Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 4. června 2012 v 11:34® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
OBr> Super. Jsem rád za každého člověka, co se umí takhle dívat.
Doufám, že sis i sáhl na rybu, ale určitě jo. A lituju všechny, kdo jeli tam nahoru a na tohle si nenašli čas, protože museli skládat filety do bedýnek nebo chlastat
- Pondělí 4. června 2012 v 11:31® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Fryw> Vypálit do základů, pomlet na prach, posypat vápnem a nechat znovu vysvětit. Pak by se možná dalo začít znova.
- Pondělí 4. června 2012 v 11:29® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Tak teď už tady chybí jen: Máááá roztomilá Baruško, vem mě s sebou na lůžko…
- Pondělí 4. června 2012 v 11:27® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
qwercz> Já to vidím takto: pokud jde o rybářský lístek jako takový, ten vydá patřičný státní orgán kdykoli, pokud doložíš, že jsi členem ČRS nebo MRS a udělal jsi patřičné zkoušky.
Jestli ti organizace v místě tvého bydliště nehodlá vyjít vstříc, zajeď do nejbližšího většího města a zkus to tam. Nemáš povinnost být v MO tam, kde zrovna bydlíš.
Zkus to a možná zjistíš, že když dva dělají totéž, není to vždy totéž…
- Pondělí 4. června 2012 v 11:23® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
nnnap> Myslím, že na to s tou železnicí by ti odpověděl můj syn. Je železniční fanatik.
To je doprava s budoucností a slušnou – bohužel v našich podmínkách totálně degradovaná způsobem, kterým je řízena.
- Neděle 3. června 2012 ve 23:26® osprey
lunimus> Rozumné řešení. Ryba tím trpět nebude a zákonu je učiněno zadost.
- Neděle 3. června 2012 ve 23:13® osprey
jiret> I ten plastový stačí. Někdy je i lepší.
A moc se bojíš. Jsou chlapi, co se nebojí mít sedm kaprů ve vezírku a ty máš strach vysvětlit porybnému, že jsi nechal doma peán.
Já ho nedávno taky zapomněl. Nevadilo mi, že mě může někdo peskovat, ale poškodil jsem kvůli tomu jednu rybu a to mě mrzí.
- Neděle 3. června 2012 ve 23:03® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
jk1905> Imperium je taková rozumná klasika za malý peníz. Chytatelný prut. Mít ho před 15 lety, pískal bych si.
Ale věř, že polovina prutů je použitelných. Vybrat si musí ten, co s tím bude chytat.
- Neděle 3. června 2012 ve 22:59® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.6. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Sice jsem tu v diskuzi sliboval, že kajak spustím na vodu někdy v říjnu, ale včera večer jsem se zastyděl a dojel ho namočit. Je to zajímavý pocit, vidět místa, kde dvacet let chytám, najednou z vodní hladiny.
Ryby moc nespolupracovaly, ale bylo mi to celkem jedno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2012 v 15:48® osprey
kaprisko> Je to použitelné, ale za tu cenu zase nemůžeš chtít zázraky.
Přijde na to, co si od toho slibuješ.
- Neděle 3. června 2012 v 15:46® osprey
vladah> Je to laminát. Poněkud gumové a těžší než uhlík. Zásek bude slabší, má to trochu jemnější špici. Co se týče odolnosti, laminát ji má vysokou, o tom žádná.
Osobně bych tenhle prut za nějaký speciál na sumcovláčku nepovažoval. Al určitě se s ním ledacos fousatého vytáhnout nechá.
- Neděle 3. června 2012 v 10:45® osprey
Já myslím, že kolega nahazuje už natolik dobře, že trénovat nemusí. Jen se tam občas připlete nějaká zlomyslná větev. Kdo nechytal na zarostlém potoce, ten neví…
Spíš by to asi chtělo nějakou tu rybku na prutu.
- Neděle 3. června 2012 v 10:40® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
BigMike> Za co jste demonstrovali? Tolik lidí jsem na rybách viděl snad jen na chytejsrazu.
- Neděle 3. června 2012 v 10:39® osprey
TOMMY CATFISH> Měl bys víc přemýšlet, co přesně chceš vyfotit.
Zajdi na nějaký fotoserver a podívej se na fotky, které tam najdeš.
Jde taky o to, s jakým účelem jsou fotky pořízeny.
- Sobota 2. června 2012 ve 13:42® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Bonis317> U sumcařiny ne. Ale vláčím se smekacími navijáky i multíky a tenhle problém mě netrápí.
I mezi sumcaři jsou uživatelé obou typů navijáků a to i v kategorii lovců ryb kolem 2 m.
Nakonec by ale v odolnosti vyhrál multík.
Do dalších teorií se pouštět nebudu. Nejsem sumcař.
- Sobota 2. června 2012 ve 13:31® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Bonis317> Jo, to je solidní kalibr.
- Sobota 2. června 2012 ve 13:30® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
mvincik> Já? Já nejedu, dokud mě nevytáhne hecht.
- Sobota 2. června 2012 ve 13:26® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Fishing Team Romeo> A ten úvod každého tvého příspěvku ti taky počmárali kluci? Kdybys chtěl, máš v tom spoustu fotek nepopsaných.
Prosím tě, domluv se s Davidem ohledně reklamy. Já mažu z hloubi duše nerad a většinou jen vulgarity a útoky na návštěvníky serveru. Tohle tu trpím jen kvůli tomu, že jsi pro chytej psal články apod.
- Sobota 2. června 2012 ve 13:21® osprey
jk1905> Měl jsem v ruce dražší Pezony a ta značka nedělá špatné pruty. Rozhodující je, jak ti bude sedět a to nevyřešíme po síti, i kdybych ten prut měl tady doma.
- Sobota 2. června 2012 v 11:00® osprey
jinez> Ono to chvilku trvá než člověk pochopí co a jak. Vše může výrazně urychlit pomoc zkušenějšího kolegy.