Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 11:03® osprey
- Diskuze: Muškaření
TOMMY CATFISH> Přívlač se na určité dimenzi začne blížit mušce, dokonce ji třeba i množstvím ulovených ryb předčí. Klidně můžeš tahat mušku s bročkem nebo i bez. A ryby chytíš.
Ale muška je jiná. Je to dané náčiním a je to o pocitech, ne o tom, kolik toho nachytáš.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 10:42® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
chosebaits> Já si vytvořil podivný posun životních rytmů. V podstatě už ani nedokážu ani normálně chodit na ryby. Problém je, že ráno jsem živá mrtvola, nic nevytvořím.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 10:26® osprey
filip111> Ano, sumci tam jsou. I jiné běžné ryby. Je tam hluboké prakticky stojaté nadjezí, proudné podjezí a dvě pískovny kolem 5 ha.
Byl jsem tam jednou, chytil jsem pár plotic a nějaké násaďáky.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 10:10® osprey
- Diskuze: Feeder
mannice> Prolétám, ale nějak nemám čas zastavit.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 10:08® osprey
chosebaits> No, já tady nechtěl ve tři čtvrtě na dvě provokovat

Ale dobré.
Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 11:09:02 uživatelem osprey. - Neděle 22. ledna 2012 v 16:39® osprey
CeP> Já nevím, jestli kopete. Ale přišlo mi, že ty se spíš motáš tam, kde se dělají základy než střechy.
- Neděle 22. ledna 2012 ve 13:30® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
cormaxx> S těmi soutěžemi – takoví lidé jsou, ale nelze jim to upírat.
A podívej se na nejčastěji přihlášené osoby na chytej – mnozí mají daleko víc přístupů než já a stejně je tu neuvidíš, jak je rok dlouhý. Je právo každého návštěvníka vybrat si druhy aktivit, které tu bude provozovat i jak často.
- Neděle 22. ledna 2012 ve 13:25® osprey
spike-cz> Jednou jedinkrát mi letěl prut do vody – nebyla to ryba, ale do vlasce mi narazila letící labuť. Připouštím, že takový reakce nemám…
Taky se dá prut dát do fenclovky a pořádně zapíchnout. Pak už stačí jen normálně seřízená brzda a ve vodě ten klacek rozhodně neskončí.
Jinak s baitem není problém, má ho hafo lidí. Já to zkoušel, ale nemůžu si zvyknout.
- Neděle 22. ledna 2012 ve 13:20® osprey
CeP> Čekal jsem to už dlouho.

Potřeboval bys na ryby nebo aspoň vyvenčit, že jo? Jestli to nejde, tak teď po dešti máte určitě výkopy na stavbě plné vody, tak si tam někde vypušť dva tři násaďáky.
- Neděle 22. ledna 2012 v 11:36® osprey
- Diskuze: Kaprařina
František Helm> Vařená kukuřice váží 3× tolik, co suchá a má i adekvátně větší objem.
Nebylo by lepší vzít většinu v suchém stavu a k tomu vařič s bombou a hrnec? Nepovezete toho tím pádem tolik. A jistota, že se to nezkazí, bude prakticky stoprocentní. Mikyška má pravdu – proč s sebou vozit vodu. Navíc mě vařená kukuřice vydrží i v chladničce tak 14 dní, takže radši častěji vařím.
- Sobota 21. ledna 2012 ve 22:37® osprey
hecht> Měl bych být celou dobu.
- Sobota 21. ledna 2012 ve 22:34® osprey
- Diskuze: Slovensko
lunimus> Jednu nástrahu si do začátku kup a vyrob kopii. Ten Slider není až takový problém vyrobit a je to dobrá nástraha. Důležité je vyvážení.
- Sobota 21. ledna 2012 ve 22:29® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Jsi prostě lepší. A to je dobře

- Sobota 21. ledna 2012 ve 22:28® osprey
hecht> Ještě pár vycházek jako ta dnešní a můžeme si podat ruce.
Do veletrhu asi nikam nepůjdu. Nebudu to riskovat.
- Sobota 21. ledna 2012 ve 20:01® osprey
Piranha> Já vláčel dneska. Kolo, prut, batoh, asi kilo sněhu. Jsem celej uvláčenej.
Řekl bych, že jsem si potřeboval udržet kontakt s přírodou, protože ho začínám ztrácet. O rybách to teda moc nebylo.
Tento příspěvek byl editován 21.1.2012 21:01:59 uživatelem osprey. - Sobota 21. ledna 2012 v 19:19® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Je lepší než původní a v mnohém jiná. Líbí se mi, ale nechytal jsem s ní.
- Sobota 21. ledna 2012 v 19:18® osprey
votruba> Lepší to není, ale dobré to často je. Je to otázka přístupu.
Já ho nepotřebuju, reaguju rychle. Poslední dobou se přeorientovávám hlavně na přední brzdy.
Pokud jsi zastáncem „pohody na rybách“, klidně si baity kup.
- Pátek 20. ledna 2012 ve 21:07® osprey
Hooper> Dneska nebyl ten den a navíc jsem musel psát. Byl jsem doma.
- Pátek 20. ledna 2012 ve 12:32® osprey
- Diskuze: Slovensko
lunimus> Fajn. Důležité je vyvážení a zátěž koncentrovaná v oblasti těžiště (spíš pod ním).
Lopatka není nutná – můžeš vyrobit i jerk, tj nástrahu, s níž se cuká a ona se hýbe bez potřeby lopatky.
- Pátek 20. ledna 2012 ve 12:29® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Alov> Ne…er

Možná tak něco na způsob svatýho Vojtěcha, co přišel pohanským Prusům vysvětlit, že žijou v bludu a oni ho (velmi prozíravě) ne fleku umlátili veslem.