Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 10. června 2012 v 16:30® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> Hlavně že ještě nedávno psal nějaký odborník, že u nás tenhle druh nedokáže přezimovat.
Dokáže – i tady na jihu Čech 400 m n. m.
- Neděle 10. června 2012 v 16:26® osprey
David Havlíček> Na to jsou trochu jinší želvy. Většinou větší a býložravé.
Na tomhle by ses masa nedořezal
- Neděle 10. června 2012 v 16:02® osprey
nnnap> Naše společnost je vychována k neubližování zvířátkům. Bohužel, v tomto případě je ale daleko zodpovědnější nevrátit tuhle cizozemskou potvoru do přírody. Dokáže nadělat dost škod, viděl jsem i fotky, jak vybírá roháčům hnízdo.
Někdo je vozí do různých útulků a ZOO, kde už taky nevědí, co nimi. Připouštím, že nejlepší by asi byla fyzická likvidace, ale nerado se to vidí.
- Neděle 10. června 2012 v 15:28® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
lunimus> Přemýšlím nad tím. Asi by bylo vhodné ta fóra sloučit.
Celkem mě mrzí, že diskuze o rybách zdaleka tolik nefrčí
- Neděle 10. června 2012 v 15:26® osprey
- Diskuze: Muškaření
Segoves> Ptáš se taky amatéra. Dělej jak umíš nebo počkej, až se vyjádří někdo, kdo to skutečně ovládá.
- Neděle 10. června 2012 ve 13:34® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
Samcak> V první řadě – video ukazuje jen to, co je záměrem natočit (a co se samozřejmě natočit povedlo).
Pokud ti vadí oukleje, omez vnadicí směs a používej víc partikl, pelety apod. Hnoják nebo půl rousnice jim už taky dělá problémy. Dobré je krmit flek delší dobu, aby se tam natáhlo něco většího. Oukleje se mezi velké ryby zas tolik nehrnou.
Konkrétně se blbě radí, každá voda je jiná.
- Neděle 10. června 2012 ve 13:03® osprey
- Diskuze: Muškaření
Segoves> Když jsem takovou věc viděl, byl skutečně použit mikrokroužek. Velmi malý. Tak to tak dělám taky a celkem to jde. Můžeš ty vlasce i svazovat, ale bude se ti rychle krátit ten návazec a ten je dost drahý.
- Sobota 9. června 2012 ve 20:35® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Char> Písek, Ráj rybářů za mostem. Kupoval jsem tam, když jsem si stavěl dírkáč. Snad budou něco mít.
- Sobota 9. června 2012 ve 13:08® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Honza1234> Zkus si prohlédnout revíry Rybářství Hluboká nebo Mlýnský rybník u Krče, který provozuje Rybářství Protivín (povolenky se kupují na náměstí, 250 Kč na den , ryba v ceně, revír je 4 km od Protivína).
- Sobota 9. června 2012 ve 12:03® osprey
sethy> Sandra je dost specifická nástraha vhodná pro některé úseky větších řek. Navzdory slušné propagaci ze strany TR se u nás moc nerozšířila a třeba já nikdy necítil potřebu podobnou gumu vlastnit. Moc lidí je nemá.
Takže ona je to svým způsobem výhoda – když je seženeš.
- Pátek 8. června 2012 ve 12:35® osprey
dam> Člověče, nevím, jak to dělá, ale mikromrdky má celkem v cajku. Tuhle anomálii si ale docela hýčká
Mě se takhle občas hromadí použité feederové montáže. Jednou za čas pak dělám s nožem v ruce pořádek.
- Pátek 8. června 2012 v 11:44® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.6. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Vzhledem k tomu, že jsem skoro nechytal, věnoval jsem se focení úlovků druhých. Trápil mě nedostatek světla, ale něco se jakž takž povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2012 v 11:41® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.6. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Lidičkové od CHYTEJ.cz sondovali lokalitu určenou pro konání letošního srazu.
Kaprů je tam dost, celkem pěkní okouni a i štiky se nechaly sem tam vidět.
Jenom doufám, že bude na ten sraz lepší počas…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2012 v 11:37® osprey
Scanix> Je tam pořadí, jak to šlo během sezóny na sebou. Někde na úrovni Turbo Jacka je období chytejsrazu
- Pátek 8. června 2012 v 11:29® osprey
- Diskuze: Slovensko
TOMMY CATFISH> Úlovky pošli, ne moc, ale spíš něco pěkného. Vyjde to asi za měsíc.
K maturitě gratuluju, ale hlavně jsem chtěl poškádlit kolegu lunimuse
Je třeba dělat ze světa co nejveselejší místo, protože jinak by se na to člověk chvílemi ani nemohl dívat.
- Pátek 8. června 2012 v 11:24® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
Milan Topič> V pohodě. Když je to za hranici, my se ozvem, jsme slušní, milí, veselí, ale musíme si tyhle věci hlídat, abychom neumřeli hlady
Hodně zdaru.
- Pátek 8. června 2012 v 11:20® osprey
Nedávno jsem pozoroval Davida, jak se pomalu chystá na novou vláčecí sezónu. Nástrahy našel tam, kde je loni nechal
- Pátek 8. června 2012 v 11:18® osprey
Awould> Každý ti doporučí, co zná. Mě Shakespeare zajímal, ale prakticky se s ním nedá setkat ani na výstavách.
Konkrétních informací o tom prutu, co sis vybral, proto dostaneš velmi málo. Prut se ale vybírá podle použitých nástrah, typu vody a osobních preferencí majitele – nic z toho jsi neuvedl a proto není možné dát ti kvalifikovanou odpověď.
Zašel bych do obchodu s rozumným personálem, něco osahal, pohovořil s obsluhou a získáš jasnější představu. Napoprvé bych asi nekupoval. Je dobré, když se myšlenky uleží.
- Pátek 8. června 2012 v 11:14® osprey
- Diskuze: Feeder
spike> Co je to víkend?
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:37® osprey
mvincik> Skutečný lov duháků bys zažil někde v Britské Kolumbii. Řeky, do kterých vytahuje třeba jen několik desítek původních divokých steelheadů, nutnost trefit termín tahu, pohyb v divočině,…
Ale je pravda, že pokud u nás přežije duhák ve vodě rok a netrpí hladem, je to sakra jiný soupeř než nějaká vysazenka.