Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 15. března 2012 v 19:52® osprey
osprey

hraji> Ty už víš, kde jsem byl a ostatní by měli vědět jen to, že když budu celý den u compu, tak nebudu mít o čem psát a fotky si budu muset kupovat ve fotobance (nebo od Libora):-))

Středa 14. března 2012 ve 20:28® osprey
osprey

skwor> Nevím, jak špatnej je tvůj den, ale já právě přišel o půldenní práci. Z hlediska mých kreativních možností je to práce celodenní.

Středa 14. března 2012 v 15:16® osprey
osprey

mannice> My si tu pitomou povahu hýčkáme. Je to teď hodně na vás mladých. Nenesete si tu zátěž starých časů.

Středa 14. března 2012 v 15:14® osprey
osprey

džigit> V pohodě. Ono je těžké se domluvit a naprosto jednoznačně táhnout za jeden provaz. Chce to čas.

Taková ta absolutní ochrana přírody je taky nesmysl – podívej, jak dopadl kormorán.

No nic, měli jsme to řešit dávno a byli bychom dál.

Středa 14. března 2012 v 15:05® osprey
osprey

mannice> A přesně o tom to je. Lidi nemají informace.

To je to, co chci – informovat, ukazovat, dávat na výběr. Vybírá každý sám za sebe.

A k té veřejnosti – teď nám tu ve vsi uřízli 4 lípy. Ženu to pobouřilo, tak jsme šli za starostou půjčit si dendrologický posudek.

A pro zajímavost – vložil jsem tady za poslední roky do Krátkých zpráv všechno, co jsem o tom projektu našel. Mohli jsme začít dávno.

Středa 14. března 2012 v 15:00® osprey
osprey

džigit> Vůbec jsi nepochopil.

Mimochodem, podepsal jsem to. Ale až po tom, co jsem si dobře prohlídnul, co podepisuju.

Středa 14. března 2012 ve 14:57® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

MIG-35> Já viděl včera ospreye, toho opravdovýho.

Ptáci jsou v pohybu.

Jinak orel mořský mi občas lítá nad barákem. Je to paráda. Křídlo jako žehlicí prkno…

Středa 14. března 2012 ve 14:17® osprey
osprey

MIG-35> Mořáků? Myslíš morčáky velké – takové ty kachny, kde je kačer skoro bílý?

Středa 14. března 2012 ve 14:16® osprey
osprey

džigit> Nejde o sílu, ta je třeba.

Ale měl by ses rozhodovat s tím, že přesně víš, o co jde. Jinak je to manipulace s lidma.

Mělo by se ukázat, kolik to vydělá, kolik vznikne pracovních míst, jak moc to plavbě skutečně pomůže, když ti Němci nespolupracují a proti tomu co se zaplaví, co tam vyhyne, kolik majetku bude zničeno. Jasná pro a proti.

Všimni si, že se tohle nikde zásadně nedělá.

A jestli v té zprávě melou něco o 40 000 lodích proti současným 500, tak je otázka, co se na nich vlastně bude vozit, jak se to projeví v jiných odvětvích dopravy a tak.

Davové jednání je v tom, že podepíšu, protože všichni podepisujou. Ale správně by to mělo být tak, že se podívám na obě řešení a rozhodnu se podle svého přesvědčení.

Středa 14. března 2012 ve 13:29® osprey
osprey

MIG-35> Ta je legendární. Ale dodnes ten krám chytá…

Středa 14. března 2012 ve 13:26® osprey
osprey

timbab> Pochopíš jednu věc? Že veřejnost má právo vyjadřovat se k tomu, co se za její peníze staví a právě proto, že se to za komunistů odnaučila, tak je tu možný ten současný bordel?

Jestliže někdo přijde s projektem, který se dotýká veřejných zájmů, musí ho sakra dobře obhájit.

