Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:31® osprey
osprey

morcák> Pokud se ti podaří vsunout ho protivníkovi do kalhot, může i takto malý psík být velmi nepříjemný:-))

Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:10® osprey
osprey

spike-cz> Zkopíruj prosím tě, svůj dotaz třeba do Všeobecné, kam chodí Moraváci.

Já jsem si superpovolenku už dva roky nevzal a o nikom z jihočeských chytejáků, kdo by to dělal, nevím.

Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:06® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

lunimus> Leda tak. Ale v tom případě to byl pěkný stereotyp. Ale to ona je vojna taky.

Já ji měl naštěstí zkrácenou, byl jsem vysokoškolák s rodinou.

Pondělí 16. ledna 2012 ve 12:31® osprey
osprey

Scanix> On Romeo nám občas pošle článek. Tak jsem na něj shovívavější. Na jeden zrovna čekám…

Ale lepší by bylo, prezentovat ty věci přímo v tom článku, to je fakt.

Pondělí 16. ledna 2012 ve 12:27® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

ras2ta> Ono je víc oček obecně lepší na rozložení síly po křivce blanku. No a u multíkoprutu je opravdu lepší, když se ta šňůra nedostane do kontaktu s blankem.

Jsou ale i multíkopruty s méně očky a na lehčí přívlač dokonce udělali takové, že se vlasec jakoby obtočí kolem prutu a většina oček je pak pod blankem. Ale moc se to neujalo.

Pondělí 16. ledna 2012 ve 12:24® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

thundarr> 750 dní v kuse je dost neuvěřitelný. Jen Bůh ví, z čeho ten chlap vyžil:-))

Neděle 15. ledna 2012 v 16:44® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

kendy.007> To je dobře, já jen koukal z okna.:-))

Neděle 15. ledna 2012 v 16:25® osprey
osprey

morcák> Samozřejmě. Osobně se dost snažím hledat cestu, jak mít vody s rybami, ale na rovinu můžu říct, že všechno je o lidech.

Poslední změnou jsme svědky určitých změn, ale v reálu by se dalo dělat mnohem víc. Často ale není zájem. Většině lidí by stačilo, kdyby jim někdo zlevnil povolenku a nasypal víc kaprů.

Neděle 15. ledna 2012 v 15:30® osprey
osprey

morcák> U kapra 40+ bych to viděl na kormorány bez křídel.

Neděle 15. ledna 2012 ve 13:34® osprey
osprey

skwor> Uvidíme. Zatím, jak se zdá, jsou na rybnících a ani tam jich není tolik co jindy. Možná část zůstala někde na severu.

Tady jsou teď v množství, které by mi nijak nevadilo (tj. sem tam nějakého vidím).

Neděle 15. ledna 2012 ve 12:49® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

ras2ta> Když budeš chytat metrovky na rousnice, tak s tím kaprařským cajkem bohatě vystačíš. Akorát to chce slušnej vlasec.

Neděle 15. ledna 2012 ve 12:24® osprey
osprey

Alov> A až si pak půjdu přečíst reakce lidí, tak to abych měl v sobě půl litru:-))

Neděle 15. ledna 2012 v 11:41® osprey
osprey

Alov> Práci, kterou jsem nasliboval.

Tady teď musím rozchodit nový Duel. Mám už zpoždění.

Neděle 15. ledna 2012 v 11:16® osprey
osprey

lunimus> Spousta ryb využívá úkryty. Cítí se tam jistě a v nebezpečí se tam utíká schovat.

Když máš na prutě kapra, který se v dané vodě vyzná, často upaluje do nejbližšího úkrytu, což je většinou nějaký potopený strom a podobně. Taková místa rybáři označují jako vázky, protože se tam vázne a trhá. No a když se ti tam kapr dostane, tak se ti tam může zamotat.

No a Petrův zdar je od toho, že nejslavnějším rybářem v křesťanském světě je sv. Petr. No a Petrův zdar je starý pozdrav – něco, aby ti sv. Petr dopřál zdar na těch rybách, aby se ti prostě dařilo.

Neděle 15. ledna 2012 v 11:11® osprey
osprey

Alov> Tady je hezky. Ale ven se nepodívám. Budu se dál snažit udělat, co komu kde mám.

Neděle 15. ledna 2012 v 0:22® osprey
osprey

lunimus> Prostě zvětšíš dírku. Pokud je k dispozici jen vrták o pevně daném průměru, vrtá se druhá těsně vedle, aby se překryly.

U nás se chytají dírky v podstatě jen na soukromácích a lidí je kolem dost, aby někdo pomohl.

Pátek 13. ledna 2012 ve 22:28® osprey
osprey

1Mara> V únoru. Ještě dáme lidem šanci vložit, co chytli na Silvestra.

Pátek 13. ledna 2012 ve 22:27® osprey
osprey

lunimus> Pokud není hájená voda jako celek, smíš na ní chytat povoleným způsobem (na jaře třeba nesmíš lovit dravce, ale nedravé ryby ano).

Když chytneš rybu, kterou si z jakéhokoli důvodu nesmíš ponechat, tak ji prostě pustíš.

Pátek 13. ledna 2012 ve 21:36® osprey
osprey

lunimus> Myslím, že si ho normálně nechat můžeš. Ale platí tam nějaký limit v počtu, mám za to, že u vás jsou to 4 kusy, u nás jen 3.

Pátek 13. ledna 2012 ve 21:29® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.1. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

V předtuše toho, že si teď delší dobu nezachytám, jsem včera dvě hoďky byl.

Něco se chytlo, ryby taky tušily, že se bude lámat počas.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46807.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46808.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.