Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 12. března 2012 ve 12:31® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

džigit> Já zas od souseda, co je soukromý řezník.

Pondělí 12. března 2012 ve 12:31® osprey
osprey

Samcak> Já se učil na perlínech a nikdy už jsem od té doby nenachytal tolik ryb co tenkrát.

Na MP mám odmuškařeno mnohem víc času než na P.

Pondělí 12. března 2012 ve 12:27® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Char> Teď jsem viděl nové Daiwa kroužky. Vypadají velmi dobře (velikost, zpracování, údaje na pytlíku). Zkusím.

Ale jestli se najde někdo (ryba), kdo mi je pomůže aspoň trochu prověřit, to nevím.

Dál jsem viděl docela masivní a cenově dostupné kroužky od Ice Fish. Myslím, že jsem je kupoval Prutosovi a tvářil se při jejich spatření celkem spokojeně.

Pondělí 12. března 2012 ve 12:08® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Jeden takový „pro Džigita“. Na vepřový by nám teda sahat neměli…

http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…

Čtvrtek 8. března 2012 ve 20:35® osprey
osprey

revoke> V diskuzi pod článkem prý mohou někteří návštěvníci editovat příspěvky jiných, což by nemělo býti.

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:27® osprey
osprey

mirek66> Ten tak bezva nebude, musím dopsat, dodělat, navkládat, spustit a sbalit se na výstavu.

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:19® osprey
osprey

mirek66> V pohodě. Ony ty věci většinou nejsou tak hrozné jak se zdají.

Čtvrtek 8. března 2012 v 16:59® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

timbab> Vždyť to tu psal. Vrať se o dva dny zpátky.

Čtvrtek 8. března 2012 v 16:57® osprey
osprey

MIG-35> Uvidíme. Je to výzva. Kdyby mi šlo o to, kolik nachytám, nasypu tam kýbl šrotu a použiju plavačku.

Mě ale zajímá hraní s umělými nástrahami. Když to nepůjde, taky zkušenost.

Čtvrtek 8. března 2012 v 16:47® osprey
osprey

mirek66> Ber to tak, že ti věnuje pozornost, hraje si se slovíčky a snaží se tě zlákat k rozpustilé konverzaci.

To není útok na tvou osobu, i když u kolegy nnnapa si to tak leckdo vykládá.:-))

Já tě taky zdravím.

Čtvrtek 8. března 2012 v 16:45® osprey
osprey

MIG-35> Tam plave daleko víc ryb, které na to půjdou tahat. Skoro celá obsádka je v létě ve sloupci.

Okoun, to je jednoduchý, co cejn, plotice, kapr a další ryby?

Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:28® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> U mě ne.

Čtvrtek 8. března 2012 ve 13:50® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Musíš se ale dostat nad ně.

Čtvrtek 8. března 2012 ve 13:49® osprey
osprey

lunimus> Utažená může být jakkoli. Ale doporučuju ji mít utaženou podle síly návazce a způsobu lovu. To přidržování prstem je důležité, asi ti něco uteklo. Chce to cvik. Za chvilku to budeš dělat mechanicky.

Čtvrtek 8. března 2012 ve 13:48® osprey
osprey

lunimus> Vláčí se s tím. Napíchne se to na jigovou hlavu (olověná kulička s háčkem) nebo jen na háček a přidá se brok. Další varianta je Drop shot (viz články) a zdaleka to není všechno.

Prostě to taháš s nadějí, že to nějaká ryba sežere. Občas se to i povede.

Čtvrtek 8. března 2012 ve 13:26® osprey
osprey

MIG-35> Oni to spíš vypalujou z oběžný dráhy lejzrem nebo tak něco. Ale je to na dobrý cestě…

Každopádně už je kam nahodit.

Mimochodem, rád bych prubnul z lodě dírkovej prut, něco mi říká, že by to nemuselo být marný.:-))

Čtvrtek 8. března 2012 ve 13:22® osprey
osprey

lunimus> S brzdou se při náhozu nemanipuluje, nemá na odvijení vlasce z cívky vliv – vlasec se volně smeká. Ale musíš ho před náhozem přidržet – odvíjí si ho až letící nástraha.

Čtvrtek 8. března 2012 v 11:06® osprey
osprey

MIG-35> Nestěžuj si. Udělala se ti dírka přes celý Orlík a nemusel jsi kvůli tomu hnout prstem. Tomu já říkám servis.

Čtvrtek 8. března 2012 v 11:04® osprey
osprey

jk1905> Z lodě dobrý, ze břehu to bude krátký. Jde taky o velikost těch smáčků a cílovou rybu. A taky hloubku (od ní se odvozuje velikost hlavy).

Čtvrtek 8. března 2012 v 11:02® osprey
osprey

pitrshudy19> Neměl jsi tam ryby – přesněji řečeno kapry ochotné to sežrat. Kde nic není, ani smrt nebere.

To, co jsi použil, je opravdu kaprová sestava. Zátěž by na větší vodě mohla (měla) být i těžší. V tuhle roční dobu je to dost hrubé a prakticky nic jiného než kapr se na to asi chytit nedá.

Šel bych s tím k vodě znovu tak za šest neděl. Ne, že by se ryba nechytla i dřív, ale je to moc práce vynaložené na hubený výsledek.

O něco lepší by to mohlo být na nějakém hladovějším stojáku nebo dokonce na soukromáku, kde je po zimě hafo hladových kaprů naučených sežrat co tam kdo nahází.