Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 19:37® osprey
- Diskuze: Feeder
sus1> Jasně. Dělám takovej ten zvuk v závěru jedný písničky. Něco jako bléééééé…žbrmbppp.

krysák1> Zbytečné.
Tento příspěvek byl editován 9.2.2012 20:38:17 uživatelem osprey. - Čtvrtek 9. února 2012 v 19:19® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Libor> Náhodou, člověk podvědomě veden vzpomínkou z dětství je přitahován k regálu, hmátne do něj a ejhle – slušnej klacek. Ale abych si to koupil, musel bych dostat šedej zákal.
Tento příspěvek byl editován 9.2.2012 20:19:59 uživatelem osprey.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 19:07® osprey
Libor> Náhodou to připomíná ten žlutý laminát z dob našeho dětství, který vypadal jako tyčka od ohradníku

- Čtvrtek 9. února 2012 v 18:52® osprey
feedřík, ladamaj> To potěší, díky.
Tento příspěvek byl editován 9.2.2012 19:52:51 uživatelem osprey. - Čtvrtek 9. února 2012 v 18:00® osprey
feedřík> Víš, právě ta snaha dělat věci co nejlíp mě dostala na pozici, kdy se rybařinou uživím.
Každou věc můžeš udělat v různých stupních kvality. A slovo dobré, to je pořád jenom „za tři“

A navíc si uvědom, že když píšu, že si jsem vědom chyb, neznamená to, že je to špatné. Znamená to, že bych to uměl udělat líp. Tady ale narážíme na to, že natáčení je drahé a člověk u toho není sám. Takže asi těžko poženu natáčecí tým znovu do terénu, když se mi nelíbí, jak jsem něco řekl nebo udělal.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 17:45® osprey
krysak1> Bejvávalo…
- Čtvrtek 9. února 2012 v 17:35® osprey
troutkiller> Nejhezčí je R Nessa a Generation Black

- Čtvrtek 9. února 2012 v 17:34® osprey
feedřík> Víš, každý má nějaké vize. A já si nemyslím, že bych tam předvedl nějaký zázračný výkon.
A problém je i ten, že dnes jsem rád, že na některá místa při natáčení nedošlo.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 17:12® osprey
krysak1> Nepovedly se mě, ale těm, co ten film opravdu dělali. U filmu je producent, režisér, kameraman, zvukař, střihač,…
Já byl spoluautor scénáře a jeden z herců. Když si to spočítáš, tak můj podíl na filmu byl vlastně docela malý. A za sebe jsem si u toho filmu vědom spousty chyb.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 16:52® osprey
krysak1> Já nenatáčím. Nemám ani kameru. Pokud mě někdo požádá, abych si před ni stoupnul, zvážím to. Samozřejmě, když mě požádá David Havlíček, majitel tohoto serveru a můj hlavní chlebodárce, tak asi nebude co zvažovat. Ale budu docela spokojený, když mě nikdo žádat nebude.
Filmování je časově náročná a drahá věc. Je sice pravda, že na mobilu ho natočí kdekdo, ale když ty výtvory vidím, dělá se mi z nich špatně.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 16:30® osprey
krysak1> Já tu značku ani neznám. Ale je to jedno. Než sám začneš vnímat rozdíly mezi směsmi, budeš muset mít něco odchytáno.
Jinak dnes toho moc nenakecám. Mám práci, co musí být do zítřka hotová.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 16:27® osprey
kubas> Robinsony mívá Habakuk. Má toho hodně.
A černou nikdy nic nepokazíš. Já budu klidně mrtvej muž.

- Čtvrtek 9. února 2012 ve 13:59® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
vagi> Možná nějaký Duel na příští zimu. Teď bych tam měl rád zase nějaké produkty.
- Čtvrtek 9. února 2012 ve 13:57® osprey
kubas> Oni tam toho mají víc, mě se líbil jeden delší prut ze série Penzill.
Fakt toho začíná být zajímavého dost.
- Čtvrtek 9. února 2012 ve 13:40® osprey
kubas> Podle mě v Brně bude – na stánku firmy Adler (WFT – Penn).
- Čtvrtek 9. února 2012 ve 12:15® osprey
- Diskuze: Muškaření
Bigpista> Já opravdu nepotřebuju, aby zdechlo všechno, co žere ryby.
Jenom se odmítám smířit se situací, kdy v řece nejsou ryby jen proto, že je vyžrala nějaká přemnožená chamraď, která přiletěla kdoví odkud a zase tam odletí až nebude mít co žrát.
- Středa 8. února 2012 ve 22:01® osprey
hecht> Nevím, ale přišlo mi to jako dobrý měsíc pro dokončení prutu.
- Středa 8. února 2012 ve 21:32® osprey
vagi> Je to dost možné. Kolovrat je uměle vyšlechtěná linie pstruhů a vypadá nějak takhle (plus mínus). Ale při proměnlivosti potočáka si netroufnu něco tvrdit.
Spíš bych se poptal tam, odkud ho přivezli.
- Středa 8. února 2012 ve 21:19® osprey
krysak1> Ne, do Hradce bych nepřijel. A kdybych přijel, nic zvláštního bys neviděl. Fakt ne.
- Středa 8. února 2012 ve 21:16® osprey
krysak1> To bys neměl

Ale je to jedno. Dneska končím. Vkládám článek, na přeskáčku lítám mezi dvěma okny a není to ideální. Potřebuju to v klidu dodělat a zmizet.
Takže pro dnešek dobrou.