Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 24. března 2012 v 19:24® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mirek66> To víš – takový krásný den tu nebyla ani noha. Dokonce i redaktor se věnoval domácím pracem a posléze se vydal pro inspisraci k vodě. Inspirace byla velmi inspirativní

- Pátek 23. března 2012 ve 21:48® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
ssg.Jimmy Wild> Nikdy nebudeš spokojen. Ale vždycky se můžeš snažit

- Čtvrtek 22. března 2012 ve 23:37® osprey
- Diskuze: Feeder
noba> Jeden dělá, co může, ale ten šok. Držíš prut bez prutu a víš, že když to urveš, tak už ti takovej zůstane

- Čtvrtek 22. března 2012 ve 23:35® osprey
Mrakoš> Jo, psát budu. A moralizuju dost. Rád bych, aby lidi postupně došli k tomu samému, co ty. Mě se ten tvůj příspěvek hodně líbil. Dokonce si myslím, že kdybys to rozepsal jako článeček (já bych to případně mohl trochu učesat), tak by to vyznělo líp než ode mě.
Smysl rybařiny je chodit k vodě. A k tomu potřebujem tu vodu a v ní ryby. No a naše konání by k tomu mělo směřovat – abychom měli vody s rybami.
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 23:30® osprey
noba> Já furt čekám, kdy David někam lópne to video, jak jsem vytáh kapra jen na spodní díl s prvním očkem. To byla akce prutu!
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 22:13® osprey
Libor> Se teprve zahřívá

- Čtvrtek 22. března 2012 ve 22:12® osprey
noba> Může. Ale je dobré sundat feederšpic.

- Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:56® osprey
- Diskuze: Plavaná
PetrZ> To je v pořádku. Ale aktivní lov je o pokoře a pochopení. Kdykoli jsem se z tohohle odchýlil a hledal zkratku, dostal jsem přes hubu.
- Čtvrtek 22. března 2012 v 19:18® osprey
Mrakoš> Však se taky podívej, kdy jsem napsal poslední článek o tom, jak štiky chytat.

Tady v kraji se to umění štikolovu přesunulo do roviny „jak chytit štiku dřív, než ti ji někdo jiný sežere“.
- Čtvrtek 22. března 2012 v 19:15® osprey
PetrZ> Letos jsem z tebou uvedených lokalit byl jen na Vltavě v ČB. Zachytal jsem si celkem slušně, ale máš pravdu v jednom. Není to snadné. Návod nedám. Jednak by byl dlouhý a komplikovaný a jednak bych si tam příště opět rád zachytal. A můžu říct, že ty doby, kdy to šlo prakticky samo, jsou dávno pryč.
Vnadění funguje. Bohužel jsem udělal zkušenost, že při vnadění lovím větší počet menších ryb a to mě moc neláká.
- Čtvrtek 22. března 2012 v 19:02® osprey
krysak1> A k čemu ti ten okovanej krmelec na feederu bude?
- Středa 21. března 2012 v 16:10® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
kety.vydra> To nejsou venkovani.
- Středa 21. března 2012 ve 13:11® osprey
- Diskuze: Muškaření
JHolc> Ona i ta muškařina chce trochu slušnější rybu. Potočák 15 cm je ryba, kterou zoufale chytit nechci, i když se občas chytí sama.
Já si byl dneska po zimě trochu nanečisto zaházet. Trochu jsem s tím laboroval, ale rozhýbal jsem to. 16.4. budu teoreticky připraven. I když asi zase vyhraje vláčka

- Středa 21. března 2012 v 0:45® osprey
CeP> A nekrofil, protože je má rád i po smrti. Pečený.
Obecně vzato, jsme všichni tlupa úchylnejch hajzlů

- Úterý 20. března 2012 ve 21:51® osprey
PetrZ> Jde o to, čemu říkáš šoulačka. Já jsem příliš rychlý na to, abych u toho ještě vnadil.
A když se naopak držím jednoho fleku, zvětším nástrahu a snažím se o co nejzajímavější rybu.
Teprve, když si jsem fakt jistý, že mi to něco dá, jsem ochotný i vnadit. Ale pak už jde o to, co chci za rybu. Kapr, ostroretka a tloušť, to je co druh, to jiný přístup.
- Úterý 20. března 2012 ve 21:48® osprey
hecht> Takovýho jsi loni mohl na Sandeřím dát. Já měl asi 45 cm, Petr i víc. A nějakou vejtržnici bys tam jistě potkal.
- Úterý 20. března 2012 ve 21:45® osprey
MIG-35> Jen počkej. Za chvliku to bude mít každej a pak teprve uvidíš, co je to za vopruz čučet tři hodiny na špičku, která se ani nehne.
I když je fakt, že plotice se možná nevychytají. V čudlách je naše budoucnost

- Úterý 20. března 2012 v 19:24® osprey
chosebaits> Neboj. Předpokládám, že někdy během jara si jednoho kapra odnesu. Když budu hodně hladovej, tak možní i dva.
Jestli nezapomenu, dám ti příležitost, abys mě mohl veřejně hanit a tupit, protože my masaři si nic jiného nezasloužíme

- Úterý 20. března 2012 v 19:21® osprey
Segoves> Znám, už jsme ho tu také vkládali. Já a ještě někdo.
Je to krásná záležitost. Muškaření je intenzivní rybařina, žádné ponocování u pípáků.
- Úterý 20. března 2012 v 19:09® osprey
chosebaits> Jsi masař a protože jsi se s námi nepodělil, podrobíme tě tady zdrcující kritice.
Až chytím prvního slušného kapra já, budeš mi to moci oplatit