Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 7. prosince 2011 v 15:22® osprey
- Diskuze: Muškaření
Libor> Užij si to, je to fajn čtení, navíc dneska už to asi není pravda ani v tom Rusku.
Já dneska cestou z města namočil vlasec, takže pokud jde o relax, už mám odbyto

- Středa 7. prosince 2011 ve 14:16® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Luccini> Tam je problém, že takovýhle stav vybalancuje společnost na hraně. A pak je otázkou, kam to sklouzne. Nejklidnější průběh to mívá tam, kde národ věří svým vůdcům a ti ve své pozici cítí odpovědnost a hledají řešení. To se u nás zrovna říct nedá.
- Středa 7. prosince 2011 ve 14:12® osprey
Bigpista> Optimista se učí anglicky, pesimista čínsky a realista se učí střílet?
Já jsem realista. Bohužel bez palebné síly. Ono je to tak lepší. Zatím…
- Středa 7. prosince 2011 ve 14:09® osprey
sunet> Neprovokuj, nemůžu se soustředit na práci

- Středa 7. prosince 2011 ve 14:01® osprey
sunet> Měl jsem taky tu možnost, chyběly peníze a odvaha do toho jít. Těžko říct, co víc.
- Středa 7. prosince 2011 ve 13:46® osprey
sunet> Na začátku devadesátých let pro mě bylo finančně náročné jet i na Slovensko. Možnosti byly, to je fakt. Pak jsem měl rychle rodinu, stavěl se dům…
Nestěžuju si. Nebylo to až doteďka špatný. I bez Sibiře

- Středa 7. prosince 2011 ve 13:42® osprey
Libor> Jo, to je ono – Lovcem v tajze. Ale vem si, že ten Tolja měl jako svůj revír plochu víc než je u nás okres. Tam ty ryby lovili jen medvědi a on. Kdybych měl pro sebe Otavu 1 a 2, ten kus, co je v Orlíku, nějakých 20 km Vltavy a 20 km Blanice (plus mínus revíry na Písecku), nestačil bych to za rok ani oběhat. Tam by bylo ryb jak naděláno.
Jakmile ale kamkoli pronikla civilizace, šlo to i tam na té Sibiři s rybama do kopru. Oni ty řeky nemají kdovíjak úživný a půl roku jsou navíc pod ledem.
Tento příspěvek byl editován 7.12.2011 13:43:02 uživatelem osprey. - Středa 7. prosince 2011 ve 12:55® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
cormaxx> Já ho normálně spustil. Operační systém Linux, prohlížeč Mozilla.
- Středa 7. prosince 2011 ve 12:51® osprey
Axamith> Jako dítě jsem přečetl nějaké knížky od Luskače a Kozáka a hrozně chtěl na Sibiř. Dneska mě táhne víc Skandinávie. Je pro mě reálnější se tam dostat a taky je to o trochu civilizovanější.
Mongolsko zůstane nedostižným snem dokud děti nedostudujou. A kdo ví, co bude pak.
A k těm diskuzím – byl jsem u toho, když některé věci začínaly, mimo jiné i internetová rybařina. Ty začátky jsou vždycky nejkrásnější. Sejdou se nadšenci, za chvíli se všichni znají a je to fajn.
Pak to začne masovět, vstupuje do toho komerce, těm, co to rozjížděli dochází šťáva a chuť dohadovat se s nováčky…
Ale ty začátky, to byla bomba.
- Úterý 6. prosince 2011 ve 22:35® osprey
Tulbum> To zní rozumněji. Ale fakt si kolego uvědom, že sem si lidi chodí pokecat a ne si nadávat.
Nějaký rok už to tady funguje a moc rádi bychom, aby to tak fungovalo dál.
Pokud jde o mě, pokud tady rozpoutáš znova to, co před časem, beze slova smažu jakýkoli vulgární výpad proti ostatním.
- Úterý 6. prosince 2011 ve 21:46® osprey
- Diskuze: Kaprařina
thundarr> Počítám s tím, že se neudělám. Jel jsem s tím v Chorvatsku i jednu místní řeku.
Ona cena mých zrcadlovek už není velká. Stárnou, holky.
- Úterý 6. prosince 2011 ve 21:42® osprey
Bigpista> To radši viset na lampě.
- Úterý 6. prosince 2011 ve 20:15® osprey
Piranha> Si piš. Samoděržaví. Bude se posílat na Sibiř a věšet na lampách.

- Úterý 6. prosince 2011 v 19:14® osprey
Piranha> Ono musí nějak být. Nikdo nechce, aby bylo špatně, tak se lidi budou snažit.
Ono kdyby se věci řešily už dávno, nebyli bychom teď po kolena v hnoji.
Vem si jenom, kolik let žije naše země na dluh – a některé jiné, daleko vyspělejší (např. Itálie) jsou na tom ještě hůř.
U nás všichni nadávají na vládu a já se jim nedivím, ale ono to jinde lepší nebude.
- Úterý 6. prosince 2011 v 19:08® osprey
- Diskuze: Kaprařina
thundarr> Já vozím zrcadlovku i na kajaku.
Ale fakt to ber tak, že naprosto respektuju tvůj pohled na věc, tvá měřítka i priority a nehodlám tě k ničemu přemlouvat a vůbec už nechci tvrdit, že děláš něco špatně.
A naprosto souhlasím s tím, že vozit kapra na břeh kvůli focení nemá cenu.
- Úterý 6. prosince 2011 v 19:02® osprey
Piranha> Nezasáhne, už zasáhla. Lidi budou míň kupovat a řada věcí navíc podraží.
- Pondělí 5. prosince 2011 ve 21:51® osprey
- Diskuze: Feeder
čabi> Mě se líbila verze Millenium z roku 2000. V dřevěné kazetě, v superluxxusní úpravě s hořčíkovým tělem (tenkrát snad ještě měla standardní verze tělo duralové). Už tenkrát stála 40 000 Kč a bylo mi jasné, že nemám nárok. Ale byla super.
- Pondělí 5. prosince 2011 ve 21:31® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
MATE BOBAN> Nemáš záběry vůbec?
- Pondělí 5. prosince 2011 v 15:08® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Shrek23> Vypadá to na plotici, ale na nějaké zásadní výroky stran určení ryby ta fotka není dost kvalitní.
- Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:39® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ssg.Jimmy Wild> Především ses pokoušel chytat na ten multík s nástrahami, které jsou na hranici jeho možností. Potřebuješ začít s něčím, co má tak 20 – 30 g.
Ty jsi končil s gumami na hlavičce 7 g a to už vyžaduje jem minimálně bržděnou cívku a kus umu nebo daleko lepší multík s cívkou z odvrtávané hořčíkové slitiny, aby byla co nejlehčí.
Je hodně málo lidí, co chytají s multíkem na gumy a většina z nich pak nejčastěji na vertikálku z lodě.