Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 2. března 2012 ve 20:18® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.3.2012 | Způsob lovu: Plavaná

Byl jsem si u vody pro fotky, protože to, co se nafotí v takovém tom zimním příšeří, nestojí za mnoho. Bohužel, spokojen nejsem. Ryby snad nějaké byly, ale obrázky katastrofa.

Tento příspěvek byl editován 2.3.2012 21:18:44 uživatelem osprey.
foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47805.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 29. února 2012 ve 22:08® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.2. 2012

Byl jsem si spočítat ryby. Je to špatné. Nějak se jim v řece nelíbí a stěhujou se na břeh, kde se pak svlékají.

Ze staré gardy zbylo už naprosté minimum. Dnes potěšila plotice 38 cm (tu jsem si i změřil). Možná je to stará známá. A ten rozervaný ocas, to není moje práce. To dělá ten (ta), co nechává ty šupiny na břehu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47776.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47777.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47778.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Středa 29. února 2012 ve 21:24® osprey
      osprey

nnnap> Bojím se, že nemohl. Nejsem schopen zpracovat tak delikátní téma do náležité hloubky.

Středa 29. února 2012 v 9:58® osprey
      osprey

jarysek> Stačilo by takhle?

http://www.chytej.cz/…a-exceler-x/

Středa 29. února 2012 v 9:53® osprey
      osprey

lunimus> Držím palce. Ať ti to vyjde.

Úterý 28. února 2012 v 19:40® osprey
      osprey
      Diskuze: Feeder

timbab> Ohnutej.

Úterý 28. února 2012 ve 12:57® osprey
      osprey

Inferno08> A proč by candát nežral housku? Vem si, že je mraky míst, kde rybáři krmí a řada těch věcí je ve vodě sice cizí, ale pro dravce stravitelná.

Pes ti taky sežere housku.

Úterý 28. února 2012 v 11:07® osprey
      osprey

mildas> Tak to určitě. Ale fakt by to bylo na dlouhou a složitou debatu. Třeba ji někdy dáme, i když se najde spousta přitažlivějších témat:-))

Úterý 28. února 2012 v 10:30® osprey
      osprey

ladamaj> Tohle dneska nejde a důvodů je asi miliarda. I to, co zbylo je proti světu obrovský nadstandard, z něhož ale na druhou stranu pramení řada problémů.

Úterý 28. února 2012 v 9:08® osprey
      osprey
      Diskuze: Muškaření

mildas> Snad ještě dodám, že formou čtenářských článků zpřístupním veřejnosti i obsah dvou přednášek. I když je fakt, že tady máme toho kormorána skoro všude:-))

Pondělí 27. února 2012 ve 20:54® osprey
      osprey

jehla> Omlouvám se, obchodní záležitosti řeší výhradně David Havlíček.

To, co by tě asi zajímalo, je tady:

http://www.chytej.cz/…rske_eshopy/

Pondělí 27. února 2012 ve 20:52® osprey
      osprey

mannice> Název a číslo revíru nejsou povinné. Je rozumné tam nic nepsat.

Pondělí 27. února 2012 ve 20:24® osprey
      osprey

sus1> Zrovna u mouchy to bude používat hodně lidí. Tam jsi závislý na průtoku a zákalu vody. Když máš zkalenou řeku, musíš přejet jinam. Muškaři vlastně tuhle aplikaci předčasně „objevili“ a už mají spoustu návrhů, jak ji doplnit.

Osobně ale chápu, o co ti jde. Mám starý jednoduchý mobil a na ryby ho většinou neberu.

Pondělí 27. února 2012 v 19:38® osprey
      osprey

mildas> Ahoj. Omlouvám se.

Odpověděl bych, kdybych si toho všiml. Je toho hodně a lítám jak hadr na holi. Mimo jiné, že budu sepisovat i něco z té konference.

Pro začátek tolik, že největší kamarád kormoránů jsem tam byl já a vůle nějak to řešit je zas o kousek větší.

Pondělí 27. února 2012 v 15:35® osprey
      osprey

olda> Má. Pošle ti smsku:-))

Pondělí 27. února 2012 v 15:28® osprey
      osprey

lunimus> Sumec ti ho rozebere. Viděl jsem wobblery, kde byly ze dřeva doslova vytržené ty drátěné kostry. Ale i kdyby z té kostry všechno dřevo opadalo, tak na tom tu rybu pořád vyndáš.

Pondělí 27. února 2012 v 15:25® osprey
      osprey

RW> Na mildase se nelze zlobit:-))

Pondělí 27. února 2012 ve 14:46® osprey
      osprey

OBr> On by se s tím dal třeba i rozdělat oheň. A krom toho – třeba v tuhle roční dobu je to s lopuchama trochu na levačku:-))

Pondělí 27. února 2012 ve 13:37® osprey
      osprey

mildas> Zvaž to ještě. Toto rozhodnutí z tebe činí člověka na baterky:-))

Navíc papír má i prozaičtější využití…

Pondělí 27. února 2012 ve 13:32® osprey
      osprey
      Diskuze: Pěst na oko

lunimus> Rozhodně nejsem přítel starých časů. Ono se to ani srovnávat nedá. Rozhodně ne na pár řádcích.

A pokud jde o eura, ČR zatím odolává:-))