Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 30. května 2012 ve 22:57® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.5. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Zbylo mi krmení po včerejším natáčení a tak jsem se rozhodl trochu nakrmit a zároveň potrápit ostroretky.
Tu největší, kousek přes 50 cm, jsem chytil dost kuriózně – při odchodu od vody jsem zvedl prut, který se 15 minut ani nehnul a byla na něm ryba, regulérně chycená za tlamu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 ve 22:23® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Fishing Team Romeo> V pohodě, víš, že já tyhle věci nehrotím. Pokud jde o chování ryb – ono stačí, aby se jinak míchala voda v moři.
- Středa 30. května 2012 ve 22:17® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
kety.vydra> Souhlasím s tebou.
- Pondělí 28. května 2012 ve 22:20® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Alov> Já myslel, že spíš popohnat toho chlapa, co s tou klikou točí.
- Pondělí 28. května 2012 ve 22:18® osprey
- Diskuze: Plavaná
jirka199> Pokud ti jde o peníze, tak i splávek z husího brka svoji práci odvede.
Důležité je, jak si sestavíš udici a jak ten splávek vyvážíš.
- Pondělí 28. května 2012 ve 22:15® osprey
- Diskuze: Feeder
skwor> Myslíš, že se v tom Reaktoru taky musejí každé tři roky vyměňovat palivové tyče?
- Pondělí 28. května 2012 ve 22:13® osprey
Alov> Kdepak, je to liknavostí obsluhy na klice č. 3 v naší obecní elektrárně
- Pondělí 28. května 2012 ve 20:43® osprey
jirka199> He?
- Pondělí 28. května 2012 v 18:59® osprey
Fishing Team Romeo> Polej oba. Být mokrý při focení s rybou je dneska in a té krve je tam fakt moc.
Já vím, že dostat takovouhle rybu do lodě není sranda, ale fotka plná krve prostě nevypadá pěkně. Prostě tu rybu příště opláchni – je to lepší prezentace rybáře, firmy a vůbec se na to člověk koukne s větší radostí.
A dej sem příště zase něco, tohle je krásný fiš.
- Pondělí 28. května 2012 v 18:54® osprey
lunimus> Můžeš mít klidně matchku 390 cm nebo boloňku. Svět se nezblázní.
A že pozdravuju Luba
- Pondělí 28. května 2012 v 18:52® osprey
- Diskuze: Sumcařina
David Havlíček> Zařízení pro lepší příjem signálu – vícepásmová anténa. Jednou to bude evoluční hit
- Pondělí 28. května 2012 v 18:50® osprey
Já su tak šťastné… Poslední dobou jsme měli v domě na jednom fázovém okruhu podpětí, systematicky mi padal počítač, hodiny práce v pytli, protože ne vše se vždy zálohuje. Včera jsme už rozkuchali krabice po celém baráku, zjistili, že chyba není u nás a jel jsem přitom přes prodlužovačky.
Dnes tu byli lidi od e-onu, odlapil jsem je na ulici a už to řešili – soused mě se stížností o den předběhl (řekl bych, že nekuchal ty krabice). Teď už mám v zásuvce zase stabilních 230 V a těším se, jak si ušetřím nervy.
- Pondělí 28. května 2012 ve 13:13® osprey
Fishing Team Romeo> Šmarjá, chlape, sežeň si někde kyblík od Primalexu a polej mu před focením tu hlavu
- Neděle 27. května 2012 ve 22:05® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
kubas> V přívlači nebo v hokeji?
- Neděle 27. května 2012 ve 22:05® osprey
Míra Z.> Všechno, co funguje, je dobře. Popřemýšlej ale, proč byl k tomu potřeba ten splávek. Třeba by se pak dal vynechat.
- Neděle 27. května 2012 ve 12:17® osprey
Scanix> Dík. Prut je levný laminátový klacek, který nejspíš snese opravdu dost, naviják je levný kousek na tresky. Na malé sumce stačit bude, do velkého by se s ním asi nevyplatilo moc opírat. Nevím kde je ta hranice. S opravdu silným sumcovým cajkem a šňůrou od 50 kg výš jsem rybu nikdy nezdolával.
- Neděle 27. května 2012 v 11:33® osprey
Bonis317> Odkazy už jsou bohužel nefunkční.
Ale šetřit na sumcovém cajku není dobrý nápad. Ono rybu do těch 130 cm vytáhneš s trochou štěstí na kdejakém cajku, jenže…
- Neděle 27. května 2012 v 11:29® osprey
Bonis317> Naprosto nevím, kde jsi přišel na to, že na Orlíku a Kořensku se chytají ryby do 130 cm. Zejména na Orlíku se ryby přes 2 m loví každoročně.
- Neděle 27. května 2012 v 11:13® osprey
Scanix> Hodně pod dva metry. A měl jsem štěstí.
- Neděle 27. května 2012 v 11:11® osprey
Mrakoš> Pod větvemi je to jinak. Ale chytat, sekat i zdolávat lze s prutem položeným vodorovně.
Na 3 – 4 m jsem odchytal vycházku, z níž je poslední zápis Z lovu.