Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 21. července 2012 v 11:07® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hraji> Petr Sander měl rozbaleno do 15 vteřin a v čase 00:00:40 už obvykle táhl první rybu…
- Pátek 20. července 2012 ve 13:32® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
azmikamuran> Ahoj. Moc si vybírat nemůžu a taky bych se roztrhal. Vyzkouším ročně jen pár kousků náčiní od firem, které pochopily, že kromě jiného jsou naše Duely i slušná reklama.
Můj přístup k těm novinkám je mnohem omezenější než to vypadá.
Ale R'Nessa bude lehčí, Sportex bytelnější. Jukni se taky na délku rukojetí – dá se to snadno spočítat z obrázku v katalogu.
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 21:11® osprey
skwor> Já viděl Grand Arca, kde ten uhlíkovej kousek kličky vlepili nakřivo a madlo se pak člověku kroutilo v ruce jak živý.
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 14:33® osprey
- Diskuze: Kaprařina
ssg.Jimmy Wild> Tož to su zvědavé. Mizejí před očima.
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 14:32® osprey
- Diskuze: Feeder
Bigpista> Za pár dní tu budeš, ne?
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 13:00® osprey
- Diskuze: Kaprařina
mirek66> Pečlivě vybrané místo, půl kila laciné polské směsi, půl plechovky kukuřice, asi dvě hoďky vysedávání a kapr cca 4 kg.
Příště jsou na řadě tloušti, ti mě baví víc a sehnal jsem poslední třešně.
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 13:01:25 uživatelem osprey. - Čtvrtek 19. července 2012 ve 12:49® osprey
David Havlíček> Team Daiwa Feeder – takový ten klacek, co je při transportu větší než já, při náhozu se chová jako feeder a při zdolávání jako mušák.
Na Labe by to nebylo, na Blanici nebo na menší stoják je to super. Ohýbá se to, ohýbá a fascinující na tom je, že pořád se má co ohýbat.
- Čtvrtek 19. července 2012 ve 12:33® osprey
Bigpista> Tak si ten rozdíl tak ztrojnásob. Bez legrace.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 11:44® osprey
Bigpista> Já ne, to je mi jasné. Nikdy to nestálo za moc, teď už tloustnu a začínám plešatět.
Moc pěkná zdolávačka, ty dvoudílné feedery mají něco do sebe.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 0:55® osprey
kubas> Určitě. Rybařina bez proher není rybařina. Když mi spadla metrovka (dost přesmetrovka), čekal jsem na další záběr asi 10 let. A za tu dobu člověk x-krát rozebere každou pitomost, co tenkrát udělal špatně.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 0:44® osprey
kubas> Mě ho ohnula štika. Malá nebyla, zřejmě to bylo jedním hrotem přímo v čelisti a rozpáčila to. Sumík vlastně taky. Ne trojhák, ale hák na gumě. Hodně silný, ale muselo to být v kartáči, protože jsme ho společnými silami rozevřeli.
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 00:44:36 uživatelem osprey. - Čtvrtek 19. července 2012 v 0:33® osprey
rákosník> To oni uměj. Je to už hafo let. Jednoho jsem takhle naťal a on jel napříč řekou. A já si říkám, jen ať jede, tam se nemá do čeho zamotat. Během pěti vteřin už mi to piloval o snad jedinej šutr, co tam byl.
Tohle jsou ryby, co vědí a dovedou…
Dnes jsem se asi 80 m proběhl – viz Z lovu.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 0:30® osprey
azmikamuran> ST-36 je skvělý trojhák na štiky apod. Ostrý, pronikavý, pevnost ale jen mírně nadprůměrná. Když sumcovi dobře sedne, bude s ním rychle hotov.
Obecně: Krom Ownerů bych ještě kouknul na Gamakatsu. Má jednu pěknou sérii. Ale levné to teda není.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 0:26® osprey
TJSS> Na tvoji otázku neexistuje jednoznačná odpověď. Může vzít ještě ten den a nebo taky už nikdy.
Záleží na spoustě věcí. Skutečně na spoustě.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 0:23® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.7. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Dva dny jsem teď koukal, jak feederují jiní, tak jsem se konečně urval a taky něco já.
Konečně jsem ohnul svoji skotskou Daiwu. Je to ten klacek, co jsem chtěl, teď už jsem si jist.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 14:47® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
revoke> Jak se tam vypisuje ta vzájemná konverzace – nebylo by lepší dát to nejnovější nejvýš?
- Středa 18. července 2012 ve 14:38® osprey
fisherman koky> U nás toho není tolik. Stíhám zabíjet. U Prutose na Moravě jsem jedinkrát v životě nestíhal. Těžce nestíhal.
- Středa 18. července 2012 ve 13:49® osprey
ssg.Jimmy Wild> A jak se ti osvědčily v praxi?
- Středa 18. července 2012 ve 13:39® osprey
ssg.Jimmy Wild> Etalon je Owner ST-41. Ten už vyzkoušeli jiní. Zkus co vydrží, porovnej s běžnými trojháky a budeš mít přehled, jak by se měl sumcový trojhák chovat.
- Středa 18. července 2012 ve 13:38® osprey
Veronika3> Jsou skvělí. A ryby taky.