Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 20. března 2012 v 17:04® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

noba> Hezkej flíček. Zkoušel jsi někdy chytat z té špice proti proudu výš?

Úterý 20. března 2012 v 17:02® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

MIG-35> Jenže jsou to peníze realizovatelné krátkodobě. V dlouhodobém horizontu to skončí prodělkem, ale koho zajímá, co bude za 20 let. Politici už nebudou ve funkcích, podnikatelé založí nové firmy, mladá generace nemá vůbec šajn, co bude dělat za 20 let… Vydělávat se musí okamžitě a za jakoukoli cenu.

Máš pravdu, jsem z venkova a jde to do kopru.

Úterý 20. března 2012 v 15:39® osprey
osprey

Fryw> Dnes se nedomýšlejí souvislosti, každý prosazuje své myšlenky bez ohledu na následky, politická rozhodnutí jsou výsledkem lobbistických tlaků a nikoli zdravého rozumu.

Nemám pocit, že by to v rybařině bylo o tolik lepší.Třeba takové vysazování duháků – to je jen iluze toho, že dovedeme řeky zarybnit. Nic víc než iluze.

Úterý 20. března 2012 ve 14:01® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Muškaři, jukněte na toto. Takhle by se muškařina líbila mě.

http://www.chytej.cz/…roosterfish/

Úterý 20. března 2012 v 10:23® osprey
osprey

noba> Nejde o to, kolik je v řece, jde o to, kolik je tam, kde chytáš. Ale je fakt, že na dolní Vltavu nebo Labe bych taky bral feeder mnohem radši. Člověku odpadne spousta starostí.

Úterý 20. března 2012 v 10:19® osprey
osprey

Pánové, vy jste z toho udělali tak veselou záležitost, že mu to ani nemůžu smazat:-))

Úterý 20. března 2012 v 10:18® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

lunimus> Chce to měděný chladič od PC s cirkulací kapaliny a pořádným ventilátorem. Podmazat silikonovou teplovodivou pastou a přiložit na čelo.

V případě nedostatečného výkonu lze použít i chlazení tekutým dusíkem.

Úterý 20. března 2012 v 10:15® osprey
osprey

Fryw> Protože slepice žačíná nést ve stáří několika měsíců. Protože přírodní biologické zákony jsou nadřazené těm tržním. A protože kdybychom nebyli hovada, tak tady žádný problém není.

Mimochodem – máme doma asi deset vajec a mě osobně je celé tohle šílenství u análního otvoru. Jenom se občas stydím a lituju, že jsem se nenarodil třeba jako Švéd.

Pondělí 19. března 2012 ve 12:51® osprey
osprey

janaR> Deset zrnek kukuřice by takovýhle dopad na braní ryb mít nemělo. Stává se mi, že bývá rychlý začátek a pak to rychle zvadne, aniž bych tam cokoli házel. Někdy je to i tím, že člověk „popíchá“ první hejno a pak čeká až najede něco dalšího.

Pondělí 19. března 2012 v 11:14® osprey
osprey

Inferno08> Já vím. Když tu ale všichni vybalíme svou osobní špínu, bude to zajímavé pár dní a pak se každý z nás těmhle stránkám zdaleka vyhne.

Samozřejmě jako vtip to beru:-)

Neděle 18. března 2012 ve 21:30® osprey
osprey

PetrZ> Krásné vody, o kterých píšeš. Jen co je pravda…

Neděle 18. března 2012 ve 21:29® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

timbab> Nevím, jestli si vede deník, ale jako malý si vedl nočník. Já ostatně taky. :-))

Neděle 18. března 2012 v 15:21® osprey
osprey

TOMMY CATFISH> Tobě taky, kolego.

Neděle 18. března 2012 v 15:20® osprey
osprey

cormaxx> Knotless snap

například zde:

http://www.havsfiskecenter.se/…1-10-st.html

Neděle 18. března 2012 ve 13:16® osprey
osprey

Alivio> Slušnej úspěch. Já mám dva chlapce technicky orientované. Naviják ti rozeberou a složí, jeden z nich by ti udělal na počítači i jeho 3D model, ale kapr je jim ukradenej:-))

Neděle 18. března 2012 ve 13:06® osprey
osprey

Alivio> Dej mu ho k okousání do kočárku:-))

Neděle 18. března 2012 ve 12:53® osprey
osprey

chosebaits> V mém případě platí, že na stromě. Je nejvyšší čas to ostříhat. Ale už dělám.

Sobota 17. března 2012 ve 21:57® osprey
osprey

František> Jo, vydry s tím umějí zamávat. Ale tady už jsou ryby v pohybu, takže nejsou jen na místech, kde zimovaly.

Sobota 17. března 2012 ve 21:55® osprey
osprey

MIG-35> Už dvacet let běhám a jezdím s hadrovým futrálem metr třicet dlouhým. Dvakrát jsem přitom ten prut poškodil. Je to o zvyku.

Pokud jde o to, kde se pohybuju, tak maximálně se můžeš pohybovat na stejně nepřístupných místech jako já. Jestli i na horších, tak to dej vědět, já si sednu a budu se na to dívat:-))

Sobota 17. března 2012 ve 21:41® osprey
osprey

MIG-35> Jezdil jsem s třídílnou matchkou 390 cm v ruce na kole patnáct let spoustukrát za jaro na přehradu (mám to 16 km).

Je to o zvyku. Vláčák vozím podle vody na kole i rozložený.