Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 30. ledna 2012 ve 22:56® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Kouba72> Dvacítka na feederu není jen tak k utržení – a to i velmi průměrná dvacítka.

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:51® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

sidla_napajedla> Já jen slyšel, ani už nevím kde. Ale zaujalo mě to. Lidová tvořivost nezná hranic.

U nás zatím nejsou, ale uložil jsem si to do paměti pro případ, že by nastaly hladový časy.:-))

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:44® osprey
osprey

Leník> Osobka.

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:35® osprey
osprey

Leník> Kóóóknu na to.

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:33® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

sidla_napajedla> A o bobřích klobásách už jsi slyšel? :-))

Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 20:34:05 uživatelem osprey.
Pondělí 30. ledna 2012 v 19:32® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

mannice> Já jsem mediální hvězda a lhář. Nahodím a hned ho táhnu:-))

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:31® osprey
osprey

Libor> Jako že se bude řikat místo „roztrhnu tě jak mráz pumpu“ „roztrhnu tě jak mráz Catanu“?

Proč ne – nalej do toho vodu, opři to v noci venku o zeď, hoď tam foťák na stativu s hodinovou expozicí a třeba to fakt i vyfotíš.:-))

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:28® osprey
osprey

troutkiller> Mě se líbil ten dlouhý Penzill vedle. Tohle bylo taky hodně dobrý, ale znáš to. Ruka si něco vybere a pak to nechce pustit.:-))

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:14® osprey
osprey

troutkiller> Zelený klacík nedaleko Penzillů? To nebyla špatná tyčka.

A co Gamakatsu. Tam tě nic neoslovilo?

Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 20:14:56 uživatelem osprey.
Pondělí 30. ledna 2012 v 19:13® osprey
osprey

SURF> Lidi mají různý temperament. Troutkiller je jaký je, ale jako vláčkař má zkušeností na rozdávání.

Jeho rýpání ber s nadhledem. On to tak bere taky.

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:04® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Kouba72> Nadávku snese bez mrknutí, vejce asi nesnese.

A pokud jde o námahu, tak jako dvacítka snese na feederu dost už z principu.

Pondělí 30. ledna 2012 v 19:02® osprey
osprey

troutkiller> Vždyť jednáš denně s lidma, víš sám, že je třeba mít s nima trpělivost:-))

A třeba k té Cataně – je revír, kde jsem chytal asi 10× a pohřbil tam dva pruty. Hádej, kdo tam teď se mnou jezdí:-))

Pondělí 30. ledna 2012 v 18:47® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

mannice> 18 mm a dávám po jedné.

Pondělí 30. ledna 2012 v 18:46® osprey
osprey

kubas> On ti přizvukuje. Samo, že Zauber je hodně dobrá investice. Když na něj máš a sedí ti, moc konkurentů nenajdeš.

Pondělí 30. ledna 2012 v 18:43® osprey
osprey

K té poště – přišlo mi několik prutů a 2 navijáky. Vše OK. Asi mám kliku.

Pondělí 30. ledna 2012 v 18:40® osprey
osprey

SURF> Typ čeho? Twina? Mám FC.

To, co jsi sem dal vyfocené, mám taky. Dokonce i předchůdce s jednoklikou. Celkem 4 kusy, někdy po 15 letech se měnily brzdné podložky (nebyla to vysloveně nutnost) a na jednom ve věku 19 let prasklo uložení osy (servis opravil).

Pondělí 30. ledna 2012 v 16:52® osprey
osprey

SURF> Proč mám Twina a ne Zauber?

Odpovím otázkou – a proč ne? Líbí se mi, sedí mi a do měsíce po zakoupení chytil metrovku.

A na jaký typ se ptáš?

Pondělí 30. ledna 2012 v 16:49® osprey
osprey

jk1905> Jak čteš níže. Teď se prodává CX (ale ber mě s rezervou, Catana není prut, který bych měl denně v merku a paměť mi po čtyřicítce začíná odcházet).

Pokud nechceš zázraky, klidně ji kup. Za ty peníze (plus mínus) se ale dá sehnat i řada jiných prutů, namátkou Mivardi Imperium Spining.

Pondělí 30. ledna 2012 v 16:34® osprey
osprey

SURF> Byla ta úplně první. Tu mám (dnes ji beru tam, kde nevím, jestli si dřív zlámu prut nebo nohu). To byla jen Catana. No a pak byly verze AX, BX a CX – ta je aktuální.

Reálně jsou to v podstatě úplně jiné klacky, ale všechno je to prut takové té nižší třídy ( ne nejnižší – to by tomu sebrali dvě očka a dali rukojeť z mechovky).

Pondělí 30. ledna 2012 v 16:28® osprey
osprey

skwor> Prostě udělali nové řady. Fabrika potřebuje vyrábět a musí se to prodat. Staré zboží musí holt pryč.