Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:51® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Fryw> Což to určitě. Jde o to, že budoucnost bude komplikovanější než to, co bylo kdysi a bude třeba daleko větších leváren, aby se mnozí dostatečně napakovali.
Nabízí se toho mraky – manipulace s cenami energií a skrze to i s veřejným míněním, cenové změny, přerozdělování dotací, přidělování státních zakázek…
Je to mraky. Možná budeme i na dnešek vzpomínat a jako na dobu, kdy bylo houby zle. Ale nedá se nic dělat, budeme brát život jak to půjde.
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:36® osprey
ssg.Jimmy Wild> Jednak nemají, co by dělali (aspoň si to myslí) a jednak jsou zvyklí, že se někdo postará.
Fór je v tom, že za totáče se tohle neřešilo. Energetická situace byla někde úplně jinde. Lidi nevidí souvislosti a často brečí po starých časech. Je to u ryb i u běžného života.
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:33® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
mvincik> Nevím, co bude zítra. Pošli mi kdyžtak osobkou svoje představy. Nic ale neslibuju.
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:28® osprey
Mimochodem – ono nás čeká spousta zajímavých změn. Viz třeba problémy pramenící z tohoto:
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:24® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> Dávno ne… Fakt.
Ale budu se držet svého STUPIDfounu, dokud se nerozpadne, takže tě nehodlám otravovat

- Pondělí 27. února 2012 ve 12:11® osprey
David Havlíček> Já bych taky měl?

- Pondělí 27. února 2012 ve 12:07® osprey
mvincik> Problém je, že je to těžký. Míst, kde se v tuhle dobu dají chytit ryby, je málo a rok od roku je to tam horší.
Naštěstí velká část ryb zimuje v takové té anonymní vodě v nadjezích, takže v řece pořád něco zbývá.
Ale můžu ti říct, že zatím mám dost problém něco uhonit.
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:02® osprey
Fryw> Jo, doba je plná extrémů. Částečně proto, že lidi, co mají některé věci řešit, si hrajou spíš na vlastním písečku.
- Pondělí 27. února 2012 v 11:51® osprey
mvincik> Máš je tam. Jen je třeba je hledat. Ostrá je u vás běžnější. Podoustev chytneš spíš dole na O1.
Uznávám, že na Scanixově je to mnohem snazší.
- Pondělí 27. února 2012 v 11:49® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Fishing Team Romeo> Kup si brejle, šnorchl a foťák s podvodním pouzdrem a až budete mít u lodi tuňáka, hupni tam k němu

- Pondělí 27. února 2012 v 11:47® osprey
- Diskuze: Plavaná
Fugas> Ne. Multík bez řadiče a šňůra na 40 kg.
Učil jsem se s tím zacházet, protože na žádným veletrhu mě nenechají do toho něco namotat a ohrožovat lidi v hale.
Takže jsem kolegovi vděčný, že mi ten cajk půjčil.
- Pondělí 27. února 2012 v 11:45® osprey
- Diskuze: Kaprařina
sus1> Dyť jo. Lidi jsou rádi, když je někdo blbější než oni.

- Pondělí 27. února 2012 v 11:44® osprey
lunimus> Tiež sa mi to páčí. Ale mojmu mobilu nie. Nevie, čo je to také iOS a Android.

- Pondělí 27. února 2012 v 11:42® osprey
Fryw> Ono bylo tolik věcí jinak, že se to ani nedá srovnat.
Osobně si myslím, že jsem na tom hmotně líp než moji rodiče.
PS: Doma schovávám účet z hospody někde na začátku 20. století a tam nakoupil hostinský litr rumu za 96 halířů. To byla láce!
- Pondělí 27. února 2012 v 11:39® osprey
- Diskuze: Muškaření
brčal> Trvale diskutujícím a spolupracujícím jedincům tady osobně za sebe nějakou tu reklamu strpím, pokud je to použito v rozhovoru a k věci.
Ale krká mě, když tady běhá anonym a láduje sem odkazy na svůj web. To mažu bez milosti.
Takže jste si to tu vyřídili a pokud David nerozhodne jinak, já nic mazat nebudu.
Ale až pojedeš zase do nějakého toho Řecka, mohl bys na nás pamatovat
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 12:39:47 uživatelem osprey.
- Pondělí 27. února 2012 v 11:34® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
BigMike> Já myslím, že ty věci na levém obrázku bys po malém předrátování rozchodil.
- Pondělí 27. února 2012 v 11:32® osprey
- Diskuze: Feeder
Hele, život.

troutkiller> Znáš moji slabost pro černé věci. Když si mám koupit Daiwu, bude to ta nejčernější.
Vzal jsem ji s tím klacíkem, co jsem objevil na výstavě a chválil ho tu. Skotská Daiwa ve dvoudílu. A mám do podzima s nákupama utrum.
Takže do Sportexu se ti montovat nebudu. Slibuju

- Pondělí 27. února 2012 v 11:23® osprey
Fryw> Je třeba položit vedle i tehdejší výplatní pásku. Když jsem byl malej, byl benzín za 8 Kč, ale táta bral 2300.
- Neděle 26. února 2012 ve 14:22® osprey
- Diskuze: Kaprařina
srkman> Dobře mi tak

- Neděle 26. února 2012 ve 14:22® osprey
mirek66> V katalozích se obvykle udává délka ramen. Protože má podběrák obvykle tvar rovnostranného trojúhelníka, má čelo většinou podobnou délku.