Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 20. února 2012 ve 20:11® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
jarysek> Já jsem furt připravenej
Poslední dobou už ale
začínám bejt připravenej i na nejhorší.No a zahájení, to je moje noční můra.
- Pondělí 20. února 2012 ve 20:08® osprey
- Diskuze: Feeder
krysak1> Někdy jo, ale že by ti obarvení zvedlo úspěšnost nějak dramaticky, to asi ne. Já to nedělám, bo jsem od přírody líný.
- Pondělí 20. února 2012 v 15:41® osprey
- Diskuze: Muškaření
illnath123> Existuje pravděpodobnost, že tvůj prut někdo zná, ale to bys sem musel dohodit název.
- Pondělí 20. února 2012 v 11:01® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
vagi> To na fotkách je hechtova ryba i nástraha. Dokážu sice fotit ryby zdolávané na mém prutě, ale u dírek to není ono. Prut je krátký a diktuje ti úhel, pod kterým musíš fotit.
Já chytál chvílema na to samé, ale větší úspěchy jsem slavil s „růžovou bestií“. Má to co dělat s marabu peřím.
- Neděle 19. února 2012 ve 20:49® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> Hechtovi jsem to slíbil a dva dny na dírkách je pro mě nehorázný luxus, který si nemůžu dovolit.
- Neděle 19. února 2012 ve 20:43® osprey
sus1> Já na srazu nebyl. Byl jsem včera s hechtem a ssg.Jimmy Wild.
Dnes jsem se pral s jakýmsi textem.
- Neděle 19. února 2012 ve 20:31® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.1. 2012 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Včera jsme s kolegy spáchaly výpravu na dírky. Ryb bylo dost, ale braly jemně a nebyla to zas taková legrace je nachytat.
Přesto jsme si nakonec zachytali velice slušně a nějaké ty ryby si odnesli i domů.
Fotil jsem málo, protože jsem většinu času strávil snahou vymyslet něco, abych se rybám dostatečně zavděčil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. února 2012 v 16:48® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
sus1> Nebékej tu, okoštuj a teprve, když nenajdeš rozdíl, tak to možná bude stejné.
Ale dost často ho najdeš a často velikej.
- Sobota 18. února 2012 v 16:39® osprey
TOMMY CATFISH> Ano, mám na to ulovené nějaké ryby. A k čemu ti bude fotka?
- Sobota 18. února 2012 v 16:38® osprey
chosebaits> Zdráv mi stojí. Chytal jsem. Report později.
- Pátek 17. února 2012 ve 21:32® osprey
sus1> Nezbavuj se viny. Jedeme v tom všichni.

- Pátek 17. února 2012 ve 20:24® osprey
1Mara> To víš ty a já. Kdyby je v Kauflandu neprodali, tak by je tam neměli.
Ten film, co vložil regulus, ukazuje, kam jsme se dostali, nemá cenu to dál rozebírat.
- Pátek 17. února 2012 v 19:51® osprey
matyas009> Levný běžný měkčí prut. Normálně použitelný. Mít ho, když jsem začínal, to bych si pískal…
- Pátek 17. února 2012 v 19:49® osprey
nnnap> Nevím, jestli poznám rozdíl mezi bramborou z tvého pole a z Kauflandu. Ale rozdíl mezi bramborou z pole mých rodičů a bramborou z Kauflandu jako prd.
Naši pěstují brambory na jídlo, dodavatelé Kauflandu na prodej.
- Pátek 17. února 2012 v 18:42® osprey
nnnap> Překupník, kterého jsem měl na mysli, nemá na farmářském trhu co dělat. Na farmářském trhu bys měl mít jasně doložen původ potravin a ty by měly být od drobných pěstitelů či chovatelů, ideálně z blízkého okolí. Pokud dotyčný prodává výrobky regionálních producentů, nevadí mi to. Jestliže někdo na farmářském trhu prodává rajčata z Kauflandu, měli by ho nakopat do zadku a poslat před ten supermarket.
- Pátek 17. února 2012 v 16:31® osprey
regulus> Za to video díky. O spoustě těch věcí vím a taky vím, že zájmy, které tohle řídí, jsou tak vysoko, že nemáme šanci.
Můžeš s tím udělat jedno. Choď na farmářské trhy a snaž se najít skutečné prvovýrobce (protože i tam jsou už překupníci).
- Pátek 17. února 2012 v 16:28® osprey
sus1> Já tady žádnej problém s kormoránem nevidím. Jedno video s diskuzí, které můžeš snadno ignorovat.
- Pátek 17. února 2012 v 15:57® osprey
džigit> Tohle za tebe nevymyslím.
- Pátek 17. února 2012 ve 13:42® osprey
džigit> Beasty light, Speedy heavy.
- Pátek 17. února 2012 v 9:58® osprey
čabi> Mám dvě žvejky light z první série. Na malé vody s trochou místa top prut.