Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 26. února 2012 ve 13:12® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

troutkiller> Tak to budem mít stejnou. Otestováno před 2 dny, dobrá to věc.

Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 14:13:25 uživatelem osprey.
Neděle 26. února 2012 ve 13:03® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Piranha> Ale já jo. Koukni aktuálně do kaprařiny:-)

Neděle 26. února 2012 ve 13:01® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

srkman> A teď vidíš, co jsem za vola. Hracholusky to jsou. Hracholusky.

Mohl bych to i vymazat, abych zakryl svou blbost, ale neudělám to. Hněvkovice mám tady kousek, tak jsem zblblý.

Neděle 26. února 2012 ve 12:59® osprey
osprey

Piranha> Ty dva gramy myslím jako spotřebu za celý rok na veškerou muškařinu. Nymf dělám fakt málo.

Neděle 26. února 2012 ve 12:48® osprey
osprey

SimBlack> Hněvkovice? Svazovka. Jedna z největších přehrad v kraji.

S rybama nečekej zázraky, ale chtěl jsi zajímavou vodu a zajímavé Hněvky určitě jsou.

Neděle 26. února 2012 ve 12:47® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

regulus> Bohužel. Politika není o schopných jedincích.

Naše pidives má ale schopnýho a slušnýho starostu a toho se snažím podporovat, jak to jde. Něco podobného se teď stalo v blízkém městečku – schopní a šikovní se začali spolčovat a pokoušejí se zbytku obyvatel ukázat, že by dovedli město řídit líp. Zatím je to ve stadiu pokusu, ale mohli by uspět.

Ale je to extrémní překážkový běh na hodně dlouhou trať.

Neděle 26. února 2012 ve 12:27® osprey
osprey

chosebaits> Ano. Jenže…

Informace, které poslední dobou získávám, mě neplní optimismem.

Neděle 26. února 2012 ve 12:24® osprey
osprey

Piranha> Mám obrovskou spotřebu olova. U muškařiny asi dva gramy ročně. :-))

Pro mě je muškařina hlavně o suchých muškách.

Neděle 26. února 2012 ve 12:22® osprey
osprey

chosebaits> Plnit mrazáky je fráze. Ale naprostá většina členů chodí k vodě proto, aby si úlovek odnesla. Na tom není nic špatného, pokud to voda ustojí.

Jenže ono se dneska moc neřeší, co všechno voda ustojí. Jsem rád, že jihočeský ÚS je v tomto ohledu alespoň trochu napřed.

Neděle 26. února 2012 v 11:40® osprey
osprey

RuSaKsRo> V Plzni bude ten nový úsek s trofejními rybami. Tak se tam zkus kouknout.

Neděle 26. února 2012 v 11:37® osprey
osprey

chosebaits> Ale ten kapr je v podstatě jediná cesta, jak za stávající situace dovolit lidem plnit si mrazáky.

Dostat se na 2000 – 3000 tun vylovených a odnesených z revírů, to ti žádný jiný druh nedovolí. A jak stále zjišťuji, nespokojenost té masy „obyčejných“ rybářů je jedna z mála věcí, z níž má vedení svazu na všech úrovních – od MO přes kraj až po Radu, opravdu obavy.

Neděle 26. února 2012 v 11:34® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Alov> Začít je třeba už u komunálních voleb. Tam ty lidi znáš víc.

No a u parlamentních jde o to, aby člověk vybral to nejmenší zlo. Ono by se dalo vládnout i daleko hůř – jako studen jsem si jednou kupoval dolary za 32 Kč, dneska stojí daleko míň – jinými slovy, ten náš bordel stále ještě vykazuje určité hospodářské výsledky.

Neděle 26. února 2012 v 11:29® osprey
osprey

džigit> Mám věc, se kterou se plus mínus nechá chytat. Až jednou budu při penězích a padnu na něco rozumnějšího, tak přezbrojím.

Neděle 26. února 2012 v 11:27® osprey
osprey

mannice> Ty nejsi průměrný rybář ani omylem. Už proto, že se o problematiku zajímáš a dokonce jsi byl na nějaké přednášce.

Neděle 26. února 2012 v 10:53® osprey
osprey

Piranha> V pohodě. U počtu mnou vázaných much bych si mohl dovolit začít výrobou olova žíháním galenitu:-))

Neděle 26. února 2012 v 10:41® osprey
osprey

mannice> Problém je, že nevidím v této zemi subjekt, který by hospodařil lépe než svaz. Navíc při současných požadavcích průměrného rybáře.

Neděle 26. února 2012 v 10:33® osprey
osprey

SimBlack> Ano, Hněvkovice.

(Je to blbost – náprava viz výše. Aspoň se někdo pobaví:-)) )

Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 14:02:03 uživatelem osprey.
Neděle 26. února 2012 v 10:33® osprey
osprey

Piranha> Co třeba ten kulatý drátek poklepat kladívkem?

Neděle 26. února 2012 v 10:31® osprey
osprey

džigit> Ano, ta Proxima je feeder. Jinak se totiž to, co mi z ní v servisu udělali, nazvat nedá. Je to rychlá 5 m boloňka, na kterou mi při opravě (výměna zlomené špičky – vlastní vinou) po 4 měsících dali novou špičku z nějakého laciného sráče. Je to jak gumové. Opravdu se s tím nechá feederovat docela slušně. Ale chytám s tím na plavačku. Používám to teď častěji než matchku, protože není čas provlíkat tolik oček.

Jinak prut je to už starý, dávno se nedělá.

Neděle 26. února 2012 v 10:22® osprey
osprey

Scanix> Proč uvažuju o tom, že už nebudu brát pstruhovku? Pro potočáka a lipana je to to poslední, co pro ně ještě můžu udělat. Parmy vymizely (na 24 taky vymizí – ta koncentrace duháků jim nedovolí se efektivně rozmnožovat). Štiky jsou z velké části mrtvé.

Zbývá duhák nebo siven. Toho si, když budu chtít, chytím na soukromáku, nemusejí mi ho sypat do řeky.

Čekám, že za rok za dva se mi začne stýskat po procházce kolem potoka mezi blatouchy a rozkvetlými pampeliškami s prutem v ruce. Pak si to třeba zas koupím.