Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 31. prosince 2011 ve 12:55® osprey
- Diskuze: Muškaření
Přeju všem muškařům do příštího roku pevné nitě, dobré oko, čistou vodu, málo větví za zády a krásné ryby.

- Sobota 31. prosince 2011 ve 12:53® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
morcák> Smekací naviják je univerzálnější a u nástrah do 10 g bude mít daleko navrch.
Multík je zajímavý, trvanlivější, pocitově velmi příjemný a vyniká u větších nástrah.
- Pátek 30. prosince 2011 v 16:28® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
hana > Vozíčkář sice může lovit i v zahraničí, ale se všemi omezeními plynoucími z toho, že je vozíčkář. Počítej s tím, že najít vhodné podmínky bude stejně těžké nebo těžší než u nás.
Projdi si fotky z mořského rybolovu v Norsku a podívej na používané typy lodí, velikost vln apod. Nebyla by to sranda. Na druhou stranu spousta vozíčkářů dokázala podat neuvěřitelné sportovní výkony. Takže ono jde taky o to, jestli ten vozíčkář je pětadvacetiletý mladík s obrovskou vůlí nebo postarší nemocný pán.
Na moři se taky dá lovit třeba z přístavních mol nebo i pláží. Někdy to není špatný lov. Jde o to kdy, kde a co chce člověk chytat.
Tento příspěvek byl editován 30.12.2011 16:30:44 uživatelem osprey. - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 16:50® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hraji> Co to znamená? Že má 125 lidí tvůj autogram?
Tento příspěvek byl editován 29.12.2011 16:51:06 uživatelem osprey.
- Středa 28. prosince 2011 ve 22:21® osprey
- Diskuze: Kaprařina
zrybenec> A myslíš, že začínající kaprař potřebuje jinou cívku než pokročilý kaprař?
Na většině vod bude ta tvoje veliká až až.
- Středa 28. prosince 2011 ve 22:19® osprey
skwor> Nežbrblé, néni proč.
Pověsilo se ti toho už na prut dost a do hrobu máš ještě daleko. Já čekal 14 let na první osmdesátku

- Středa 28. prosince 2011 ve 22:14® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.12. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Chvilkový pokus o štiku skončil ulovením kudly, která za dnešní šampiónkou zaostala nejmíň o tři čtvrtě metru.
Tak jsem raději věnoval zbytek času plavané. Tam se dařilo víc, ale fotil jsem jen symbolicky – světlo k tomu není.
Jsou ale i jiní lovci a některým se dařilo líp

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 v 18:48® osprey
jajco> Samozřejmě si dělám srandu. Jen poukazuju na to, jak je vyžraná.
Každopádně krásná ryba a přeju ti ji.
- Středa 28. prosince 2011 v 18:05® osprey
jajco> Gratulace, krásná ryba.
Akorát nevím, jestli by sis měl nechat preparovat zrovna hlavu. Je taková nevýrazná…
Chtělo by to nějakým způsobem zvěčnit to břicho

- Úterý 27. prosince 2011 ve 23:13® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
mannice> A s čím?
- Úterý 27. prosince 2011 ve 14:25® osprey
Crusader18> Tohle už nevím. Ani nevím, jak velké okouny tam máte. Ale po jaru jde spousta nedravých ryb a na toho okouna bude času dost. Po jaru, když sleze sníh, ani nejsou moc barevní. U nás je tou dobou nechytám už roky. Teď tu máme taky hájení, ale nebývalo a stejně jsem je nechytal.
Tím netvrdím, že mám monopol na pravdu a musíš to dělat jako já.
- Úterý 27. prosince 2011 ve 13:09® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
breca> To můžu nechat prut doma. Roky jsem chodil k vodě bez něj a viděl všechno, co popisuješ. Ani dnes, kděž ten prut tahám s sebou, nejsem slepý. A v cizině, když jsem s rodinou na dovolené, většinou běhám kolem vody bez prutů a stačí mi to. (na dovolenou s rodinou pruty neberu a brát nechci)
Ale mám rád vody s rybami – protože to dává člověku ten pocit naděje, že i když nic nechytil, pořád může přijít záběr, který všechno změní. Občas jsou ty ryby i vidět a i to je zážitek. Navíc má člověk motivaci se tam vracet.
- Úterý 27. prosince 2011 ve 13:02® osprey
Crusader18> Na jaře vláčet nemůžeš a na plavanou nebo na položenou se dají chytat daleko zajímavější ryby. Někdo i muškaří.
Navíc chytat rybu, která se zažírá jak divá, když je zrovna hájená, je pitomost. Myslivci taky neřeší, jak v květnu lovit srnčí zvěř.
Bral bych to tak, že všechno má své místo a čas a člověk by měl ten přírodní běh věcí respektovat.
- Sobota 24. prosince 2011 ve 13:56® osprey
Barr> Koupat se nebo vykoupat se?
- Sobota 24. prosince 2011 ve 13:30® osprey
mannice> Ono to je tak, že na jihu se budeš koupat, na severu chytat. Leda bys vyjel na nějakou tropickou detinaci, kde se dá fakt oboje, ale je to kapku víc o penězích.
- Pátek 23. prosince 2011 ve 23:15® osprey
sethy> Ohio jsem vyzkoušel. Slušné, ale ryby preferovaly jiné věci.
Pokračování bude v příští sezóně. Nebo v té další

- Pátek 23. prosince 2011 ve 23:13® osprey
cormaxx> Teď ti k tomu nic neřeknu. Ale na pytlíku je myslím, napsáno, že možno aj povařit. Zkusil bych i tuto možnost.
A pokud se to chová jako smáček, tak to třeba taky není špatně. K čemu by bylo Drakům dělat asi osm různých ripperů, kdyby všechny chodily jako Kopyto od Relaxu. Mě vyhovuje, jak se některé ty nástrahy doplňují. Jenom mi vadí, že toho člověk musí kupovat víc a zkoušet.
Jestli chceš od nich ripper, co dobře chodí i v malých rychlostech, kup si Reno Killera.
- Pátek 23. prosince 2011 ve 22:36® osprey
zalesak05> Bojlízácké povinnosti (vlastní koule zplesnivět nenecháš a tak).

- Pátek 23. prosince 2011 ve 22:34® osprey
cormaxx> Čeká mi to již nějaký čas doma na dobu, kdy se dostanu k vodě.
- Pátek 23. prosince 2011 v 15:40® osprey
adam77> Já bych si s tím hlavu nelámal – jsou to normální levnější teleskopy. Pokud ti vyhovují, klidně si je kup. Není to ani žádný zázrak ani žádná tragédie.
Obecně jsou pruty Alivio trochu měkčí, což nemusí být vnímáno jako vada.