Na těch fotkách vidím konvenční jez s komorou a elektrárnou a jako držhubné ochráncům a rybářům takovou ubohou strouhu kolem té elektrárny.

U stavby, která má něco tak významného jako je dolní tok Labe tak dalekosáhle ovlivnit, bych čekal něco víc.

Středa 14. března 2012 ve 13:13® osprey
osprey

MIG-35> Okuma Solitron je slušnej klacek. Jednoduchej, funkční, za rozumnou cenu. Na začátek dobrá volba.

Středa 14. března 2012 ve 13:09® osprey
osprey

sunet> Ještě jsem nepodepsal. Mám staženou tu dokumentaci. Nechci být davová ovce.

A nechci dělat davové ovce z druhých. Pokud budeme někdy dělat další projekty a bude víc času, tak jedna z věcí musí být přesný popis toho, co se stane když…

mannice> Zeptám se tě jako místního. Co přesně to zatopí? Louky, les, nějaké stavby?

Středa 14. března 2012 ve 12:59® osprey
osprey

timbab> Já ještě vybetonováno nemám. Ale letos tady pravděpodobně dokurví posledních pár pěkných kilometrů Vltavy mezi Hněvkovicemi a Týnem.

Prý tu bude cosi jezdit.

Jestli myslejí ten šíf, co vozí deset lidí z Hluboké do Budějovic a zpátky, tak to se teda fakt vyplatí…

Reálně se to dělá proto, aby se usměrnil tok peněz. Je to stejné jako s protipovodňovými úpravami. U těch je taky polovina naprosto k prdu, ale někdo si na tom slušně vydělá.

Středa 14. března 2012 ve 12:31® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

Řípák> Zkušenosti jsou obecně dobré. Já to nemám, ale mezi rybáři jich je spousta a majitelé si je obecně chválí.

Středa 14. března 2012 v 10:26® osprey
osprey

Fugas> Jednou na to budeš rád vzpomínat. Děti dávají lidskému životu smysl. Ryby jsou zábava, na těch budeš sedět v důchodu:-))

Středa 14. března 2012 v 9:34® osprey
osprey

jk1905> Normální prut. Ten přechod ti ovlivňuje chování a stabilitu blanku na hranici mezi blankem a rukojetí. Prut je v té oblasti stabilnější.

Nějak ale nemám pocit, že by to bylo něco zásadního. Normálně to bude fungovat, pokud jde o pocity, tak nevím, nechytal jsem s tím. Třepu si s tím každý rok a nevnímám to jako nějaký brutální rozdíl – ani v dobrém ani ve špatném.

Ale kdyby to byla fakt bomba, kopírovalo by se to a to se neděje.

Středa 14. března 2012 v 9:30® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Mikyška> Podobně disponovaný klacek by se u mě našel. Už jsem si teď v zimě dík laskavosti jednoho kolegy zaházel s multíkem bez řadiče a dá se to.

Čas ukáže.

Úterý 13. března 2012 ve 13:45® osprey
osprey

Scanix> Rovnej, ohnutej, s mákem (napodobenina duháka), bez máku…

A lovci rekordů využijou i bagetu.

Neboj. Tu odvahu jít do rizika nemá každej.

Akorát si budem muset u gomze nechat ty rohlíky nalakovat. Pět vrstev letoxitu a ustojí to i Velkýho bílýho:-))

Úterý 13. března 2012 ve 13:34® osprey
osprey

cormaxx> Vůbec není hroznej. Ale navezlo se toho jaksi moc. Lidí ochotných koupit prut za tu cenu prostě není tolik. Takže teď ho buď zlevní natolik, že ho nakonec někdo koupí anebo ho můžou nalámat do kamen, aby ve skladu nezabíral místo.

Trochu vadí ta koženkou obšitá rukojeť. Vypadá to jako pumlíč a málokdo to skousne.

Ale za ty peníze se z toho stává hodně zajímavá záležitost – pokud se teda někdo neuklepnul:-))