Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 12. prosince 2011 v 11:23® osprey
- Diskuze: Plavaná
sus1> Umím namíchat krmení bez síta a bez vrtačky téměř v té kvalitě. Ale dělám toho tak 2 l a trvá to dost dlouho. Když člověk jezdí k vodě na kole, zvažuje každou pitomost, kterou by musel tahat s sebou.
Závodníci toho dělají 17 l. Viděl jsem vrtačku v akci několikrát a na rovinu říkám, že mít ten kýbl namíchat, vezmu si ji s sebou taky. A to se stává, že nejzkušenější člen týmu někdy míchá krmení i ostatním – pak už je to bez debat.
- Neděle 11. prosince 2011 v 16:36® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
noba> Ono to přijde. Mě zatím vyhovují teploty v tom, že moc neprotopím a chodit k vodě stejně pořádně nestíhám, jsou to jen takové výběhy do okolí – takže jsem rád, že to zatím zamrzlé není.
- Neděle 11. prosince 2011 ve 13:44® osprey
- Diskuze: Muškaření
hraji> Rádo se stalo.
- Neděle 11. prosince 2011 ve 12:44® osprey
hraji> Já jsem se vyloučil z FIPS sám a zakázal jsem si vezírek

- Neděle 11. prosince 2011 ve 12:11® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
dodorider> Před několika lety jsem myslím měl fotku té věci v seriálu Zubatý svět.
Použitelné, ale nesedí mi to. To ale neznamená, že někdo jiný by nemohl být nadšen.
- Sobota 10. prosince 2011 v 18:17® osprey
Segoves> Já nemám čich, až dochytám, co mám, klidně to zkusím.

- Sobota 10. prosince 2011 v 17:35® osprey
Segoves> Nechytám na to – nahromadilo se mi dost jiných. Ale co jsem slyšel, žádné zvláštní problémy s tím nejsou.
Nebál bych se toho. Nějaké nástrahy ze série Gulp jsem dával do Galerie nástrah, tak se mrkni i tam.
- Sobota 10. prosince 2011 ve 12:28® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
upbraider> Přečetl jsem tvůj příspěvek celkem s chutí.
Můžu říct, že jsem svoje syny vychoval v tom duchu, jak ty píšeš. Represe byly jednou a to když jsem už asi popáté navzdory všem domluvám našel to kvalitní a ostré náčiní válet orezlé v trávě na dvoře.
Dneska jsou chlapci technicky dál než já.
Log. pravítko má táta doma, dvě hodiny hrabání jsou prd – jsem z venkova

- Sobota 10. prosince 2011 ve 12:19® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
gomz> Nesmekej, není důvod.
- Pátek 9. prosince 2011 ve 20:48® osprey
gomz> To určitě. Takováhle vylepšení mají smysl.
- Pátek 9. prosince 2011 ve 20:43® osprey
gomz> Já nemyslím, že by se s tím nemělo dělat nic dalšího. Ale zjistil jsem, že tam mám uloženy stovky zbytěčných příspěvků.
- Pátek 9. prosince 2011 v 19:49® osprey
gomz> Já si je občas promazávám. Ale fakt je, že přibývají rychleji než je mažu.
- Pátek 9. prosince 2011 v 19:48® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
dodorider> Jenže to se pohybuješ v rámci koncernu. Kolik společných dílů má Škodovka se Suzuki nebo s Renaultem?
(a to věřím, že se třeba i něco najde)
- Pátek 9. prosince 2011 v 16:21® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
dodorider> Nepřeháněj. Díly se unifikují, často jeden subdodavatel dělá pro víc značek, ale ty rozdíly tu jsou.
- Pátek 9. prosince 2011 v 15:39® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.12. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Chtěl jsem hodně velkou, musely mi stačit malé

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. prosince 2011 ve 13:13® osprey
sunet> Myslím, že už se něco děje.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:08® osprey
1Mara> Já bych je teda sežral. Se šesti knedlíkama a se zelím

- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:51® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
godtfrua> Dobře asi nikde, jakž takž možná na Mrhalu.
On je málokde lov na dírkaách a jeseteři zároveň. A já osobně bych jesetera na dírkách nechytal. V zimě je to pro rybu dost záhul.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:56® osprey
Nils Master> Víc ti nepomůžu, nejsem až takový odborník, nakoupil jsem ze zahraničí pár věcí.
Takže jestli například firma z UK vyúčtuje něco, co se odešle z Malajsie, tak vůbec nevím, jak se to pak počítá. Moje dosavadní nákupy byly v rámci EU.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:34® osprey
Nils Master> Fakt koukni na nabídku toho bunnyho. Má toho na e-bay hromadu, evidentně má e-shop. Má ho v UK, takže cenu vidíš i s poštovným a definitivní.
Prodává hodně Daiwu a Abu, tedy přesně to, kde jsou ty rozdíly proti tuzemským cenám největší.