chvilce vypravil a kolega nikde. A pak si říkám: tenhle pařez tu předtím nebyl…

Kouknu blíž a on tam kolega sedí a spí. Tak jsme to zabalili a šli jsme se vyspat pořádně.

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:53® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> V tomhle bych neviděl problém. Usnout může každý. Mě usnul parťák i na přívlači:-))

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:40® osprey
osprey

Scanix> Ale jo, přijeď se někdy podívat. Budeme se snažit o okouna 20+ (když budem dost chodit, tak ten by se určitě chytil), pokud budeme mít štěstí, chytíme nějakou kudlu, candátka kolem 40 nebo dokonce bolena. Jsou tu i půlmetroví, jeden by mohl mít i k šedesáti.

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:13® osprey
osprey

Scanix> Kdyby tam byli tři lidi, otočil bych se, sotva bych je viděl. Už takhle jsem měl tisíc chutí to udělat. No a vědět, že dva z toho jsou kamarádi, došel bych pokecat bez prutu.

Ostatně nestěžuj si na přílišný zájem – děláš tomu reklamu denně.

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 10:48® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> Podobné zjištění jsem nedávno udělal s feederem. Druhová skladba zajímavá, počet by byl zajímavý, kdybych nedělal vše proto, abych toho zbytečně moc nepopíchal.

Ovšem zajímavost ryb byla nezajímavá.

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 10:44® osprey
osprey

Scanix> Nebyl jsem sám, chytal jsem flek proházený dvěma lidmi. Chtěl ses přidat?

Středa 1. srpna 2012 ve 23:02® osprey
osprey

cormaxx> Neměl.

Středa 1. srpna 2012 ve 23:01® osprey
osprey

Kubah> Máš pravdu, opravím to.

Středa 1. srpna 2012 ve 14:17® osprey
osprey

Tomas00072> Kolego, dej si, prosím tě, inzerát do bazaru.

To fórum, co sis kvůli té lodi založil, už jsem ti smazal.

Středa 1. srpna 2012 ve 12:17® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.8. 2012 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem teď nějakou dobu po večerech feederoval. Přesněji řečeno, dost často se mi povedlo nakrmit a asi jednou za tři dny i chytat.

Najelo mi překvapivé množství bílé ryby, kterou jsem se snažil nechytat, ale skoro nic, co bych se měl snažit chytat. Nakonec asi nejcennější úlovek byl tloušť 53 cm. Grand Arc z Duelu má zářez…

Tento příspěvek byl editován 1.8.2012 23:02:25 uživatelem osprey.
foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49784.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 31. července 2012 ve 22:41® osprey
    osprey
    Diskuze: Feeder

krysak1> Přečti si poslední hrajiho článek o vnadění. Je to sice o plavané, ale na feeder se to krmení míchá podobně.

Úterý 31. července 2012 ve 13:50® osprey
    osprey

Fryw> Nejvíc člověk zaplatí za blbost.

Těm rybám by měl ty výdaje nějak odpustit:-))

Úterý 31. července 2012 ve 12:24® osprey
    osprey

kety.vydra> To byla vláčka z nouze. Nejel jsem na sumce.

Ale donedávna to byl jediný podběrák, co jsem měl a bral jsem ho leckams. Co vezmu do ruky, to nepotřebuju podebírat a když už musím podebírat, většinou potřebuju podběrák velký a dlouhý.

Teď jsem si pořídil takový velký rakeťák do kajaku. Občas ho nosím, i když chytám z břehu. Ale ten velký je skladnější – obrazně řečeno, je to metrová tyč, ten rakeťák je víc než půlmetrová deska. Pořád ještě dost jezdím na kole a ten velký se mi veze líp.

Úterý 31. července 2012 ve 12:16® osprey
    osprey

Futureriver> Tyhle problémy si musíš pořešit sám. Normálně by ti na sumce mělo stačit 70 – 80 m. Pokud pojede dál a bude si dělat, co bude chtít, stejně se nejspíš nakonec někde zamotá.

Jak moc to máš pod okraj, je nepodstatné, důležité je, kolik tam toho máš. Jestli aspoň 120 m, otočil bych to úplně v klidu.

A jestli té šňůře nevěříš, tak ji už vyhoď a kup si jinou. To ti zabere ryba a ty místo zdolávání budeš dumat, co vlastně ta šňůra může vydržet.

Já teď měním návin v multíku (vlasec). Nezdá se, že by mu něco bylo, ale je tam dva roky a budu s tím chytat tahačku na přehradě. Tam můžeš pověsit cokoli a fakt potom nehodlám přemýšlet, jestli to ten vlasec vydrží, nevydrží…

Úterý 31. července 2012 v 11:47® osprey
    osprey

Futureriver> Jestli je jí v tom kolovrátku dost, tak ji taky můžeš otočit.

Úterý 31. července 2012 v 11:39® osprey
    osprey

pemalda> Bude muset být napřed strašně blbě, aby jednou bylo líp. Bohužel, pořád ještě není dost blbě.

Jinou cestu nevidím.

Úterý 31. července 2012 v 0:54® osprey
    osprey

pemalda> Díky. Ale je to náhoda.

Úterý 31. července 2012 v 0:03® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Před pár dny | Způsob lovu: Přívlač

Nedávný úlet na lehkou vláčku.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49746.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Pondělí 30. července 2012 ve 23:35® osprey
      osprey

Piscicapus> Oba používáme oboje, oba si vybíráme podle potřeby a souhlasím s tebou, že vlasec má celou řadu výhod.

U candáta na gumu a u sumce dávám přednost spíš pletence. Tahačku ale zase chytám s vlascem.