Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 25. února 2012 v 19:10® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

troutkiller> Zkusil jsem to. Plavačka ale momentálně feeder totálně pobíjí.

A to jsem měl velmi snobskou sestavu:-))

Sobota 25. února 2012 v 19:07® osprey
osprey

Scanix> Já letos možná pstruhovku naposled…

Sobota 25. února 2012 v 19:02® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.2. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem měl u vody možnost sejít se u vody s jedním ze zdejších stálých návštěvníků a vyzkoušet si v praxi pro mě zatím málo známý druh navijáku.

No a když už jsem u té vody byl, zkusil jsem si i sáhnout na rybu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47643.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47644.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 24. února 2012 v 18:26® osprey
    osprey

lunimus> Na tekoucí vodu to, co jsem napsal, na stojatou v zimě nechodím. Ostatně tady jsou stojaté vody ještě pod ledem.

Pátek 24. února 2012 ve 14:25® osprey
    osprey

lunimus> Hodně zdaru. Takový jednoduchý univerzální úvod: Slabý vlasec, malý háček, tmavé jemné krmení (v zimě nemusí být moc, na menší vodě bohatě stačí půl kila – třetinu hned a zbytek během lovu), na háček malý kousek rohlíku a chytat ze dna nebo těsně nad ním.

Ryby si budeš muset najít.

Pátek 24. února 2012 ve 13:11® osprey
    osprey

lunimus> Ona je teď doba, kdy se do toho ty ryby moc nehrnou a jsou někdy nalezlé jen na pár místech revíru, takže se připrav na možné zklamání.

Ale čas letí a za pár týdnů si vylezou pro kus žvance i na břeh:-)

Pátek 24. února 2012 ve 13:09® osprey
    osprey

vagi> No vidíš, jakej jsi šikovnej:-)

A jak to říká kamarád každou chvíli mě: kdybys byl ještě menší a šikovnější, mohl bys chytat i myši:-D

Pátek 24. února 2012 v 10:20® osprey
    osprey

TOMMY CATFISH> Napiš osobní zprávu Davidu Havlíčkovi nebo Pavle Havlíčkové (HaDová).

Čtvrtek 23. února 2012 ve 21:41® osprey
    osprey
    Diskuze: Slovensko

LuboO> Takže v létě vylezeme na Salatín, nahoře si sedneme na zadek, budeme funět a koukat se dolů a bude nám dobře.:-))

Zajisti dostatek medveďov a vreteníc, ať je po cestě nějaký adrenalin.

Čtvrtek 23. února 2012 ve 21:01® osprey
    osprey

Alov> Já běžím v pohodě.

Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:47® osprey
    osprey

petr.doc> Nástrahy tohoto typu se dělají už dlouho. Chytají se na to štiky a v Americe okounci pstruhoví.

Je to dráždidlo nebo chceš-li, tak nasíračka. Měl jsem známého, co na to chytal celkem úspěšně. Já chytám poměrně málo i na rotačky, takže to nemám.

Čtvrtek 23. února 2012 v 0:49® osprey
    osprey

JHolc> Jako teroristu si tě tam nechají nebo tě pošlou domů dřív?

Středa 22. února 2012 ve 22:03® osprey
    osprey

lukyno123456> Měl jsi tam dvě slušné ryby, proč jsi ty malé candáty vůbec fotil?

Ti lidé, co ti vynadali, ti ty ryby rozhodně nezávidí. Prostě ti dali najevo, že se jim to nelíbí. S tím musí každý, kdo publikuje na webu počítat. Mě když pod článkem někdo napíše, že se mu to nelíbí, tak to prostě beru jako jeho názor. Proč by se všechno muselo líbit každému?

Ale to je jedno, neřeš to.

Středa 22. února 2012 ve 21:28® osprey
    osprey
    Diskuze: Slovensko

LuboO> Je to těžké. Málo hor, málo řek, málo pokory…

Středa 22. února 2012 ve 21:24® osprey
    osprey

lukyno123456> Asi ho štvou ty candátí děti z Orlíku a ten koják, co z něho crčí krev. Dejme tomu, že se stane, že se podměrečný hůdě zažere a neodplave nebo kapr upadne. Ale ukazovat takovou fotku veřejně?

Středa 22. února 2012 ve 21:18® osprey
    osprey
    Diskuze: Plavaná

Beer.Beda> Ano, takhle.

Nepotřebuju závodit. Kdyby si chtěl někdo dokázat, že je lepší rybář než já, tak kvůli tomu nemusí trápit ryby – já mu to rád dám i písemně:-))

Středa 22. února 2012 ve 20:35® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.2. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

Neodolal jsem a vyvlekl své zvetšelé tělo na sluníčko, abych zase jednou viděl normální rybu. Musím říct, že na to, jak jsem tomu věřil, to byl docela problém. Nakonec se ale něco povedlo.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47552.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Středa 22. února 2012 v 11:01® osprey
      osprey
      Diskuze: Kaprařina

sus1> Velké ryby se bojí vlasců natažených ve vodě. Jsou neklidné a často po nárazu do napnuté šňůry odjíždějí. Viděl jsem to i při plavané a stačil i ten kousek vlasce, co vede od splávku dolů k háčku.

I kdyby tohle byl jediný důvod, je to dost.

Středa 22. února 2012 v 10:52® osprey
      osprey
      Diskuze: Kaprařina

ladamaj> Já to taky nikdy nepoužíval – feederuje se s tím blbě a kaprový pruty jsem nikdy neměl:-)

Středa 22. února 2012 v 10:20® osprey
      osprey
      Diskuze: Plavaná

Beer.Beda> Je krásný, když vím, že já se bát nemusím:-))