Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 27. března 2012 v 15:29® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

MIG-35> Že jsi to ty, vyrobím ti dvanáctipixelovou fotku:-)) Bude to bomba.

Nadchlo mě to. Na co miliony pixelů.

mvincik> Černou plotici od Lorpia jsem tady koupil naposledy před 2 lety. Takže beru, co se dá. Asi ale nechám experimentů (ty konce jsou strašné) a koupím dva pytlíky od Mila.

Úterý 27. března 2012 ve 14:14® osprey
osprey

BigMike> Slušnej výkon a vypadají dobře.

Úterý 27. března 2012 ve 14:13® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

maatesaak> Jde o to, čeho chceš dosáhnout. Udělat se to dá. Já většinou vybírám směs už obarvenou.

Úterý 27. března 2012 ve 14:11® osprey
osprey

MIG-35> Potvrzuju, orel na fotce nalezen. Nedalo to moc práce.:-)

Díky za dnešní vycházku – tobě i Mírovi.

Pondělí 26. března 2012 ve 20:19® osprey
osprey

mvincik> Jo, jdu si to nadělat. Dobrou.

Pondělí 26. března 2012 ve 20:17® osprey
osprey

Scanix> Vidíš, já ani nevím, že o tom sivenovi víš. Letos jsem to u vás byl zkontrolovat jen jednou – tloušti, plotice a ostré.

Den nato pak kdosi psal do Z lovu, že z fleku, který se mi z toho mála, co bylo na fotkách vidět, zdál povědomý, tahal jen plotice a tlouště nikoli… :-))

Pondělí 26. března 2012 ve 20:11® osprey
osprey

mvincik> Myslím, že vím kde i proč. Ale třeba myslím špatně.

Duhák by byl zajímavé zpestření, ale nepojedu tam kvůli tomu. Navíc mě už nějaká partyja vytáhla k vodě.

Pondělí 26. března 2012 v 19:28® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> Samozřejmě. A vzpomínám na to rád. Dokonce jsem chytával plavačku s přívlačákem 180 cm (na rybníku) a jak to šlo.

Ale poměrně brzy jsem se dokopal k matchce. Nežral jsem celou zimu, abych na ni měl – plus černé Shimano Aero.

Vozil jsem to pak s sebou na kole všude. To Shimano mám dodnes a pořád chytá jako prvosledový naviják, letos odchytalo skoro vše.

Pondělí 26. března 2012 v 18:39® osprey
osprey

Beer.Beda> Taky jsem měl prut, se kterým jsem v zimě chodil plavačkovat, v létě s ním chytal na těžko a protože to byl teleskop, vozil jsem ho v batohu na delší cesty na přívlač. Má ryby od oukleje po stodvacítku sumce:-)

Koho by zajímalo, jak vypadá takovýto úžasný univerzál, tak teleskop 3 m do 60 g.

Pondělí 26. března 2012 v 18:11® osprey
osprey

FrantaX> S feederem se chytat na plavanou dá, stejně jako s plavačkovým prutem feedrovat.

Není to ale ono. Záleží na tom, jak si tu plavanou představuješ. Každopádně jsou na plavačku i horší pruty – třeba přívlačáky:-))

Pondělí 26. března 2012 v 18:07® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

Lovec duchů> V jakém smyslu „dá chytat“. To, jestli se to smí, se najde v papírech nebo na webu. Zamrzlé to asi už nebude a jestli ti jde o to, jestli už se tahají kapři, tak je daleko lepší být tím prvním, kdo je začne tahat.

Tady na jihu Čech už se kapr chytat dá. Já je chytat nechci, v podstatě se jim vyhýbám a stejně už dva mám.

Pondělí 26. března 2012 v 18:03® osprey
osprey

timbab> Ono je stejně jedno, co bychom rádi. My o tom rozhodovat nebudem:-))

Pondělí 26. března 2012 v 17:46® osprey
osprey

sunet> Já bych ho naopak nechal trvale – v létě, když člověk vstává, aby byl za svítání u vody, tak to je nekřesťanskej čas. A celou zimu je večer hned tma.

Nic neměnit, nechat letní od ledna do prosince.

Neděle 25. března 2012 v 15:38® osprey
osprey

MIG-35> Já vím, to není o tom, že by nebyly. Ale jsou jenom teď na jaře a člověk si musí do toho lesa dojít. Úplně největší koberce jsem viděl na jednom místě u Lužnice, ale to údolí tam u vás je taky fajn.

Rybář by neměl být slepý. Vždycky je na co koukat.

Neděle 25. března 2012 ve 14:29® osprey
osprey

mvincik> Právě jsem si dal do pořádku svůj fotografický archiv. Pak bude třeba zazálohovat. No a pak bude třeba vytvořit nějaké hodnoty…

A záleží, jak to ze mě poleze.

MIG-35> Díky. Pamatuješ si. Jo, tohle jsou moje kytky. Nepěstuju je, nezalívám, netrhám. Jenom když kvetou, jdu se podívat.

Sobota 24. března 2012 ve 23:49® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

Prošli jsme se kolem vody s kolegou a sem tam si i sáhli na rybu. Pěkné to bylo.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48114.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48115.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 24. března 2012 ve 23:38® osprey
    osprey

mvincik> Já nevím, co bude v úterý. Ani jsem nevěděl, že dnes někam pojedu s hechtem. Pomohl mi porazit strom a tak jsem k němu přisedl do auta…

Otázkou taky je, kolik zítra stihnu udělat práce.

Sobota 24. března 2012 v 19:43® osprey
    osprey

MIG-35> Jo, najíždí to. My dnes s hechtem provedli průzkum bojem. Ryb méně, ale bohaté druhové spektrum a hlavně jsme prohlédli, obešli, vyzkoušeli, viděli…

Tohle je jedna z nejkrásnějších části sezóny.

Sobota 24. března 2012 v 19:28® osprey
    osprey

skwor> Opatrně s kontrastem. Hlavně ten jeden tloušť ve Z lovu.

Naopak tomu tady bys mohl trochu pohnout úrovněmi nebo křivkami. Zkus to, uvidíš, co to udělá.

Sobota 24. března 2012 v 19:26® osprey
    osprey

MIG-35> Já se zvrtnul zpátky k plavané. Ještě chvilku budu koupat špunt.