Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:32® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> Duhák je u nás spíš domácí zvíře. Je to krásná ryba, bojovná a dobrá na talíři, ale já si daleko víc vážím ryb, které v řece prostě žijí.
U ostroretky je problém, že tady na jihu taky není původní.
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:29® osprey
- Diskuze: Feeder
janaR> Dával bych tomu větší naději, ale klidně ten stroužek nastražit zkus. Řízni ho napůl, ať je víc cítit a uvidíš.
Já pořád něco zkouším. Říkám tomu skládat si mozaiku.
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:17® osprey
mvincik> Co bys prosekával, navlečeš to na háček za špičku.
Spíš jde o to, že aby česnek fungoval, je dobré ho rozdrtit a něco s ním ochutit.
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:15® osprey
mvincik> Nic moc. Pokud nemám heavy feeder s krmítkem jako kráva, tak desítka vlasec v pohodě stačí na ostrou libovolné velikosti (i když některé umějí zatahat). O duhákovi bych toto rozhodně neřekl
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 12:14® osprey
janaR> Asi budeš první. Ale uvědom si, že i z našeho pohledu je rozdíl mezi masem na česneku nebo silně počesnekovanou topinkou a samotným česnekem. Takže sice bych to zkusil, ale případný neúspěch bych bral s nadhledem.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 11:55® osprey
Scanix> Může to mít souvislost. Nároky obou druhů se mírně liší, potrava taky, ale jinak k sobě mají dost blízko.
Fakt je, že tam u vás je to nejlepší ostroretková voda na jihu Čech. Tady u nás je jich zatím málo. Ale zase jsou pěkné. Každý rok si něco kolem 50 cm chytím a to tomu dávám tak dvě tři vycházky ročně. Jenže stačí jeden trouba a to hejno, které má běžně 5 – 10 slušných ryb, během pár vycházek zlikviduje.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 11:28® osprey
- Diskuze: Slovensko
lunimus> Budu mrcha.
TOMMY CATFISH> Prepáč, na aké známky si zmaturoval?
- Čtvrtek 7. června 2012 v 11:24® osprey
pemalda> Ostré tu jsou. A divil by ses, kde všude. Ale není jich moc a špatně se chytají cíleně.
- Středa 6. června 2012 ve 12:25® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
kmartas> Je to tak, u břehů můžeš čekat hlavně malé ryby do 20 cm a vybírej si co nejčlenitější místa.
Ryby jsou na moři dost žravé, když bylo zle, baštily i housku a sýr, ale velmi oblíbenou nástrahou v celém Středomoří je maso ze škeblí (slávky).
- Středa 6. června 2012 ve 12:04® osprey
Mrakoš> No vidíš, jak jsi šikovný. Tohle je daleko lepší než bezduché opakování vyčtených postupů.
Cokoli, co funguje, je dobře. Už pro ten pocit, že to funguje.
- Středa 6. června 2012 ve 12:01® osprey
Ahoj lidi. Mockrát děkuju a jsem poctěn tím, že jste si na mě vzpomněli.
Onen slavný den bohužel zřejmě oslavím prací. Včera jsem byl v terénu a mám co dohánět
- Pondělí 4. června 2012 v 17:35® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Tohle mě pobavilo. Našel jsem tam několik míst, kde jsem se fakt zasmál. Něco je sice mezi řádky, ale i tak…
- Pondělí 4. června 2012 v 16:50® osprey
sidla_napajedla> Prosím tě, komentáře do rubriky Z lovu nepiš. Tam jsou jen příspěvky lovců, všechno ostatní přesouvám sem. Dík za pochopení.
- Pondělí 4. června 2012 ve 13:59® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Slušný žebra měl ten sumík. Jednou bych rád vytáhnul nějakýho s takovýma žebrama. Snad by mi soused s traktorem přišel helfnout
- Pondělí 4. června 2012 ve 13:10® osprey
MIG-35> To mám Orlík nejradši. Mlha, ticho, nikde nikdo…
- Pondělí 4. června 2012 ve 13:00® osprey
nnnap> Synátor kolem prošel, kouknul, mávnul rukou a prohlásil, že tahání náklaďáků s využitím trolejbusové sítě se někde provozovalo už za 2. sv. války.
Ono je to jedno, čekají nás zajímavé časy, kdy už nebude tolik prostoru na plýtvání, takže si myslím, že spousta věcí dostane šanci se projevit reálněji. Pak uvidíme.
- Pondělí 4. června 2012 ve 12:25® osprey
MIG-35> To je dobře, třeba se ti to povede
- Pondělí 4. června 2012 ve 12:05® osprey
nnnap> Já se hádat nebudu – vidím do toho asi tolik jako ty. Byla by to hádka dvou barvoslepých o tom jak vypadá západ slunce. Musel by Ondra. Ale myslím, že by ti to vyvrátil.
Jsou tu i soukromé železniční společnosti a dokážou obstát.
- Pondělí 4. června 2012 ve 12:01® osprey
MIG-35> Už zas visí a bude dlouho…
- Pondělí 4. června 2012 v 11:41® osprey
MIG-35> Mě se poslední dobou dere do hlavy spíš tahle:
Nadešel asi poslední den, podívej, celá planeta blázní. A já neuroním ani slzu pro ni, jenom zamknu dům…
Vlasta Redl