Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 9. července 2012 ve 12:10® osprey
- Diskuze: Plavaná
CeP> Moje zkušenost s matchovými klacky delšími než 4.5 m je nulová.
Hodně lovím s boloňkou 5 m, ale nepoužívám angličáky. U nás na řece netřeba a na přehradě feederuju. Na anglána nikdy nedošlo, i když asi dva doma mám.
- Pondělí 9. července 2012 v 11:53® osprey
- Diskuze: Kaprařina
mirek66> Bojím se, že já bych tolik nádobí vytáhl jen kvůli své vlastní mlsné tlamě
- Pondělí 9. července 2012 v 11:47® osprey
- Diskuze: Feeder
Bahňák> Na malé vodě, která je mým domácím revírem, mi půl kila v pohodě stačí.
Na velké anonymní ploše jsem schopen naházet do vody po krmelcích 6 – 9 litrů. Je to zatraceně znát. Tam, co chodím, chytávám většinou sám nebo skoro sám. Hejno cejnů takový flek vyluxuje jak nic.
Je na rybáři, co od toho očekává.
Mě trochu deptají oficiální závody, tam toho za jedno kolo padnou do vody metráky (povoleno je, myslím, 17 l směsi a 2.5 l živé složky na chlapa a závodníci sedí asi po 10 m od sebe).
- Pondělí 9. července 2012 v 11:39® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> Plný sil a odpočatý? Bojím se, že toho stavu už se mi v životě nepodaří dosáhnout. Ledaže by mě za něco zavřeli
- Pondělí 9. července 2012 v 11:38® osprey
David Havlíček> To víš, nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú…
Ale vždycky to přišlo až odpoledne, takže denní plány to příliš nenarušovalo. V první půlce pobytu pařáky.
Letos jsem byl s kolegy z bývalé práce. Celkem rád, páč ta současná práce je dost osamělá.
Dva dny jsem koukal na vzdálené siluety Tater, kde mě v posledních návštěvách pořád omezoval déšť. Tak jsem po jedné tůře odpoledne obral rodinu o veškerý dostupný materiál, narval bágl jídlem a pitím, skočil do vlaku, do večera se vydrápal do cca 1500 m, přespal u jedné chaty na terase, před čtvrtou vstal a následně rejdil celý příští den v zóně 2000+. Viděl jsem svítání mezi horskými štíty, veškerou místní havěť a Tatry bez turistů (do sedmi je od nich pokoj), fotil, visel na řetězech… Konečně jeden plnohodnotný den.
Zbytek pobytu jsem prokulhal, ale stálo to za to.
- Pondělí 9. července 2012 v 11:23® osprey
Tak hlásím návrat. Teda už včera, ale byl jsem poněkud indisponován.
Koukám, že tady zatím nic nového pod sluncem. Dav plkoce, ale jen mírně a rozvážně, aby to server stíhal pobrat, Scanix si na své mrtvé vodě loví osobáky (opožděně gratuluju) a články i Duel mám beznadějně zastaralé…
Joj, maměnka moja, robiť bude treba. Ach jo…
Tento příspěvek byl editován 9.7.2012 11:24:26 uživatelem osprey. - Pátek 29. června 2012 v 18:57® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
ladamaj> Tak klukům když tak poraď
- Pátek 29. června 2012 v 17:13® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
baja> V první řadě bys musel konkretizovat, co přesně tě zajímá a taky budeš muset překousnout to, že tu teď týden nebudu.
Ale jinak se ptej. Nejsem tu sám, kdo má snahu občas poradit. Čím konkrétnější dotaz, na který bude jednoznačná odpověď, tím spíš se někdo najde.
- Pátek 29. června 2012 v 15:05® osprey
Scanix> Ty jsi ještě mrtvou vodu neviděl. Já tam k vám jezdím, když už jsem tady ouplně v řiti.
- Pátek 29. června 2012 ve 14:29® osprey
Fryw> Shimano Joy nééééééééééééééééééééééé…
- Pátek 29. června 2012 ve 14:29® osprey
Scanix> Tak voda se jevila celkem mrtvě, jo?
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 23:56® osprey
kubas> Vždycky můžeš dát prut do roviny s vlascem a doufat, že vydrží šňůra a naviják.
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 23:53® osprey
Fryw> Vzal bych si 360 cm. 330 cm je pro mě skromný základ pro lov opravdu nakrátko.
A pokud chceš přesnost, tak tužší prut se špičkovější akcí, ale ne moc tupý (ne poleno).
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 23:51® osprey
kubas> To je hodně kvalitní prut, moc se jich u nás neprodalo. V katalogu už není, ale materiálově je to jedna z nejvyšších řad.
pemalda> Gratulace.
Ryby se rozjíždějí a já jdu lozit někde po kopcích. Vrátím se servanej a bude mě čekat hromada práce…
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:41® osprey
Scanix> Když tam vlezeš, tak tě prý vyhodí. Mohl bys našlápnout protitankovou minu nebo tak něco.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:40® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
SURF> Trochu jsem to tak vnímal, ale to je ta nevýhoda psané komunikace. Chybí ta nonverbální složka a pak člověk prostě neví, na čem je.
Momentálně by bohatě stačil kyblík s třešněmi a dva půldny času. Třešně mi sežrali špačci, čas chybí. Ale co, nějak bylo, nějak bude.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:07® osprey
Scanix> Není bůhvíjak upuštěný, jel jsem nedávno kolem. Z auta je blbý odhad, tak dva tri metre dole.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:06® osprey
SURF> Dovolená, nevím. Chce se mi jen spát a týden se nepotkat s počítačem. Příští rok si nejspíš vyberu volno doma.
Ta věc na tlouště je zbytečně složitá. Až se srovná voda, zajedu někam, kde jich ještě pár zbylo a zkusím obyčejnou suchou mouchu.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 19:03® osprey
hecht> Ty ho vyžehlíš na rohlík z kajaku.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 17:50® osprey
silonn> Rousnice.