Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 19. června 2012 ve 20:17® osprey
osprey

Prutos> Přijeď k nám a podíváme se tam, co jsem dělal tu fotku ve Z lovu. :-))

Úterý 19. června 2012 ve 20:16® osprey
osprey

skwor> To je odpálilo to nedávné vedro. Tohle už je druhý výtěr.

Úterý 19. června 2012 v 19:30® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.6. 2012

Dnes jsem ulovil tuto fotku a řadu podobných. Cílová ryba měla jiné starosti než si dát trhat hubu.

Ale je radost tohle vidět.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49636.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 18. června 2012 v 18:23® osprey
    osprey

David Havlíček> Jojo.

Mimochodem, s tím wobkem jsi měl docela kliku:-))

Pondělí 18. června 2012 v 9:51® osprey
    osprey
    Diskuze: Pěst na oko

nnnap> Víš, co je problém? Naprosté minimum snahy o to, aby takoví grázlové nevyrůstali.

Vem si, co průserů udělají jako děcka v době, kdy by to ještě spravilo pár na zadek a nestane se jim nic.

Pondělí 18. června 2012 v 9:03® osprey
    osprey
    Diskuze: Sumcařina

petr 123> Slušný to fiš. Gratulace.

Pondělí 18. června 2012 v 8:55® osprey
    osprey

Mrakoš> Tohle jsou propagační řeči. Házel jsem 60 g olovo na vlasci 0.18. Pravda, s poměrně malým navijákem (je to už asi 15 let, jiný jsem neměl). Dostal jsem to 90 m daleko. Dnes bych s tím tu stovku hodil. Teda snad…

S vláčákem jsem v praxi schopen házet do 65 m s vybranými nástrahami. Občas je i ustřelím a neletí o tolik dál.

100 m je totálně jiná liga. Proto jsem začal měřit vlasce (a soukromě taky pruty a vážit některé věci). Dozvěděl jsem se hodně a jsem velmi skeptický k tomu, co se říká, píše a tak.

Neděle 17. června 2012 ve 22:04® osprey
    osprey
    Diskuze: Plavaná

PetrZ> Jo, tam ještě nějaké jsou. Bohužel z jednoho dobrého parmového úseku udělali duhákodrom…

Každopádně gratulace.

Neděle 17. června 2012 ve 22:01® osprey
    osprey

Scanix> Tak si přijeď někdy zaházet k nám:-))

Neděle 17. června 2012 v 17:33® osprey
    osprey

Scanix> Až někdo hodí 100 m thrillem, osobně to půjdu přeměřit a pokud to fakt dá, tak před ním hluboce smeknu.

Je mi to šumák, zas tak moc mi to k srdci nepřirostlo.

Neděle 17. června 2012 v 17:07® osprey
    osprey

Scanix> Myslím, že vím, kde. O kolik metrů?

Neděle 17. června 2012 v 16:59® osprey
    osprey

Scanix> Stíhám vše, zvládám jak Ferda Mravenec práce všeho druhu, ale mám pocit, že brzo zdechnu. Ryby spíš symbolicky. Seno je dávno vyřešený.

Co se tam u vás změnilo? Je to jedna z mála vod, kde potkávám RS, tak ať si neudělám ostudu:-))

Neděle 17. června 2012 v 16:48® osprey
    osprey

spike> Musíš vědět, co je důležitý.

Scanix> Najdu si na ten tvůj potok čas, neboj:-)) Dnes se voda nekonala a asi konat nebude. Vytvářím hodnoty. Na mnoha frontách. Zítra v tom asi budu pokračovat.

Sobota 16. června 2012 v 18:13® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.6. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Zahájeno.

Zaplaťpánbůh za tu loď, dá se s ní utéct někam, kde je člověk i sám. Jinak na obrázku to vypadá jako strouha, ale je to revír, kde se z lodě může.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49529.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49530.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Sobota 16. června 2012 v 18:08® osprey
      osprey

Lidí jako much, chytit rybu byl problém. Pár kousků bylo, v různých druzích, ale spíš hloupá agresivní omladina. Top ryba – bolen kousek pod šede (zaplaťpánbůh za něj, prut se pod ním přece jen ohnul).

Pátek 15. června 2012 ve 23:12® osprey
      osprey

Jako dárek k zahájení jsem po dlouhé době vložil do Galerie nástrah pár nových kousků.

No a teď se jdu podívat, kde mám nějaký prut, abych ho zítra ráno nehledal.

Pátek 15. června 2012 ve 21:53® osprey
      osprey

Bigpista> Jestli byla na 4 odlovy 1 ryba, tak to bych ten výtěr chtěl vidět:-))

Pátek 15. června 2012 v 10:52® osprey
      osprey

Bigpista> K čemu ale?

Pátek 15. června 2012 v 10:38® osprey
      osprey

Doudleban> Já ji nahrazuji svou nohou a hloubku odčítám průběžně na těle:-))

Pátek 15. června 2012 v 10:34® osprey
      osprey

Bigpista> Nezkoušel, nebylo jasné, jestli je pán pořád ve funkci. Navíc jsem to měl v podstatě slíbeno. Ono je to jedno – jak se zdá, moc bych si nepomohl.