Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 2. května 2012 v 9:06® osprey
- Diskuze: Feeder
kety.vydra> Zajeď. Byl jsem tam, mám už rok a půl zpracovaný materiál na článek. Ještě se tam s námi převážel i kolega Sander.
V Buštěhradě jsem nikdy nebyl, to je nudná zástavba kousek od Kladna. Ale to údolí Berounky kolem přívozu, to je nádhera. Před dvaceti lety tam byly nádherný parmy. Dneska… nevím.
- Úterý 1. května 2012 ve 21:16® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaDová> Slušný výkon. Každopádně ode mě pozdravuj.
- Úterý 1. května 2012 ve 21:10® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaDová> Doufám, že nezůstane jen u této ryby.
Přesněji řečeno, přeju si, aby nezůstalo.
Tento příspěvek byl editován 1.5.2012 21:10:47 uživatelem osprey. - Úterý 1. května 2012 ve 20:51® osprey
- Diskuze: Slovensko
lunimus> No vidíš, jak ti to jde
Jen tak dál.
- Úterý 1. května 2012 ve 20:38® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Taky zajímavost.
„Češi ovládli žebříček neřestí podle Bloombergu“
- Úterý 1. května 2012 ve 20:27® osprey
Sea Lion> Ona ta jeho fantazie byla dost podpořená tím, co stačil prožít. Já si zas vážím jeho schopností vnímat věci kolem sebe a vcítit se do pocitů druhých.
Škoda, umřel moc brzo.
- Úterý 1. května 2012 ve 20:23® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.5. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem si po boku dvou kolegů odbyl po dvou letech zase jednu vycházku „long distance feederu.“ Prostě lov na vzdálenost „co to doletí“. Trochu jsem se s tím pral, ale nakonec to docela fungovalo. Chytal jsem zajímavým mixem náčiní, na dva pruty s jinou akcí osazené různými montážemi. Bylo to docela zajímavé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2012 ve 20:02® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Venik2> SPRO Passion, WFT Braid Spin (starý, co se doprodává).
- Úterý 1. května 2012 ve 20:01® osprey
MIG-35> Kamarád dnes chtěl ukázat, jakže se na ten feeder sedá a tak jsme to prubli. Dneska jsem měl dobrý krmení – pro změnu si chodili chlapi plnit krmelce ke mě
- Úterý 1. května 2012 ve 20:00® osprey
Míra Z.> Lovil na cit a na bič na drát. To je podobné. Na cit lovím rád dodnes. Když berou ty správné ryby, tak radši než na feeder.
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:32® osprey
peta128> Že by?
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:21® osprey
- Diskuze: Slovensko
lunimus> Snad sis našel čas i na ryby. Plavou tam. Já je viděl
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:19® osprey
MIG-35> To je daný dějinama. Byl jsem ve Švédech a oni neměli už stovky let na svým území válku, změnu režimu, nic. Majetek má jasné vlastníky a souseda potřebuješ, protože nikdy nevíš, co se ti stane. Tam se lidi nenaučili s věcma vyjebávat, obcházet předpisy a podobně. Protože v klidu si zavedli jen takové, co reálně potřebujou. My jsme naučení se vším vydrbat.
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:12® osprey
MIG-35> Jedu s kamarádama. Žádný cíle, žádná předsevzetí. Prostě jen jedu. Zatím ještě můžu – to je jeden z důvodů.
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:02® osprey
MIG-35> Bojím se, že teď už to nepůjde. Pracuju na tom, abych mohl v pátek odjet na sever.
Až se vrátím, domluvíme se. Ono se to zatím vytře.
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 23:00® osprey
peta128> Hele, je to to, co jsem psal dole – dodržování zákonů a vymahatelnost práva. Nejde jen o cikány. To jsou politici, pytláci, lidi, co jezdí jak prasata, borci na čtyřkolkách v lese…
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 22:48® osprey
Míra Z.> Nevím, jestli jsem vyhrál nějakou soutěž v češtině, ale asi ne. Uměl bych psát vznešeně a kultivovaně, ale ono to o tom kolikrát není.
Z těch, co to věděli, bych si dovolil jmenovat Jana Wericha nebo Otu Pavla.
Zítra chtěl kamarád ukázat něco s feederem, tak skončím někde, kde jsem nikdy nebyl a budu vymýšlet, co s tím. Tak jsem zvědav.
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 22:44® osprey
MIG-35> Já bych to střílel neregulérně
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 21:18® osprey
nnnap> Myslím, že ten konec je otevřenější, i když růžově ho taky nevidím.
Evropa momentálně dojíždí na svoje přehnané lidumilství navozené strachem z klíčových událostí 20. století – hospodářské krize, druhé světové, studené války a konce éry kolonialismu. Na druhou stranu dnes je většina problémů globálních a izolace nás nespasí.
Stát se může cokoli. Každopádně vize, že si tady budem další desítky let užívat ve stylu posledních 10 let, je iluze.
- Pondělí 30. dubna 2012 ve 21:03® osprey
Míra Z.> To je tím, že Horáčka baví normální svět. Ten obyčejnej krásnej, s normálníma lidma, věcma, problémama.
Když to tak čtu, vidím, jak čím dál víc píšu nespisovně. Ale ono to v té učesané formě prostě nevyzní.
Navíc jak u feederu jednou pochopíš, jak to funguje, tak už žádná DVD nepotřebuješ. Zůstane jen hledání toho, jak se věci aktuálně mají. Někdy to jde samo, jindy to nejde skoro vůbec, ale takový je život.