Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 27. ledna 2012 ve 20:18® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

SURF> Lipno moc neznám. Netroufl bych si radit.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:40® osprey
osprey

mannice> A nechal by ses titulovat Král Slunce, Muž se zlatou zbraní, Goldfinger, Lord of the Reels nebo jak? :-))

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:16® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

thundarr> Masáž od výrobců a dovozců nástrah u sumců zdaleka taková není. Tam občas dostaneš vynadáno, když nastražíš lína:-))

Ale boj o kila je také dost tvrdý.

A tak radši chytám tlouště:-))

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:14® osprey
osprey

mannice> A to je kurňa potočeníčko, což?

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:13® osprey
osprey

SURF> Lišíme se jen v pohledu, kde začít. Já tvrdím, že vymahatelnost práva je základ.

Zatím se měj, musím dělat.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:08® osprey
osprey

hering> Proto fandím 20 cm rybě na Lipně. Ti, co chtějí chytit pořádnou rybu, se tím necítí být nijak extra omezeni.

Na štiku je to tak akorát, na sumce dokonce malé a velký candát ji slupně taky jako malinu. I šedesátky to běžně žerou. Ale pětatřicítka ji nedá. A ušetřily by se tisíce zmršených candátků a nakonec by si je ti chlapi stejně odnesli, ale o hodně větší.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:04® osprey
osprey

mannice> Tak to vím. Limitovaný Steez Exist. Pokud nezapomenu, vyfotím.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:45® osprey
osprey

SURF> Mě by stačilo, kdyby se u nás podařilo vymoci dodržování stávajících pravidel.

Loni jsem slyšel o výkonu 28 candátů za den z toho 2/3 podměrečných (bylo to z hloubky, pravděpodobnost přežití malá, lovec bral všechno). Samozřejmě to nemůžu dokázat, nebyl jsem u toho, ale zdroj je poměrně důvěryhodný.

Až se podaří dostat věci do stavu, že se předpisy budou všeobecně dodržovat, pak bych je teprve zpřísňoval.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:38® osprey
osprey

mannice> Kterej?

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:38® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

čabi> Já se bojím, že na základě pouhého protřepání by se recenze dělat neměla.

Ale nedávno jsem koukal, že Milo pořád ještě dělá ten utahovák, co jsem o něm psal před rokem nebo dvěma a to byl fakt zajímavý prut, kouknul bych na Sportex a pak na tu novou řadu Cormoranu, která má gramáže až do 230 g a není nijak drahá.

Tohle na mě poslední dobou udělalo největší dojem.

Taky jsem dnes viděl nějaké Daiwy cca za osmičku a byly to hodně příjemné pruty, ale ne extra heavy.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:34® osprey
osprey

Jenda17> osprey@chytej.cz

Ale dokud jsem na výstavě, tak moc nefunguju, takže se mnou měj strpení.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:31® osprey
osprey

mvincik> Všechno jde zlomit – na vlastní oči jsem viděl zlomený Dragon, Daiwu, Shimano, Sportex, Berkley i násadu od krumpáče.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:30® osprey
osprey

hecht> Ano jsou. Ale tam, co loni.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:29® osprey
osprey

SURF> Chodím i s foťákem bez prutu a taky bez prutu i foťáku. Někdy taky s obojím, aniž bych něco použil. Nedávno jsem brouzdal krajinou ve vánici, ryby nešly, tak jsem ani moc nechytal a prostě jenom tak broudal.

Na druhou stranu – lov tě donutí vnímat věci mnohem ostřeji a intenzivněji. Takže lovím ryby rád.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:25® osprey
osprey

mannice> Ale je. Myslel jsem, že spolu zajdem do RSP zlomit nějaký Dragon:-))

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:24® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Jenda17> Myslím, že i já bych se pod to možná podepsal. Napřed si to ale přečtu…

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:23® osprey
osprey

SURF> Pruty Gamakatsu jsou skvělé, na mě sice udělaly větší dojem jiné řady (myslím, že Zexxer a Sfiga, snad to mám dobře), ale s prutem Cheetah chytal loni kamarád na Alandech štiky a moc si chválil.

Lehké, příjemné, velmi dobře zpracované a navíc se mi hodně líbí.

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:21® osprey
osprey

mannice> Já se omlouvám za nedostatek času. Ale ještě teď mám co dělat… :-)

Čtvrtek 26. ledna 2012 v 19:34® osprey
osprey

SURF> Kormorány zlikvidovat nechceme, redukovat jejich počet na některých lokalitách je momentálně nutné – to je můj názor.

To slovo borci jsem měl dát do uvozovek, ale z kotextu snad chápeš, že k těm lidem žádnou úctu nechovám. Možná to nejsou ani členové ČRS, ale rozhodně se s tím chlubí do takové míry, že se to doneslo až ke mě.

Bohužel, nemůžu hlídat Lužnici.

Potkat toho chlápka na Otavě, tak zalehnu a pak už je to jen o tom, zda budou pořízené fotky použitelné jako důkazní materiál.

Čtvrtek 26. ledna 2012 v 19:29® osprey
osprey

Jenda17> Rozhodně zajímavá záležitost. Možná by bylo zajímavé naznačit mediální zájem o celou akci, s tím, že si to naložení ryb na Květoňově a vypuštění do Lipna přijedeme nafotit.

To by byl možná někdo pěkně nasranééééj:-))