Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 18. dubna 2012 v 9:58® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor> My ho nesestřelili. Ale kdyby byl hlad, místo pstruha by se ještě dal…
Takhle to dopadá, když vytáhnu na ryby. Na prutu kulový, ale kolem se dějou věci…
I když na prutu kulový nebylo, jenže chlubit se malými nemá smysl. Vlastně nemá moc smysl je ani chytat.
No a Karel nás vypek. Tyhle vysazenky mají v řece prd životnost

- Úterý 17. dubna 2012 ve 22:26® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.4. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s mvincikem, poněkud neuspokojeni včerejší procházkou kolem rozvodněné strouhy, podnikli výpravu za šupinou.
Chtěli jsme ulovit pstruha jako prase. Bohužel, vyšlo z toho jen prase jako pstruh. Prut Dragon Destiny si s ním ovšem hravě poradil.
S rybami to bylo slabší. Měl jsem, pravda, jedno eso v rukávu – ochočeného tříkilového pstruha Karla, se kterým jsem se před zahájením dohodl, že se ode mě nechá za hrst bílých červů chytit. Bohužel, zahajovali jsme vlastně o den déle a prostoduchý Karel nedokázal v řece tak dlouho přežít. Podala si ho vydra a skončil ohlodaný na břehu.
Nakonec jsme ovšem nějaké ryby pochytali a zachránili jsme jak svou rybářskou čest, tak i své otřesené rybářské sebevědomí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2012 ve 20:03® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
satan666> Dej si do vyhledávače značku Sébile. Dělá i popy na moře a mám dojem, že se jich k nám pár dovezlo.
Přesně jak potřebuješ.
- Úterý 17. dubna 2012 ve 20:01® osprey
pemalda> Poskytl jsem fotky výměnou za možnost udělat článek o akváriích.
Ani jsem zatím neviděl, jak to vypadá. Budu se muset dojít podívat.
- Pondělí 16. dubna 2012 ve 21:06® osprey
sethy> Gratulace. Já jel k potoku a ono to mělo větší průtok než Vltava pod Lipnem

- Pondělí 16. dubna 2012 v 19:09® osprey
vodar> No vidíš ho, potvoru. Budeš muset pořídit něco s většíma vůlema na deštivý dny

- Pondělí 16. dubna 2012 v 19:01® osprey
Erik> Když už si beru rybu, zabiju ji okamžitě. Nejen pstruha.
Pokud se bojím, že by se mi zkazila, tak si ji neberu. Tu svoji jednu dvě ryby za měsíc si tímhle způsobem bez problémů odnést dokážu. Často jsou to ryby, které jsem stejně poškodil a zabít je prostě musím. Když jsem na pstruhách, tak obvykle beru právě ty, co jsou blbě seklí.
- Pondělí 16. dubna 2012 v 18:58® osprey
miluju přívlač> Co chceš slyšet. Tyhle levné pruty jsou stavěné tak, aby se s nimi dalo vláčet a v zásadě splnily, co se od nich žádá. Na druhou stranu – ničím nenadchnou. Speciálně v takovéhle délce. Ve 180 – 210 cm se to v pohodě dá.
Co si od něj slibuješ?
- Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:46® osprey
džigit> Kam jsi měl jet na cihelnu?
- Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:29® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
coney> Musíš rozlišit, jestli kluk má nebo nemá povolenku.
Bez povolenky smí manipulovat s jedním prutem dospělé rybařící osoby. (máš dva pruty a s jedním z nich si může chytat syn).
Pokud mu budeš kupovat povolenku, tak mám pocit, že existuje možnost koupit mu na jeden nebo na dva pruty. Aby se mu ale mohla koupit povolenka, měl by splnit (nebo obejít, což se v této zemi zhusta děje) určitá kritéria.
- Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:24® osprey
MIG-35> Když na to přijde, Blablanice dá 300 kubíků (ne Vágnerů). Labe u Hřenska hadr

- Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:11® osprey
troutkiller> Prošel jsem se, zabrodil co malý gumáky (ty pod kolena) dovolily, zjistil, že gumy, co mám na pstruhovku, mi vesměs ani nedopadnou na dno, znechuceně vyndal wobbler, ten se maximálně po třech metrech obalil bordelem a tak jsem to zabalil a ještě jednou se prošel.
Hezký zahájení. Byl jsem tam sám, viděl spoustu havětě (namátkou skorec), necintalo tak, aby mi to zas tolik vadilo a hlavně jsem byl celkem brzy doma.
Očekávaný průběh a docela mi ta procházka udělala dobře

- Neděle 15. dubna 2012 ve 22:04® osprey
Pichmond> Souhlas.
- Neděle 15. dubna 2012 ve 14:35® osprey
mvincik> Na šestou nevstanu ani za boha. Takže máš dvě hodiny náskok

- Neděle 15. dubna 2012 ve 14:19® osprey
Erik> Od 16.4., ale se všemi pravidly platnými na pstruhové vodě (jeden trojhák max., v některých krajích háčky bez protihrotu atd.).
- Sobota 14. dubna 2012 ve 13:13® osprey
- Diskuze: Muškaření
brčal> Přijde mi, že to má nízkou balistickou odolnost a špatné pokrytí oblasti krku. V tom bych se bál k vodě

- Sobota 14. dubna 2012 v 11:35® osprey
hecht> Včera jsem byl vzhůru do pěti (to je extrém, se mi to tak blbě sešlo), ale stejně bych na tebe neměl čas.
- Pátek 13. dubna 2012 ve 23:10® osprey
No fajn. Tak dobrý ráno všem.
Zkusím zahájit den něčím příjemným. Asi se půjdu vycpat. Pardon, vyspat.
- Pátek 13. dubna 2012 ve 22:54® osprey
timbab> Ještě né.
Ale za deset minut ti popřeju dobrý ráno

- Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 23:00® osprey
- Diskuze: Plavaná
noba> Já myslel, že se svou postavou si prostě na místo lovu zabrodí a ošacuje si to tam