Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:32® osprey
osprey

David Havlíček> Překladač google. Já bych to jinak nedal, mám půlroční kurs. Rozumím místy slovům, myšlenku bych nepobral.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:19® osprey
osprey

nnnap> Dobrá poezie. Pro plné pochopení jsem musel použít služeb překladače, ale líbí se mi to. I v té angličtině.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:09® osprey
osprey

Nils Master> Podle mě rozhoduje místo odeslání. To zboží musí být někde fyzicky prodáno a na základě toho se z něj například platí daň.

Jestliže je na to zboží uplatněno DPH 20% platící v celé EU, tak už se podruhé neplatí. Jestli je to zboží fyzicky v Malajsii, tak by se to zaplatit mělo, jakmile se to prodá na půdě EU.

Na britské e-bay má obchod nějaký bunny7517 a má ho fyzicky v Británii. Ceny má velmi dobré, ale nekupoval jsem u něj zatím nic.

http://viewitem.eim.ebay.cz/…8530895/item

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:41® osprey
osprey

nnnap> Cigán nezakopává metrovou rouru do permafrostu:-))

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:28® osprey
osprey

Fugas> No právě, už to začíná… :-))

Ale ony by vás (nás – jel bych taky) přešly roupy, kdyby to bylo bez prutů a člověk by denně musel vykopat deset metrů výkopu pro plynovodní potrubí, aby dostal večeři:-))

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:12® osprey
osprey

Jo, a pak tu byla ta varianta se Sibiří, ale pro jedince jako je Sunet by to bylo za odměnu a to teda ne!

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:11® osprey
osprey

Bigpista> Jenže ti musím důvěrně sdělit, že my tady na serveru žádnou nemáme. Průser. Hlavně aby se to nedověděli lidi… :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:09® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

nnnap> Myslím, že tam Škodovka dokonce chce stavět fabriku.

Ono je to nakonec jedno, kam ty plechovky prodáme. Hlavně, že to vydělává.

Pokud začne Čína vyrábět levnější a kvalitnější vozy, bude to pro nás slušná rána. Zatím se tam ročně prodá asi 20 000 škodovek a čínskou káru jsem tady zatím nepotkal.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:05® osprey
osprey

David Havlíček> Hurá! Dovedeš si představit ten morální rozklad, kdyby ses tu dva dny neukázal? :-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:04® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

mvincik> Tady nejde ani tak o kvalitu jako o to heslo „objem ničím nenahradíš“. :-D

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:37® osprey
osprey

1Mara> David má obrovskou spoustu povinností a běžně tu není. Neviděl bych to tak černě. Ale nezávidím mu.

Slibovali mi kdysi kudlu do břicha, přímo na ulici, takže nějaké pocity v tomto duchu už jsem si taky vyzkoušel. Tam to ale bylo o pár minutách.

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:31® osprey
osprey

mvincik> Já takového kapra na řece taky nechytím a kdybych ho zapřáhnul, nevyndám ho (vyzkoušeno).

Jednou za rok si dojedu na soukromák a pár jich vytáhnu. Nic na tom není. V podstatě si tam chodím masírovat ego a fotit velké ryby, abych měl pár fotek do článků, protože moji oblíbení kapři z proudů jsou se svým hubeným tělem dost nefotogeničtí a to, že se při zdolávání vyrovnají dvakrát až třikrát těžší rybě z rybníka, to na těch fotkách vidět není.

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:25® osprey
osprey

Nils Master> Koukal jsem se a přijde mi, že většinu věcí koupíš snáz přes e-bay z Británie. A nebudeš muset čekat až ti to pošta proclí.

Z Británie zaplatíš udanou cenu plus poštovné a ani o chlup víc.

Tady ti dopočítají clo a DPH a budeš čekat až se to proclí.

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:20® osprey
osprey

mvincik> Opticky ano. Je otázkou, jak vylepšili střeva. Jako dlouholetý vlastník Reda můžu potvrdit, že životnost je oproti Shimanům a Daivám znatelně horší. Převody už jsou cítit a brzda mi při zdolávání posledního velkého kapra (měl přes 80) nepříjemně zadrhávala.

Ale je nutné hlídat si v tomto případě i cenu. Red je cenou někde na úrovni Technia nebo levnějších Excelerů a to není zas tak zlé za to, co nabízí.

Pořád si třeba myslím, že na feeder jsou všechny tyhle Zauber klony dobrá volba.

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:14® osprey
osprey

1Mara> Jak to mám vědět, já spím v posteli s manželkou a ne s Davidem:-))

Ale ohledně té věci, ono ti na psychice nepřidá, když se někde motá někdo, kdo ti vyhrožuje.

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:10® osprey
osprey

nnnap> No k tomu, že se tu vyrábějí a spousta tvých spolubližních tak vydělá sobě i státu.

Zatím se produkce pořád zvyšuje, ale jednou ten zlom přijde a pochybuju, že bude citlivě regulovaný. Naše zem je na výrobě aut hodně závislá a v nějaké formě to pocítíme všichni.

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:02® osprey
osprey

hraji> V našem případě to tak je. Musíme být rádi, že máme co dělat.

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 1:46® osprey
osprey

Dovolím si drze popřát dobré ráno. A jdu spát:-))

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 0:15® osprey
osprey

Bigpista> Tobě taky? Teď jsem byl v Praze v jednom kanclu a tam viselo to samé. Vy jste tam samej realista:-))

Středa 7. prosince 2011 v 15:42® osprey
osprey

Nils Master> Pěkná nabídka. Obchod neznám.

Dá se lokalizovat? Pokud je to v USA, je zapotřebí ještě počítat clo a DPH, pak už to taková sláva není.